Sziasztok!

Arra gondoltam, hogy ma egy kicsit könnyedebb hangvételű posztot hozok nektek, szóval úgy döntöttem, megosztok magamról 30 random tényt, hogy kicsit jobban megismerhessetek. Nem volt egyszerű összeszedni ennyit, és randomabbnál randomabb dolgok kerültek fel a listára, de hát ez a lényege, nem? 

Szerintem nem is húzom sokáig az időt, lássuk a tényeket. 🙂

 1. Idén júniusban leszek 24 éves.
 2. Májusban lesz immáron hetedik éve, hogy együtt vagyok párommal – ebből közel 3 éve együtt is élünk.
 3. Körülbelül 13 éves koromban lettem szemüveges, azóta a látásom csak romlik.
 4. Nagyon alacsony vagyok – 156 cm -, ebből néha szoktak adódni vicces jelenetek is.
 5. Nagyon durván Pretty Little Liars függő lettem – pár hét alatt kivégeztem a 6 és fél évadot, azóta pedig tűkön ülve várom minden héten a szerdát az új részek miatt. Az előző évadokban Spencer volt a kedvencem, de mióta az “öt évvel később” részek mennek, Hanna lépett elő erre a helyre – ezzel szemben nekem például Aria soha nem volt olyan nagyon szimpatikus.
 6. A kedvenc virágaim a tulipán és az orgona.
 7. Pár évvel ezelőtt gyűlöltem a tökfőzeléket, azután megkóstoltam azt, amit párom édesanyja készített: azóta lett az egyik kedvenc ételem.
 8. Négyen vagyunk testvérek: én vagyok a legidősebb, van egy 20 éves öcsém, egy 17 éves húgom, illetve egy 3 éves kisöcsim.
 9. Évek óta nem találkoztam apámmal, nem is beszéltem vele azóta, és nem is akarok.
 10. Hiába vagyok nyári születésű, utálom a nyarat – sokkal jobban szeretem a hidegebb őszi-téli időjárást.
 11. Szeretnék egy tetoválást: egy pár cseresznyét akarnék varratni magamra valahova, ahol eltakarható – ez mindig is a nagypapámra emlékeztet, és szeretném, ha ilyen formában velem lehetne az életem további részében, ha már máshogy nem lehet…
 12. Imádok utazni, kirándulni. Szerencsére párom is ezen a véleményen van, így azért pár havonta beiktatunk egyet-egyet.
 13. Undorodom a békáktól. Annyira, hogy nyáron szinte félek sötétben közlekedni, nehogy rálépjek egyre. Fúj…
 14. Nem szeretek késni, és szerencsére eddig maximum kétszer fordult csak elő, hogy mégis megtörtént. Ha megyek valahova reggel például, képes vagyok órákkal hamarabb felkelni, és a megbeszélt időpont előtt legalább fél órával a helyszínen lenni.
 15. Bár imádok sorozatokat nézni, tévét maximum esten nézek, mikor párom bekapcsolja. Ha egyedül vagyok itthon, általában full csöndben, bármilyen háttérzene nélkül teszek-veszek.
 16. Kétszer volt kilövetve az orrom – egyik piercing sem akart megmaradni-, volt az ajkam alatt egy, amit körülbelül egy éve vettem ki, illetve a bal fülemben három, a jobban pedig két lyuk is van.
 17. Rettegek a liftekben, éppen ezért, ha van lehetőség, képes vagyok több emeletet lépcsőzni, csak ne kelljen beszállnom a liftbe – főleg egyedül.
 18. Zöld szemem van, némi barnás árnyalattal.
 19. Egyre többször jön fel témába párommal a saját lakás vásárlás – reményeink szerint belátható időn belül meg is valósítjuk.
 20. Másfél év leforgása alatt vesztettem el három nagyszülőmet is, ami igencsak megviselt.
 21. Nagyon sok magyar youtubert/vloggert nézek, tervezek is egy kedvences posztot ebben a témában.
 22. Soha nem láttam végig egy Harry Potter vagy Star Wars részt sem. A Harry Potterbe még bele-bele kukucskáltam, de nem ragadott meg, a Star Wars-szal még ennyi kontaktom sincs.
 23. A békákon kívül rettegek még a darazsaktól és a méhektől is – egyszerűen bepánikolok, ha a közelembe kerül egy, és menekülőre fogom. Pedig világ életemben összesen kétszer csípett meg darázs: egyszer 5 évesen, illetve pár éve, mikor Erdélyben nyaraltunk.
 24. Tudomásom szerint nem vagyok allergiás semmire, csupán enyhe laktózintoleranciám van.
 25. Szeretnék magamnak egy cicát, de amíg albérletben lakunk, nem lehet.
 26. Az utóbbi időben rákattantam a Simsre – magával a játékkal azóta sem játszottam, ellenben előszeretettel építek benne házakat, és rendezem be azokat.
 27. Sosem vezettem még autót, és félek is tőle. Ettől függetlenül azonban szeretném kipróbálni, maximum rájövök, hogy nem nekem való.
 28. Utálok telefonálni. Ha tehetem, mindig sms-t, e-mailt írok, ha elkerülhetetlen a telefonálás, csak akkor veszek rá magam.
 29. Ha tehetném, minden nap ennék krumplit, sajtot és tojást. Imádom őket.
 30. Imádom a tasakos leveseket, főleg a benne lévő szárított répát. Ellenben a főtt répát gyűlölöm.

Ha van kedvetek, osszatok meg velem kommentben magatokról hasonló dolgokat, mindig kíváncsian olvasom ezeket a személyes hangvételű sorokat. 🙂