Sziasztok!

Végre eljött az ideje a következő Aliexpress szerzeményes bejegyzésnek. Régóta készülök már megírni ezt, azonban az utolsó tételem váratott magára, és most pénteken futott be. Na de nem is húzom tovább a szót, lássuk is, miket vásároltam az utóbbi időben Aliexpressről.

Parfümszóró

http://bit.ly/2dZRldt

Régóta szemeztem már a különböző parfümszórókkal, de sajnáltam kiadni rá több ezer forintot, azonban amint megpillantottam ezt a darabot, landolt is a virtuális kosaramban. Az eladónál 11 különböző színből válogathatunk, én a sima ezüst változatot rendeltem, azonban van belőle fényes verzió is. Ez matt ezüst színű, fényes csakkal középen, szerintem nagyon jól néz ki ez az összeállítás.

Mióta megérkezett, napi szinten használom, és teljesen beleszerettem. Egyszerű beletölteni a folyadékot, és nem szivárog ki sehol belőle az. Picit sajnálom azt, hogy az ezüst tok alja is kerekített, így nem áll meg önmagában például az asztalon, de hát nem is oda való, hanem a táskába. 🙂

Ára: 0.88 eur ~ 260 ft

Rendelés dátuma: augusztus 15.

Érkezés dátuma: szeptember 1.

Kisméretű pénztárca

http://bit.ly/2dChTSG

Szintén régóta vágyott dolog volt egy kisebb méretű pénztárca. Amit jelenleg is használok egy nagyobb darab, de gondoltam, szeretném lecserélni egy kisebbre, ami jobban elfér a táskámban. Hát, nem rá fogom cserélni. 🙂

Maga a tárca egyébként nagyon tetszik, igényes kivitelű. az arany cipzár és szintén arany masni is szuperül mutat a fekete alapon, azonban sajnos nagyon-nagyon pici az aprópénztartója, belerakok két darab érmét, és tele van. Gondoltam, sebaj, majd rakom az aprót a nagyobb, papírpénznek fenntartott fakkba. Hát nem fogom, mert a tárca két vége lyukasra van megcsinálna, simán kicsúsznának az érmék. Szóval marad egy ideig a másik pénztárcám, ezt szeretném majd eladni valamikor, és venni egy másikat, hátha. 🙂

Ára: 2.69 eur ~ 790 ft

Rendelés dátuma: augusztus 15.

Érkezés dátuma: szeptember 21.

Kártyatartó

http://bit.ly/2edPvZv

Nos, hát őt az előző pénztárcához rendeltem meg, éppen ezért lett ez is fekete színű, arany masnival dekorálva. Őt azóta is nagy szeretettel használom, és egyelőre tetszik a funkciója.

Mivel alapjáraton sok kártyám van – hála a sok pontgyűjtő kártyának-, nagyon reménykedtem abban, hogy sok kis zseb lesz rajta, és nem kellett csalódnom, még maradt is hely a jövőben beszerzendő daraboknak is. Pici, masszív, nem szakadt még el, szeretem. 🙂

Ára: 2.69 eur ~ 790 ft

Rendelés dátuma: augusztus 15.

Érkezés dátuma: szeptember 21.

Fülhallgatótartó

http://bit.ly/2dVft5d

Szintén egy olcsó, mégis hasznos dolog. Nagyon szeretek utazás közben zenét hallgatni, azonban rendre itthon hagytam a fülhallgatómat, vagy épp a táskám alján kallódott, szépen összegubancolva. Ez a kis tartó olcsó volt, és a dolgát rendkívül jól végzi, hiszen bár ebben is képes összegabalyodni a zsinór, de legalább egyből tudom, hol is keressem a táskámban.

Nem mellesleg simán lehet benne bármi mást tárolni, akár aprópénzt, bevásárlólistát, vagy bármit, és mivel keményebb anyagból készült, nem fog összenyomódni sem a táskában. Szintén több színben is elérhető, én -hihetetlen módon- ebből is feketét rendeltem.

Ára: 0.93 eur ~ 275 ft

Rendelés dátuma: augusztus 15.

Érkezés dátuma: szeptember 15.

Krétával írható matricaszett

http://bit.ly/2dZTJRD

Ez a kis szett 36, krétával írható matricát tartalmaz, három különböző formában. Egy jövendőbeli projecthez rendeltem őket, szóval addig nem is árulnám el, mi lesz a funkciójuk. Egyébként a matricák mérete szuper, nem túl pici, illetve a krétát is jól el lehet róla távolítani. Azt sajnos nem tudom, mennyire ragad jól, illetve mennyire marad a helyén, de majd egyszer, ha felhasználom őket, kiegészítem a bejegyzést.

Ára: 0.72 eur ~ 210 ft

Rendelés dátuma: augusztus 15.

Érkezés dátuma: szeptember 9.

Krétafilc

http://bit.ly/2daZzAT

Ez a filc folyékony krétát tartalmaz, és a fentebb látható matricákhoz rendeltem. Sajnos beigazolódott a félelmem, mert nem fog szép egyenletesen, hanem hol erősebb a fehér, vele írt minta, hol világosabb, de ha kétszer megy át vele a felületen az ember, egészen szép eredményt lehet vele elérni.

Ez a termék természetesen helyettesíthető sima, iskolákban is használatos krétával, de hát olyan édesen nézettki, ennyi pénzért muszáj volt vennem egyet. 😀

Ára: 0.46 eur ~ 135 ft

Rendelés dátuma: augusztus 15.

Érkezés dátuma: szeptember 9.

30 színű tűfilcszett

http://bit.ly/2edUyJn

Nos, ezek a darabok voltak az én névnapi ajándékaim páromtól. Régóta szerettem volna már legalább 25, különböző színű tollat magamnak, és végül rá esett a választásom. Sajnos Alin nehezen lehet tűfilcet találni, vagy ez, vagy Stabilo van, utóbbi természetesen többszörös áron. Szerencsére ezek tényleg tűfilcek, azaz 0,4 mm vastag a hegyük, és meseszép színei is vannak.

Sokan panaszkodtak a termék alatt kommentben, hogy voltak, akiknek egy-két szín már alapból beszáradva érkezett. Nekem szerencsém volt, mindegyik szín tökéletesen fog, nem karcolnak, nincsenek beszáradva. Azt hiszem, egy ideig nem kell vennem színes tűfilceket. 🙂

Ára: 8.70 eur ~ 2560 ft

Rendelés dátuma: szeptember 11.

Érkezés dátuma: október 4.

Tolltartó

http://bit.ly/2e2nhl1

Ez a tolltartó érkezett legutoljára, rá kellett már csak várnom a bejegyzés megírásáig. Eredetileg a fentebb levő, 30 darabos tollszetthez rendeltem, de hát közbejött ugye a Dm-es kiváltható sminktároló, és máris lett helyük a tollaknak. Azonban nem bánom, hogy őt is megvettem, biztosan fogom tudni használni majd.

Mintákból és színekből is több is szerepel az eladónál, nekem ez az ősziesebb árnyalatú tetszett meg leginkább. Anyagát tekintve meglepődtem, nem ilyenre számítottam, azt hittem, textilből lesz, azonban ez inkább hasonlít a viaszosvászon anyagra, ami nem épp a legkellemesebb tapintásra – de hát mit is vártam 400 forintért? 🙂 Ettől függetlenül tetszik, és fogok neki találni funkciót.

Ára: 1.35 eur ~ 400 ft

Rendelés dátuma: szeptember 11.

Érkezés dátuma: október 7.

Falmatrica

http://bit.ly/2dEfgjX

Ezt a terméket azért hagytam legutoljára, mert már fel lett használva, éppen emiatt csak egy régebbi képpel tudok szolgálni róla. Van nekem egy Ikeás Helmer fehér szekrényem, ami önmagában nekem túl csupasznak hat, ezért szeretem feldobni falmatricákkal. Ez előző már több helyen vált fel, szóval arra gondoltam, lecserélem újra.

Igen ám, de itthon egyáltalán nem találtam olyat, ami tetszene, ne lenne 3D-s és ne lenne színes. Végül őt néztem ki, és szuper gyorsan meg is érkezett. Azóta már felkerült a helyére, Instagramos képet tudok is mutatni a végeredményről.

Ára: 1.74 eur ~ 510 ft

Rendelés dátuma: augusztus 15.

Érkezés dátuma: augusztus 29.

 

 

 

Nos, ezek érkeztek hozzám az utóbbi hetek során Aliexpressről – azonban nincs megállás, nemsokára készülök leadni egy karácsonyi rendelést is. Ti rendeltetek mostanában Aliról/Ebayről valamit?