Sziasztok!

Bizony, eljött ez a nap is, végre kézhez kaptam életem első Yankee Candle termékeit. Még soha nem próbáltam őket, illetve a rendelésen is hónapokig gondolkoztam, mert bár nem drága a postaköltség, mégis visszatartott egy picit tőle. De megtört a jég, és immáron 10 tart tulajdonosa vagyok.

A tartokat – és alapjáraton a Yankee Candle termékeket – az illatgyertya.hu oldalon találjátok, én is tőlük rendeltem, és mivel PostaPontra kértem a szállítást, így ez 790 forintba került. Szombat délelőtt adtam le a rendelést, hétfő délelőtt pedig csörgött a telefon, a webáruház keresett, hogy történt egy kis galiba, és az általam megrendelt Ebony&Oak tart nincs már nekik. Azt kell mondjam, nálam a cég csillagos ötösre vizsgázott vevőközpontúságból, ugyanis sűrű elnézések között felajánlották, hogy rendeljek helyette másikat, és plusz egyet ingyen adnak nekem a kellemetlenség miatt.

Sok céggel, webshoppal volt már dolgom, de ennyire udvarias, kedves vevőkezeléssel még nem találkoztam, úgyhogy száz százalékig biztos vagyok abban, hogy fogok tőlük még rendelni. 🙂 Szóval a módosított rendelésem hétfőn lett feladva, és bár azt hittem, holnap fog ideérni, mégis ma érkezett be a postára, én pedig rohantam is érte. 🙂

Összesen 10 tart került végül hozzám, és legnagyobb bánatomra még mindig meg vagyok fázva, így az illatokat sem érzem tökéletesen, de már imádom őket, és biztos vagyok benne, hogy ha meggyógyultam, szeretni fogom őket. Őszi és téli illatokat rendeltem, szóval nézzük is, mik kerültek a kosaramba.

Frankincense

Ez az értékes gyanta mindig is keresett volt finom édessége, borsos fűszeressége és a balzsamfa különleges illata miatt.

Amber moon

Az arany borostyán varázslatos illata egy kevés pacsulival és szantálfával.

Soft blanket ( ő lett végül az ajándék tart )

Az édes álomba csomagolt illat… citrus, vanília és borostyán különleges keveréke.

Moonlight ( őt pedig az Ebony&Oak helyett rendeltem )

Bambusz, fás aromák és bergamott finom keveréke, amely mámorító, mint a holdfény a vízen.

Sparkling snow

A csillogó, havas fenyők természetes és friss illata.

Snow in love

Szeressen bele ebbe a krémes keverékbe, amely a téli erdők havas frissességét idézi.

Snowflake cookie

Egy új, karácsonyi édesség, ami biztosan elvarázsolja Önt… egy tökéletesen szép ünnepi sütemény, finoman díszített rózsaszín cukormázzal.

Winter glow

A téli napsugarak által melegített, de még fagyos levelek ropogós illata a hóborította fákon.

Icicles

Egy igazi téli illat, amelyben keveredik a jeges fenyőágak és a fűszeres fahéj aromája.

Cranberry ice

A fagyos vörös áfonya üdítően édes és jellegzetesen fanyar aromája.

Azt kell mondanom, így elsőre teljesen meg vagyok elégedve a termékekkel, és nagyon várom, hogy elkezdhessem őket tesztelni. Sajnos a szállítás során az Icicles tart picit megadta magát, és szétmorzsolódott, de ez semmit nem von le az értékéből, illetve jelenleg a hónap illata a Snow in love és a Snowflake cookie, úgyhogy ezekre akciós áron tudtam lecsapni.

Ti próbáltatok már YC tartokat? Melyik a kedvenc illatotok? 🙂