Sziasztok!

Régóta adós vagyok már nektek a következő Aliexpress szerzeményes bejegyzéssel, de mindig közbejött valami, és csak húzódott az egész. Most végre volt időm – és napfény! -, szóval meg is hoztam nektek a negyedik részt, mely egyben különkiadás is lehetne, hiszen csakis ékszerekről lesz benne szó.

20 pár fülbevaló

http://bit.ly/2iH9bnI

Az egész rendelés alapja az volt, hogy beszerezzek pár új fülbevalót magamnak. Nos, ez sikerült is, ugyanis erre a 20 pár fülbevalót tartalmazó szettre is lecsaptam. Kicsit sajnálom, hogy nem néztem meg jobban a képeket, ugyanis akkor rájöhettem volna időben, hogy a benne található fülbevalók nagy része arany színű – én meg az ezüst színt preferálom -, de így is találok benne magamnak valót, ugyanis nagyon szépek. Egyedül a köveket tartalmazó pötty fülbevalókkal nem vagyok megelégedve, mert látszik, hogy az illesztés nem pontos, de más baj nincs a szettel.

Ára: 2.66 eur ~ 820 ft

Rendelés dátuma: október 24.

Érkezés dátuma: december 6.

Hópelyhes nyaklánc

http://bit.ly/2hJwHDC

Alapjáraton nem sokszor hordok nyakláncot, mégis bekerült két darab is a rendelésbe. Az első abszolút szerelem lett, meseszép hópehely alakú medállal díszített vékony, ezüst színű lánc. A hópehely nagyon szép kidolgozású, a kövek a helyükön vannak, az illesztések megfelelőek, és hát meseszép, nem? A mostani karácsonyi szezonban sajnos nem volt alkalmam viselni, de nem baj, a következő alkalomra jó lesz.

Ára: 0.74 eur ~ 230 ft

Rendelés dátuma: október 24.

Érkezés dátuma: december 9.

Minimalista köves nyaklánc

http://bit.ly/2hJECRi

Ezt a nyakláncot nem terveztem megrendelni, de annyira olcsó volt – most komolyan, 60 forint? Magyarországon hol kapsz ennyiért ékszert?-, és annyira jól nézett ki képeken, hogy nem tudtam neki ellenállni. Nagyon minimalista darabról van szó, maga a medál nem túl nagy és kövekkel van díszítve. A kövek is szépen csücsülnek a helyükön, egyik darab sem esett ki, és az ezüst színű lánc is megfelelő hosszúságú.

Ára: 0.20 eur ~ 60 ft

Rendelés dátuma: október 24.

Érkezés dátuma: november 23.

Hópelyhes fülbevaló

http://bit.ly/2iGPNHc

Az egész rendelés ezzel a darabbal indult. Tavaly volt egy meseszép, ezüst színű hópelyhes fülbevalóm, amit sikeresen elveszítettem a lakásban, és azóta sem találtam meg – ugyanígy járt a második részben mutatott három pár pötty fülbevalóm is, amiket a mai napig siratok, és gondolkodom, hogy újravásárolom-. Nagyon sajnáltam azt a darabot, szóval úgy döntöttem, idén rendelek magamnak egyet. Sajnos olyan szépet, mint az, nem találtam, de ez a darab is tetszik nekem – picike bedugós fajta, és nagyon egyszerű kivitelezésű. Decemberben nagyon sokszor viseltem őt. 🙂

Ára: 0.38 eur ~ 120 ft

Rendelés dátuma: október 24.

Érkezés dátuma: november 28.

Köves fülbevaló

http://bit.ly/2hGYakq

Nos, róla nem sikerült a legjobb fotót elkészítenem, de a kép alatt szereplő linkre kattintva megtekinthetitek az eladó képein is. Bevallom, nagyon szerettem volna szeretni ezt a darabot, de eddig nem sikerült megbarátkoznunk. Kétféleképpen hordható, nekem az a változat jött be igazán, mikor maga az ékszerrész fölfele áll, így olyan, mintha több apró fülbevaló lenne az ember fülében. Tetszik is, mikor beteszem, de az istenért sem akar a helyén maradni, folyamatosan elcsúszik. Talán a megoldás az lesz, ha a szárát kissé összenyomom, a napokban kipróbálom, és remélem, úgy már ott fog maradni, ahol én akarom. Azóta összenyomtam picit a szárát, így már tökéletes, és egyáltalán nem mozdul el hordás közben, pedig féltem tőle picit.

Ára: 0.36 eur ~ 110 ft

Rendelés dátuma: október 24.

Érkezés dátuma: november 30.

Fülbevaló vég (?)

http://bit.ly/2ipO2Rj

Először is, van erre valami magyar szó? Ha igen, írja már meg valaki, mert akármennyire is gondolkodom, nem jut eszembe. 😀 Szóval arról a kis gumis bigyóról van szó, melyet a fülbevaló hátuljára kell ráhúzni, hogy a helyén maradjon. Na, én ezeket folyamatosan – de tényleg – elhagyom, hol itt, hol ott, szóval úgy döntöttem, bebiztosítom magam, és rendeltem egy csomagot, mely 100 darabot tartalmaz. Ezzel talán elleszek egy ideig. 🙂

Ára: 0.30 eur ~ 90 ft

Rendelés dátuma: október 24.

Érkezés dátuma: december 5.

Nos, ennyi lett volna ez a különkiadás – mostanában megint randalíroztam kicsit az oldalon, így várható pár hét múlva újabb zsákmányos bejegyzés. Ti vásároltatok innen mostanában? Mit?