Letölthető extrával!

Sziasztok!

Igen, megint lomtalanítunk. Ígértem nektek, hogy megmutatom, milyen 30 napos lomtalanítási listát állítottam magamnak össze, és megpróbáltam letölthető tartalmat is létrehozni nektek – nem tudom, úgy fog-e mutatni nálatok kinyomtatva, mint azt terveztem, ha valaki nyomtat belőle, kérem, írja le a tapasztalatait.

Az előző két Konmaris bejegyzésben már említettem nektek, hogy maga a lista, amit Marie Kondo összeállított, nagyon tetszik nekem, de én jobban szeretek napi leosztású tervet látni magam előtt, ezért úgy döntöttem, létrehozok egy listát a 30 napos lomtalanítási kihíváshoz. Ha valaki végig követi az enyémet, így fog kinézni a harminc napja:

 1. Ruhák
 2. Kiegészítők
 3. Cipők
 4. Ékszerek
 5. Könyvek
 6. Magazinok, újságok
 7. Iratok
 8. Digitális fényképek
 9. CD-k, DVD-k
 10. Kábelek
 11. Elektronikai cikkek
 12. Sminktermékek
 13. Hajápoló szerek, bőrápoló szerek
 14. Írószerek, irodaszerek
 15. Csecsebecsék ( elemek, izzók, stb. )
 16. Élelmiszerek – kamra
 17. Élelmiszerek – hűtő és fagyasztó
 18. Konyhai műanyag dobozok, tárolók
 19. Edények, serpenyők
 20. Tálak, tányérok, poharak, csészék
 21. Sütési kellékek
 22. Tisztítószerek
 23. Gyógyszerek
 24. Textilek ( konyharuha, törölköző, stb. )
 25. Dekorációs tárgyak
 26. Barkácskellékek, kreatív eszközök
 27. Zacskók, szatyrok
 28. Telefonos applikációk
 29. Üres dobozok, csomagolások
 30. Fényképek

Mint látjátok, belekerült néhány olyan dolog is, ami a könyvben nem szerepel, azonban nálam fontos, hogy ezek között is szelektáljak: ilyen például a digitális fényképek, ugyanis sok képet lementek az internetről, de a felére sincs szükségem; a kábelek – nálatok is van egy csomó olyan kábel, ami már rég nem működő dolgokhoz való? -; olyan csecsebecsék, mint például az elemek, izzók, amikből sokat felhalmoz az ember; vagy épp olyan telefonos applikációk, amik már csak a helyet foglalják. 

Mivel mindenkinek más a fontossági sorrend, mindenki mást képes felhalmozni, arra gondoltam, készítek egy üres listát is, amibe ti magatok tudjátok beírni napokra lebontva a lomtalanítandó dolgokat, így tényleg egyedivé lehet tenni ezt a kihívást. Amennyiben az én listámat töltenétek le, a kép alatti linkre kattintva megtehetitek.

 

 

Letöltés

Ha pedig az üres listát nyomtatnátok ki, az alábbi linken megtekinthetitek a pdf fájlt.

Letöltés

Mivel nem akartam időkorlátok szorítani az egészet, nincs meghatározva az, mikor kezditek el vagy épp fejezitek be a kihívást: mindenki a saját igényéhez, szabadidejéhez igazítsa. Nos, ki tart velem? 🙂