Sziasztok!

Azt hiszem, megtaláltam A tavaszi illatot magamnak a Yankee Candle kínálatából. Talán merész dolog ezt úgy kijelenteni, hogy relatíve kevés YC tartot próbáltam még, de engem ez az illat annyira elvarázsolt, hogy ha elfogy, egészen biztos vagyok abban, hogy újra fogom vásárolni – ez a Honey blossom, amit a Notino webáruháztól kaptam tesztelésre. 

Először is, nem tudok elmenni szó nélkül a kinézete mellett. A lila – főleg a levendula, pasztell változat – a kedvenc színem, így hát nem is csoda, hogy teljesen odáig vagyok ezért a viaszért is. Nagyon csajos, igazán tavaszias kinézetre is, és a kis címkén lévő fotó is nagyon tetszik nekem. 

“A virágnektár, a pézsma és a frézia kombinációja varázsolja ezt az aromát egy tökéletesen nyári, virágos illattá.” – a hivatalos leírás szerint ilyen ez az illat. És hogy mi az én véleményem róla?

Egy nagyon kellemes, virágos, édes illatról van szó, kissé mézes felhanggal. Abszolút tavaszias stílusa van, és a virágok között megbújó méz még különlegesebbé teszi ezt z amúgy sem uncsi illatot. Nagyon tömény, én körülbelül egy negyedet tettem be az égetőbe, és fél óra alatt teljesen belengte az étkező-konyha-folyosó triót, és ez a bársonyos illat még órákkal az égetés után is érződött. Picit talán túl tömény is hirtelen, én a laptopom mellett gyújtottam meg alatta a mécsest, de később el kellett raknom egy távolabbi helyre, mert megfájdult egy picit tőle a fejem. Ettől függetlenül abszolút szerelem ez a tart, 

Tavaszra nagyon ajánlom a Honey blossomot, nem hiszem, hogy ennél nagyobb kedvenc tavaszi illatot fogok még találni a YC-nél – de azért próbálkozom, hátha lesz még olyan illat, ami szintén ekkora favorit lesz. 

Nektek van kedvenc tavaszi Yankee Candle illatotok? 🙂

!