Sziasztok!

Bár január végén is volt egy Aliexpress szerzeményes bejegyzés, ismét összegyűlt egy adag rendelés, amit szeretnék nektek megmutatni – ezután fog még majd egy rész érkezni, és valószínűleg egy ideig az lesz az utolsó -. A mostani – az előzőhöz hasonlóan – szintén egy ékszeres különkiadás lesz, ugyanis nagyon sok szép kiegészítőt találtam, és mivel olcsóak is voltak, muszáj voltam rendelni belőlük.

Chokerek

Engem is elkapott picit a choker láz, bár bevallom, a legtöbb, amit szinte mindenki hord, nekem nem tetszik. Ellenben nagyon bejönnek a képen látható darabok is, hiszen alapjáraton szeretem a több sorból álló nyakláncokat, ezek pedig a fekete szalaggal párosítva szerintem szuperül néznek ki. Jah, és volt belőlük ezüst szín. 🙂

http://bit.ly/2lS58dk

Az első, és egyben kedvenc darabom ez a pici köves példány, melynek a lánc részén is egy kör alakú medál található. Tetszik, hogy vékonyka a szalag, ezáltal mutatós, szép, mégis kissé visszafogott hatást kelt. Talán amit bánok, hogy picit rövidnek érzem a hosszát, egyébként abszolút nem zavaró, mert a láncrész maga kellemesen hosszú, így lehet viselni, de ha pár milliméterrel hosszabb lett volna, annak örültem volna. 

Ára: 0.82 eur ~ 250 ft

Rendelés dátuma: január 22.

Érkezés dátuma: március 8.

http://bit.ly/2lS7wk9

A másik chokernek már vastagabb a szalag része, de abszolút nem zavaró. Ez is egy visszafogottabb, elegánsabb darab, nekem a láncon lógó kis pálcika nagyon bejön. Egyébként mindkét darab minőségileg rendben van, ezáltal abszolút megérték az árukat – főleg, hogy néha elnézem, itthon mennyiért vesztegetik egyik-másik chokert.

Ára: 1 eur ~ 303 ft

Rendelés dátuma: január 22.

Érkezés dátuma: március 8.

Gyöngyös fülbevaló

http://bit.ly/2mhLpiz

Ez a darab abszolút impulzus vásárlás eredménye, és sajnos nem is vagyok vele annyira megelégedve. A minősége jó, a kivitelezése szép, de számomra túl nagy, én a kisebb fülbevalókat szeretem igazán. Ettől függetlenül adok neki esélyt élesben is, mert tényleg szép, hátha hordás közben mégis megszeretem – de ha mégsem, nem fogok sírva fakadni, hiszen 70(!) forintba került csupán.

Ára: 0.23 eur ~ 70 ft

Rendelés dátuma: január 22.

Érkezés dátuma: február 27.

Háromszög fülbevaló

http://bit.ly/2nuMa8W

Ez a fülbevaló abszolút szerelem volt első látásra – egyszerű, letisztult, mégis van benne valami csavar. Évekkel ezelőtt nagyon szerettem a hosszabb, lógósabb típusú darabokat, de pár éve már csak pont fülbevalókat voltam hajlandó viselni – eddig. Mióta ez megérkezett, többször is hordtam már, és nagyon tetszik, hogy a lógós része a fülbevaló hátuljához van rögzítve, így bármilyen másik darabra is ráapplikálhatjuk – legutóbb például egy kisebb fajta háromszög fülbevalóval hordtam, mert ennek ezt a részét picit nagynak találom az én ízlésemhez képest.

Ára: 0.93 eur ~ 280 ft

Rendelés dátuma: január 22.

Érkezés dátuma: március 1.

Csillagos fülékszer

http://bit.ly/2mRlHWd

Beszereztem két “extrémebb” fülékszert is, mostanában nagyon rákattantam ezekre. Az első darab egy csillagos ékszer, amiből bár így sok mindent nem lehet kivenni, a kép alatt lévő linkre kattintva megnézhetitek az adatlapját. Igényesen, szépen kivitelezett darabról van szó, a kis kövek is szépen ülnek a helyükön, a klipszes rész sem túl laza. Kicsit bánom, hogy ezüst színűből csak ilyen csillagos kivitelű van, mert az arany színben megvehető háromszöges példány egy picit jobban tetszik, csak épp arany színt nem hordok.

Ára: 1.20 eur ~ 365 ft

Rendelés dátuma: január 22.

Érkezés dátuma: március 6.

Leveles fülékszer

http://bit.ly/2mZbeZ8

A másik fülékszer már picit visszafogottabb, mégsem egy hétköznapi darabnak számít. Féltem tőle, hogy a köveknél az illesztések csúnyák lesznek, de szerencsére pozitívan kellett csalódnom benne. Mivel mind a két része klipszes kivitelű, még barátkoznom kell vele, de szerintem jóban leszünk – és egyébként is, fülékszert nem hord mindennap az ember. 🙂

Ára: 0.58 eur ~ 175ft

Rendelés dátuma: január 22.

Érkezés dátuma: március 6.

Fülbevalótartó

http://bit.ly/2nv4M8R

A végére hagytam az abszolút kedvencemet, ami nem ékszer, de mégis ebbe a kategóriába sorolható – ugyanis végre rászántam magam, és rendeltem két darab fülbevalótartót. Ugyan ez még mindig nem a vágyott darab, de egy ideig elleszek vele, főleg úgy, hogy kettőt is rendeltem, mert valószínűleg szükség is lesz rá. Azt tudni kell róla, hogy nem egy erős anyagból készültek, nekem az egyik sérülten is érkezett, letört belőle egy darab, de a másikkal semmi gond nincs. 36 pár fülbevaló fér rá, és bár kapható például fekete színben is, nekem ez az átlátszó.fehér darab tetszett meg igazán. A lenti ár egyébként egy darabra vonatkozik, és míg a fenti kezdőképen az üres darabot láthatjátok, gondoltam, megmutatom nektek azt is, milyen majdnem teljesen belakva.

Ára: 1.39 eur ~ 420 ft

Rendelés dátuma: január 22.

Érkezés dátuma: február 20.

Nos, mint említettem is, nemrég újabb termékeket rendeltem, így a közeljövőben várható a következő szerzeményes rész. Érdekelne titeket egy bejegyzés az Aliexpresses tapasztalataimról esetleg?