Sziasztok!

Ismét egy Aliexpress szerzeményes bejegyzéssel készültem nektek, és valószínűleg mostanában nem is lesz több ilyen poszt. Azt hiszem, egyelőre mindent beszereztem onnan, amit akartam, bár magamat ismerve elég lesz egyszer ráérősen böngésznem, és megint a pénztárcám fogja bánni azt. 😀 Na de nem is szaporítom a szót, vágjunk is bele.

Fényképezőgép lencsék

http://bit.ly/2q3YrC2

Be kell valljam, eddig abban a hitben éltem, hogy az én fényképezőgépem nem kompatibilis ezekkel a lencsékkel, ugyanis bridge gépem van. Aztán megvilágosítottam, hogy simán fel lehet csavarni rá lencséket, közvetlenül a frontlencse elé, szóval körbenéztem Aliexpressen, és rendeltem is hármat. Érkezett hozzám egy MCUV, egy ND8 és egy CPL szűrő is, és tényleg szuperül felcsavarható a gépre – az enyémre 58 mm-es kell, de az eladónál 8 különböző méretben is megtalálhatók.

Ára:

MCUV: 3.79 eur ~ 1130 ft

ND8: 3.30 eur ~ 990 ft

CPL: 4.56 eur ~ 1370 ft

Rendelés dátuma: április 19.

Érkezés dátuma: május 3.

Fotós kiegészítők

5 darabos kendő: http://bit.ly/2qyRsEY Vízszintező: http://bit.ly/2qyKxLH

Ha már úgyis a fotós részleget böngésztem, becsusszant még három ehhez kapcsolódó termék is a kosaramba. Az öt darabos tisztító kendőt random színekben küldik, bár pont nem érdekelt a szín, de nagyon szép zöldet kaptam. Kis vékony anyag, így nem hiszem, hogy nagyon tartósak lennének, de megérték az árukat. 

Rendeltem még egy eredetinek hirdetett Lenspen-t is, ami nem más, mint egy fényképezőgép takarító kis eszköz. Az, hogy tényleg eredeti-e nem tudom, mindenesetre a dolgát szuperül végzi, és nekem ennyi elég is. Sajnos a link azóta már nem él, így ezt nem tudom bemásolni nektek.

Az utolsó fotós kiegészítő egy nagyon picurka, de annál hasznosabb dolog, ami nem más, mint egy vízszintező. Kicsit féltem tőle, hogy vajon illeni fog-e az én gépemhez, de pont az a méret, amire szükségem van. Ennek hála most már búcsút mondhatok a ferde képeknek.

Ára:

5 darabos kendő: 0.85 eur ~ 255 ft

Lenspen: 3.81 eur ~ 1150 ft

Vízszintező: 0.60 eur ~ 180 ft

Rendelés dátuma: április 19.

Érkezés dátuma: 

Kendők: május 12.

Lenspen: május 16.

Vízszintező: május 15.

Fa betűk

http://bit.ly/2q3RJvU

Evezzünk kicsit randomabb vizekre, ugyanis már csak két termék van hátra, és mindkettő picit kilóg a sorból. Kezdjük is ezekkel a fehér fa betűkkel, amiket fotós háttérnek vettem, de erre a célra azóta sem használtam őket. 😀 Körülbelül 8 cm magasak, és bár van egy-két nagyon minimális hiba rajtuk, egyébként teljesen meg vagyok velük elégedve. 

Ára: 0.71 eur / db ~ 210 ft / db

Rendelés dátuma: március 12.

Érkezés dátuma: április 21.

Csodaszivacsok

http://bit.ly/2q0US0i

Akit egy kicsit is érdekel a takarítás, annak bizony nem lesz ismeretlen a csodaszivacs neve. Hihetetlenül sok eladónál megtalálhatjuk ezeket a “takarító-eszközöket”, és ha jól tudom, három különböző fajtája is van. Én most rendeltem egy 10 darabos szettet a fehér változatból, ami kicsit gyengébb, mint például a barna, de ez is hihetetlenül jól működik. Ha egyszer újabb rendelést adok le, egészen biztos veszek a barna változatból is.

Ára: 0.63 eur ~ 190 ft

Rendelés dátuma: március 12.

Érkezés dátuma:  március 31.

Nos, hát ennyi lett volna a mai bejegyzés. Meséljetek, ti mit rendeltetek utoljára az Aliexpressről / Ebay-ről? 🙂