Sziasztok!

A mai bejegyzésben két olyan Yankee Candle illatról lesz szó, amik abszolút kedvencek lettek nálam, ám az egyiket picit jobban megszerettem, mint a társát. Ha érdekel, melyikről is van szó, olvass tovább.

Nem ismerek olyan embert, aki ne imádná a frissen mosott ruhák illatát. Az öblítőillat és a friss levegő keveredése számomra az otthont idézi fel, azt a helyet, ahol szeretek élni, ahol igazán önmagam lehetek – talán ezért is lett ekkora kedvenc nálam a Clean Cotton és a Fluffy Towels is. Kezdésnek ejtsünk pár szót a Fluffy Towels-ről.

Yankee Candle Fluffy Towels

“A frissen szárított, tiszta törölközők illata keveredik egy kevés citrommal, almával, levendulával és liliommal.”

Ez egy igazán tömény, de nagyon kellemes illat, ami képes betölteni több teret is egyszerre – pedig nem az egész tartot égettem ilyenkor, hanem felezni szoktam őket. Engem tényleg abszolút a frissen mosott törölközők, ruhák illatára  emlékeztet, igazán otthonos illat. Bár a leírásban szerepel az alma is, én azt nem igazán véltem felfedezni benne, és bár a levendula és a liliom is keveredik egy nagyon kellemes, friss virágos illattá, a citrom az, amit tényleg kiérződik belőle, és ez egy olyan pluszt ad ennek az öblítős illatnak, amivel el tudja varázsolni a használót.

Az illat tartóssága eszméletlen, három napja égettem a szobában, és azóta is folyamatosan érzem – bár természetesen halványodott azóta, de abszolút kivehető.

Yankee Candle Clean Cotton

“A napszárította pamut és zöld levelek illata egy csipetnyi citrommal.”

Oké, lelövöm a poént: nekem ez az illat egy csipetnyivel jobban tetszik, mint a Fluffy Towels. Tényleg csak egy csipetnyivel, mert épp ennyi a különbség köztük, mégis ez valahogy jobban elnyerte a tetszésemet. 

És nem csak nekem, ugyanis mint megtudtam, ez a világszerte legnagyobb számban eladott illat a Yankee Candle-nél. Ez azért már sejtet valamit, ugye?

Kevésbé tömény, mégis átható illatkombináció, ami több teret is be tud tölteni ezzel a mennyei illattal. Nekem a napsütötte kertben kiteregetett ruhákat idézi fel, amik már félig szárazak, de néhol még nedvesek. Kellemes öblítő illat, jól kivehető belőle a citrom is, illetve én némi rózsát is vélek felfedezni benne, egy kis fás felhanggal. 

Azt hiszem, bátran ajánlhatom ezt a két illatot mindenkinek, aki egy kicsit is rajong az öblítők illatáért, ugyanis ezekkel a tartokkal igazán otthonossá tehetjük a levegőt a lakásunkban.

Nektek van kedvenc illatotok a Yankee Candle-től? A termékeket megvásárolhatjátok a Notino webáruházban, a képek alatt lévő linkekre kattintva.

!