Sziasztok!

Ma ismét egy haul bejegyzéssel készültem nektek – szóljatok, ha nagyon unjátok már. 🙂 Bár nem terveztem egymás után két bejegyzést is közzétenni, de nem bírom magamban tartani, muszáj megmutatnom nektek ezeket a termékeket. Múlthét szombaton úgy döntöttünk párommal, hogy csinálunk egy nagybevásárlást – és tényleg nagy lett, már ha a gépek méreteit nézzük. Ha érdekel titeket, milyen újdonságokkal bővült a háztartásunk, olvassatok tovább.

 

Samsung Eco Bubble mosógép – Tesco

Kezdjük is rögtön azzal a termékkel, aminek a legjobban örülök, ami a legnagyobb, legnehezebb, és amit már csak a fürdőszobában tudtam lefotózni – végre vettünk egy új mosógépet. 🙂

Hónapok óta érett már az előző gép cseréje, és most végre sikerült ezt megvalósítani. Előtte napokig csak az internetet bújtam, olvasgattam, ki milyen mosógépet használ, melyiknek mi az előnye-hátránya, végül a Samsung Eco Bubble gépre esett a választásom. Egyelőre sok mindent nem írnék róla, ugyanis szeretnék készíteni egy “Hogyan mosok én?” típusú bejegyzést, abban hosszabban ki fogok térni a gépre is, de annyit elárulhatok, hogy imádom.

Sencor SVC900 porszívó – Media Markt

A másik háztartási gép, amit mindenféleképpen be kellett szereznünk, az egy új porszívó volt. A régi eléggé haldoklik, bevallom őszintén, már be sem merem kapcsolni, mert félek, hogy leég, így hosszas hezitálás után végül megvettem a kinézett porszívót, ami a Sencor SVC900-as típusa.

A színe egyáltalán nem tetszik, de sajnos más színben nem volt az üzletben, ellenben számos pozitív tulajdonsággal rendelkezik. Amiért végül őt választottam az az, hogy kétféleképpen is használható, tehát tartállyal és porzsákkal is, így lehet váltogatni a kettő használatát. 

Dolce Gusto Krups Oblo kapszulás kávéfőző – Media Markt

Ó igen, teljesült egy régi vágyam, és immáron nekem is van kapszulás kávégépem, hála érte páromnak, ugyanis bár előre megkaptam, de ez a szülinapi ajándékom tőle. 🙂 Ráadásul rám bízta a választást, és bár szemeztem más gépekkel is, a választásom végül egy fehér Dolce Gusti Krups Oblo-ra esett. Nagyon szeretem, és nagyon-nagyon örülök neki. ♥

Dolce Gusto kávékapszulák – Tesco, Spar; Lattés pohár – Pepco

És ha már kávégép, hát vettem hozzá pár kapszulát is. A masnis díszítésű csomagban 6 kapszula lapul vegyesen, ez a gép mellé járt ajándékba, míg a Tescoban vettem a Cappuccinot és a Latte Macchiatot, a Nesquik-et pedig a Sparban. 

A Lattéhoz pedig lattés pohár dukál, ezt a Pepcoban szereztem be potom pénzért, ennyit bőven megért.

Souldrops öblítő – Tesco; Mosózsák – Pepco

Aztán az új mosógéphez is jár egy-két újdonság. A legnagyobb örömöm egyébként az az új géppel kapcsolatban, hogy tudok végre folyékony öblítőt használni, ugyanis az előző gépemmel ez nem volt megoldható. Így kapva kaptam az alkalmon, és végre kipróbálhatom a Souldrops öblítőjét, amiről már nagyon sok jót olvastam. Elsőre a kristálycsepp fantázianevű illatot választottam, de legszívesebben az összeset megvettem volna, annyira jó illata volt mindnek.

Mint fentebb is említettem, nagyon sokat olvastam mosógép témában az utóbbi időben, és sokan írták, hogy az elöltöltős mosógépeknél bizony előfordul, hogy rossz helyen köt ki mosás közben a fehérnemű vagy a zokni. Ezt megelőzendően beszereztem szintén a Pepcoban pár mosózsákot, hogy megkönnyítsem a dolgomat majd mosás közben. Egy szett 360 forintba kerül, és két különböző méretű zsákot tartalmaz. Én a biztonság kedvéért vettem három szettet is, és bár nem direkt, de úgy jött ki a lépés, hogy különböző színűek a cipzárok, így akár “színkódolni” is lehet mosásánál – oké, tudom, ez már beteges. 😀

Bár mennyiségben nem vettünk túl sok terméket, azonban értékben igen, és azt kell mondjam, hihetetlenül boldog vagyok. Végre sikerült lecserélni két háztartási gépet is, illetve a vágyott kávéfőzőt is megkaptam, amiknek nagyon örülök. 🙂

Ti miket vásároltatok mostanában?