Sziasztok!

A tegnapi nap folyamán érkezett hozzám egy nagyon szuper csomag, és annyira tetszenek a termékek, hogy nem bírtam tovább várni ezzel a bejegyzéssel. A csomag feladója a Nordtek Imexco Kft. volt, akiket az All in packaging weboldalán találhattok meg.

Először is tisztázzuk, mi is az az All in packaging: a cég üres flakonokat, üvegtermékeket, tárolókat, és ezekhez tartozó adagolókat gyárt. Hogy miért is jó ez nekünk? Számtalanszor belefutottam már abba, hogy bár tetszett egy adott termék, nem voltam kibékülve az adagolásával – például én jobban szeretem a spray-s kiszereléseket az öntögetősnél. A cég által árusított termékekkel azonban ezt könnyen megoldhatjuk, hiszen nagyon sok különböző megoldású tárolójuk van, így mindenki kiválaszthatja azt, melyik kiszerelést is szereti a legjobban. 

Miután a kapcsolattartó felajánlotta, hogy választhatok magamnak néhány terméket, bevallom őszintén, bajban voltam, hiszen nagyon sok olyat találtam náluk, amiket szívesen használnék a mindennapokban. Végül összesen 11 termék – plusz a neszesszerben 5 – érkezett hozzám, ezekről lesz ma szó.

A weboldalon lehetőségünk van arra, hogy mi magunk válasszuk ki a kívánt tárolót és hozzá az adagolót, de kaphatóak különböző szettek is, én ezekből válogattam. Mivel nagyon kíváncsi voltam az üvegből készült termékek minőségére, választottam párat belőlük.

Ilyen például a fentebb látható matt, csepp alakú flakon, melynek pumpás adagolója van; a mellette lévő nagyobb méretű, és a jobb oldalon látható kisebb spray-s kiszerelésű tárolóüveg is. Nagyon tetszik, hogy az adagolók “csöve” – bocsi, nem jut eszembe a neve – méretre vágható, így ez is teljesen egyéni preferencia kérdése, ki milyet szeret.

30 ml-es, csepp alakú üveg

125 ml-es, szórófejes üveg

30 ml-es, szórófejes üveg

Szintén üvegből készültek a fenti termékek is, amik mind cseppentővel / pipettával rendelkeznek. Az egyiknek már meg van a konkrét funkciója, de a többire is van tervem, hogy mit is fogok bennük tárolni, és valószínűleg nem utoljára találkoztok a blogon ezekkel a termékekkel.

Nagyon meglepődtem, amikor kézbe vettem ezeket, ugyanis nagyon vastag, tömör üvegből készültek, így biztonságosan használhatóak anélkül, hogy félnünk kellene attól, hogy eltörnek. A pipetták is üvegből készültek, és tényleg nagyon jó minőségűnek tűnnek.

10 ml-es, barna pipettás üveg

30 ml-es, átlátszó pipettás üveg

15 ml-es, matt szögletes pipettás üveg

Mint fentebb is említettem, nem csak üvegből készült flakonokat árul a cég, hanem műanyagból készülteket is, ezekből is szemezgettem kicsit.

A képen látható két flakont saját készítésű takarítószerek tárolására fogom használni, ezért is választottam kétféle kupakmegoldásút. Reményeim szerint a karos szórófejjel rendelkező palackba vagy ablaktisztító, vagy általános tisztítószer fog kerülni, míg a szórófejesbe fertőtlenítőszert fogok rakni. A minőségük ezeknek a flakonoknak is nagyon szuper, kicsit vastagabb műanyagból készültek, ami azért is jó, mer nem fog behorpadni, tönkremenni használat közben.

200 ml-es, karos szórófejes műanyag flakon

250 ml-es, szórófejes műanyag flakon

Két “random” termék is került a virtuális kosaramba, ugyanis mindkettő nagyon megtetszett, és alig várom, hogy használatba vegyem őket.

Az első az egy műanyagból készült, patentzáras, aromazáró tároló, amit akár a konyhában, akár a fürdőszobában is lehet hasznosítani, a felhasználási módja végtelen. Szintén nagyon vastag műanyagból készült, a kivitelezése pedig annyira igényes, hogy első blikkre azt hittem, üvegről van szó.

A második egy olyan dolog, amihez hasonlót már rendeltem magamnak Aliexpressről, de szerintem inkább ezt fogom magammal hordani – ez pedig egy parfümszóró. Az Aliexpresses darab sajnos nem igazán vált be, ugyanis folyamatosan csöpögött ki belőle a parfüm, és tölteni sem volt a legegyszerűbb. Ez a darab azonban jónak tűnik, külön tetszik nekem az elöl látható átlátszó rész, így elég csak rápillantanunk, és láthatjuk, mikor kell újratöltenünk a flakont.

750 ml-es, patentzáras tároló

5 ml-es parfümszóró

A végére hagytam az egyik nagy kedvencemet, még pedig az utazó neszesszert. Ez a szett nem csak magát a neszesszert tartalmazza – ami nem mellesleg vízhatlan, ami nagyon nagy előny utazásnál -, hanem három darab 100 ml-es műanyag flakont és két 10 ml-es műanyag tégelyt is. 

Azt hiszem, senkinek nem kell elmagyaráznom azt, miért célszerű utazáshoz ilyen kis flakonokba áttölteni akár a samponból, tusfürdőből, vagy kedvenc éjszakai és nappali krémünkből. Azonban azt vettem észre, hogy az ilyen utazószett néven árult kisebb flakonokat irreálisan magas áron árulják például a drogériákban, és nem lehetünk teljesen biztosak abban, hogy jól működnek. Ez a szett viszont nagyon megérte az árát, hiszen csak áttöltjük a kedvenc szépségápolási termékeinket ezekbe a tárolókba, berakjuk szépen a neszesszerbe, és már mehetünk is. 🙂

Utazószett – 1 db neszesszer, 3 db 100 ml-es flakon, 2 db 10 ml-es tégely

 

Én pedig ezúton is szeretném megköszönni a Nordtek Imexco Kft-nek a lehetőséget, hogy kipróbálhatom a termékeiket. Ha érdekel titeket, milyen véleménnyel leszek róluk hosszabb távon, ne felejtsétek el követni a blogot, ugyanis egészen biztosan fel-fel fognak bukkanni ezek a tárolók a jövőben is. 🙂

!