Sziasztok!

Először is hadd kezdjem egy bejelentéssel: mint látjátok, picit megújult a blog, kapott új fejlécet, illetve bekerült egy új szín is, a zöld a blog felületére – részben azért esett erre a színre a választásom, mert egyre jobban érdekel a természetes kozmetika, természetes takarítás, így egy picit tükrözni szerettem volna ezt a kinézetben is. Hogy meddig marad így, nem tudom, egyelőre nekem tetszik. Na de térjünk is át a mai bejegyzés témájára, ami nem más lesz, mint az a kis sarok a hálószobában, ahol a bejegyzéseket írom.

Amikor kiraktam Instagramra májusban egy képet az íróasztalomról, többen is írtatok nekem privát üzenetet, hogy szívesen megnéznétek azt a helyet, ahol a bejegyzéseimet írom, és most végre eljutottam odáig, hogy készítsek fotókat róla. Amit tudni kell, hogy ez még nem a végleges állapot, ugyanis folyamatosan változtatom a kinézetét, amíg meg nem találom a tökéletes megoldást, de egy ideig azt hiszem, így marad minden.

Szóval, ez az én kis kuckóm, ami jelenleg a hálószobában kapott helyet – nem ez a végleges hálószobánk, csak a másik helyiségben még majd bontás is vár ránk, így egyelőre itt alszunk. Sajnos ahogy néhány képen látszani is fog, a falaink vizesednek – az okát egyelőre még nem tudjuk, de dolgozunk a megoldáson -, illetve még csak simán meszelve vannak a falak, de már így is hihetetlenül boldog vagyok, ugyanis nagy vágyam volt egy olyan hely, ami relatíve csak az enyém – na jó, természetesen a párom is itt szokott internetezni, de én rendeztem be, a saját ízlésem szerint. 

Az íróasztalt használtam vettük, és bár imádom a kinézetét, a formáját, még bizony egyszer át kell esnie egy festésen, felújításon, mert egyik-másik helyen elég csúnyán meg van már kopva.

A bejegyzéseket már évek óta ezen az Asus laptopon készítem, ami azonban feltűnhet nektek, hogy van mellette külön billentyűzet és egér is – erre azért van szükség, mert nem igazán szeretek laptopon pötyögni, illetve néhány gomb már nem is működik, a touchpad pedig nekem a halálom, így vezeték nélküli egérrel és billentyűzettel dolgozom.

Szintén régi vágyam volt egy parafatábla, amit pár hónappal ezelőtt meg is kaptam páromtól. Ezen főleg olyan képek szerepelnek, amik tetszenek nekem, de az A4-es lapon például a blogbejegyzésekkel kapcsolatos ötleteimet vezetem – egy kis sneak peak, mik várhatóak a jövőben a blogon -. Ide került fel a nemrég vásárolt Pepcos gömblámpasor is, ami nekem így nagyon tetszik. 

Az íróasztal fölött helyezkedik el egy polc, amin eredetileg a volt tulaj tévét tárolt, én azonban más funkciót adtam neki. A felső részre felkerült a nyomtatóm, ami bár így relatíve magasan van, és ahhoz, hogy bekapcsoljam, lapot töltsek bele székre kell állnom, engem egyelőre még nem zavar, mert nem nyomtatok napi szinten, így ki lehet bírni ezt a kis macerát. Az alsó polcon tárolom az íróeszközöket, tollakat, a fontosabb füzeteket – például a filofaxom és a határidőnaplóm -, és néhány olyan dolgot, amit szeretek, ha a közelemben vannak. 

 

Az íróasztalom mellett – aminek mellesleg három nagy méretű fiókja, és egy kinyithatós része is van – helyezkedik el egy csodaszép kis bútor, amit a Bútoraim.hu webáruház által indított nyereményjátékon nyertem még május végén. Ez csak az ideiglenes helye, mert bár eredetileg itt terveztem tárolni, párommal annyiszor beszéltünk arról, milyen jól mutatna a fürdőszobában, hogy amint felújításra kerül a kisebb fürdő, ott fog helyet kapni. 

Egyébként egy nagyon szépen kivitelezett darabról van szó, a felső felhajthatós részében külön kis fakkok vannak, amiket igény szerint ki is lehet venni, van benne egy hatalmas tükör, illetve három nagyobb méretű tárolókosár is, ami tökéletes lesz a különböző dolgok tárolására – például hajszárító, hajvasaló, és hasonló dolgok. 

Nos tehát így nézne ki az a kis sarok, ahol a bejegyzéseim születnek. Ha egyszer valamikor – pár év múlva, valószínűleg 😀 – változás lesz e téren, mindenféleképpen fogok egy update posztot írni róla.