Sziasztok!

Mint ahogyan azt észrevehettétek, az utóbbi időben teljesen rákattantam a különböző illatviaszokra, és élvezem, hogy mindig másmilyen illat lengi be a lakást. Azonban bár van elektromos melegítőm is, azt sem szeretem magára hagyni, így szerettem volna a lakásillatosítást valami olyan formában megoldani, amire nem kell ügyelni, így amikor leadtam a Notinos megrendelésemet, két Air Wick termék is landolt a  kosaramban. 

A viszonyom az Air Wick-kel felemás, ugyanis egy részről imádom a termékeiket, szerintem drogériás szempontból az egyik legjobbak, másrészt ritkán vásárolok ebből a márkából bármit. Azonban volt már dolgom mind a diffúzoraikkal, mind a géles állagú légfrissítőjükkel, így bátran rendeltem belőlük.

Air Wick Life scents – Nyári hangulatok

Három dolog miatt szeretem igazán az Air Wick pálcikás légfrissítőit – először is mert olcsóak, másodszor szuper illatokban lehet kapni, harmadszor pedig a kinézetük miatt. Egyszerű, letisztult, mégis elegáns az üvegcse, és imádom a bennük lévő üveggolyókat is újrahasznosítani. 

Most a Life scents illatcsaládból választottam magamnak, méghozzá a Nyári hangulatok nevű illatkompozíciót. A Life scents kifejezés arra utal, hogy az illat folyamatosan változik, tehát nem csak egy féle összetevőt érezhetünk heteken keresztül, hanem mindig mást és mást. A nyári hangulatok kompozícióban a friss, fehér virágok, az édes sárgadinnye és a vanília illata váltogatja egymást, és akár 4 héten keresztül kitart a folyadék.

Első kibontáskor én abszolút a friss, könnyed, tavaszias virágok illatát éreztem meg, ami igazán kellemes volt. Azonban ahogy teltek a napok, ez háttérbe húzódott, és előbukkant a sárgadinnye zamatos illata, egy kis vaníliával meghintve. Tényleg egy nagyon kellemes illatról van szó, és nekem kifejezetten tetszik ez a folyamatos illatváltás. És hát még mindig odáig vagyok az üvegcséért.

A termék nevére kattintva eljuttok a Notino-ra, ahol nem csak ezt az illatot, hanem a Türkiz oázis fantázianevű darabot is megvásárolhatjátok – én szerintem arra is be fogok nevezni, kíváncsi vagyok rá.

Air Wick Crystal air – erdei gyümölcs

A Crystal Air légfrissítővel is volt már korábbi tapasztalatom, ugyanis már használtam a fréziás-jázminos variációt, és azzal is teljesen meg voltam elégedve, azonban amint megtudtam, hogy van belőle erdei gyümölcsös változat, rögtön le is csaptam rá.

Azt hiszem bátran kijelenthetem, hogy az Air Wick, mint cég, nagyon nagy odafigyeléssel alkotja meg a termékeit, hiszen itt is egy igazán dekoratív üvegcsében kapott helyet a gél, így nem csak a lakásnak kölcsönöz igazán finom illatot, hanem dekorációként is megállja a helyét. 

Amin igazán meglepődtem, hogy nagyon erős illata van a gélnek, erősebb, mint a diffúzornak. Én ezt az illaterősséget mondjuk nem bánom, sőt, örülök is neki, hiszen így bár az étkezőben kapott helyet az illatosító, én még a konyhában és a fürdőszobában is érzem a friss gyümölcsös illatot. Nekem nagyon tetszik, és bár féltem tőle, hogy túlságosan dominálni fog benne a fahéj – amit a leírás szerint tartalmaz -, de szerencsére ez nem így lett.

Itt is bátran kattintsatok a termék nevére, ugyanis a Notinon nem csak ezt az illatkompozíciót tudjátok megvásárolni, hanem a frézia és jázmin, és a rózsaszín virágos variációt is. 

Ti próbáltatok már valaha Air Wick terméket? Ha igen, melyik a kedvenc terméktípusotok, illatotok?

!