Sziasztok!

Niki vagyok, és megint nem bírtam ki, hogy ne újítsak valamit a blogon. 🙂 Aki régebb óta követ engem, az szerintem már hozzászokott, hogy mindig alkotok valamit a bloggal kapcsolatban, egyszerűen nem tudok megülni a fenekemen, mindig kell a változás. És a mai elég nagy változás lett, ugyanis megszűnik az Emlékbuborék, de helyette itt az új változat, a Clean& Real Life.

Igazából ez egy teljesen tudatos váltás volt részemről, ugyanis közel két hónapja gondolkodtam rajta aktívan. Amikor megalkottam az Emlékbuborékot, az volt a célom, hogy legyen egy olyan  felület, ahol leírhatom a gondolataimat, és nem igazán törődtem azzal, hogy hosszabb távon milyen hatással lesz az életemre a blog neve. 2016. januárjában került ki a bejegyzés, tehát idén év elején volt egy éves a blog, és körülbelül akkor kezdtem el gondolkodni a váltáson.

Mint láthatjátok, azért a gondolat és a kivitelezés között eltelt több, mint fél év, ugyanis bár az ötlet meg volt, de nagyon sokat gondolkodtam azon, hogyan is vágjak bele. Számtalan név megfordult a fejemben, azok 30%-a foglalt volt, a maradék 70%-al úgy jártam volna, mint az Emlékbuborékkal: hosszú távon nem tetszett volna.

A blogbejegyzések témájában is észrevehető, hogy pár hónapja elkezdett érdekelni minden, ami természetes dolog, legyen szó akár szépségápolásról, akár háztartásról. És az utóbbi téma az, amit igazán élvezek megírni, szóval arra gondoltam, induljunk el ezen a vonalon, és találjunk ki valami hangzatos nevet. Ó, ha ez ilyen könnyen ment volna. 🙂

Nagyon sok olyan éjszakám volt, mikor nem tudtam elaludni, pörgött az agyam, hogy mi is legyen. Sok-sok variációt kipróbáltam, ízlelgettem, de volt, ami nem tetszett, és volt, ami túlságosan megkötötte volna a kezemet a témákat illetően. És akkor egyszer beugrott: Clean & Real Life!

Clean, mert elsősorban háztartással, takarítással, néha natúrkozmetikumokkal szeretnék elsősorban foglalkozni a blogon, és Real, mert néha lesznek személyesebb, másabb hangvételű bejegyzések. Már csak a domainrendelés és kivitelezés maradt hátra, és ma végre megszületett a Clean & Real Life.

Egyelőre az Emlékbuborék url címe automatikusan átvezet titeket most már ide, amíg mindenki meg nem szokja, aztán az végleg megszűnik. Szóval, köszöntelek titeket az új blogon, és remélem, ezután is velem maradtok. 🙂