Sziasztok!

Nos, hol is kezdjem… Az én kapcsolatom bármilyen testpermettel nem az igazi. Anno, pár évvel ezelőtt próbáltam egy Avon permetet, de egyszerűen annyira gusztustalannak és büdösnek éreztem, hogy jó időre elvette a kedvemet a próbálkozástól. Azonban pár héttel ezelőtt, amikor böngésztem a Notino weboldalát rátaláltam egy olyan testpermetre, ami nagyon felkeltette az érdeklődésemet. Végül még egy ilyen termék landolt a kosaramban, így ma egy Ziaja és egy Avon testpermetről lesz szó a bejegyzésben.

Ziaja Cooling Mist testpermet

Nos, ez volt az a termék, amit kinéztem magamnak, hogy jó lenne kipróbálni. Néhány hétig nem volt kapható a webáruházban, de miután megtörtént a készletfeltöltés, meg is rendeltem magamnak.

Magáról a termékről egyébként nem lehet túl sok információt megtalálni, ugyanis se a hivatalos oldalon, se a Krémmánián nem találkoztam vele, így végül is zsákbamacska volt az egész – és jelentem, abszolút nem bántam meg, hogy megvettem.

A Notinon lévő leírás igazán megfogott: “hűsítő és felfrissítő permet arcra, testre és hajra”. C vitamint és mentolt tartalmaz, ezek miatt egy nagyon kellemes, citrusos, frissítő illata van. A csomagolását imádom – a maga 100 ml-es kiszerelésével abszolút táskabarát, illetve a pumpás megoldás is nagy kedvenc nálam.

És a hatása? Imádom. Előszeretettel használom a testemre, ritkább esetben az arcomra is, és semmilyen irritációt nem okoz. Az illata sajnos nem marad meg túl sokáig, azonban frissít, hűsít, kellemes érzetet hagy maga után. Amit picit bánok, hogy kifújás és elpárolgás után kissé ragacsos marad a bőröm, de ezt a pici “hibát” elnézem neki, mert abszolút szerethető termékről van szó, és ráadásul én még soha nem csalódtam Ziaja termékben. 🙂

Avon Naturals Body testpermet

Anno szintén egy Naturals Body testpermet vette el a kedvemet az egésztől, azonban mikor megláttam ezt a zöld teás-verbénás változatot úgy döntöttem, teszek még egy próbát. Krémmániás véleményekben sokan írták, hogy nem érződik sokáig az illata, de úgy voltam vele, végül is csak egy testpermet, így nem tudom, mit várnak tőle az emberek. Azonban amikor kipróbáltam, csak pislogni tudtam, hogy tényleg csak ennyi? Konkrétan a kifújás után két perccel már nem is éreztem belőle semmit, abból a két percből pedig a felét az alkoholos szag vitte el.

Ugyanis számomra ez túl alkoholos, és még szépen fogalmaztam meg. Én el tudom viselni az alkoholt a kozmetikumokban – persze csak kis mennyiségben -, de ez már nekem túl sok, egyszerűen idegesít, hogy kifújás után perceken keresztül érzem ezt a szagot. Ráadásul valami isteni, frissítő illatra számítottam, de nekem ez olyan semmilyen. Egyáltalán nem érzem benne sem a zöld teát, sem a verbénát, amit szerettem volna. Az pedig, hogy szintén 100 ml-es kiszerelésű, tehát táskába dobós, illetve pumpás megoldású, sajnos nem tud változtatni a véleményemen, miszerint nekem ez a termék egyáltalán nem jött be.

Ez a vásárlás számomra nagyon felemás véleménnyel ért véget: a Ziaja permetet imádom, és ha elfogy, valószínűleg újra is fogom vásárolni, azonban az Avon permetben ismét csalódtam, szóval nem tudom, mikor veszem rá magam legközelebb arra, hogy újra esélyt adjak egy-egy illatnak. Majd kiderül.

Ti szerettek testpermetet használni? Melyik márka és melyik illat a kedvencetek?

!