Sziasztok!

A napokban leadtam egy “kisebb” rendelést a Neuston webáruházban, ma ezeket a termékeket szeretném nektek megmutatni. A cég egyébként főleg illóolajokkal, bázisolajokkal, növényi vajakkal foglalkozik, én is ezen termékekből rendeltem párat, kipróbálás szempontjából. A termékekért egyébként konkrétan nem fizettem, ugyanis egy együttműködés keretén belül én készítek nekik leírásokat a termékekhez, és adott összegben vásárolhatok emiatt náluk – mondjuk konkrét pénzbeli fizetésnek jobban örültem volna, de ez egy másik téma.

Növényi vajak

Számos növényi vaj közül válogathatunk a weboldalon, és általában mindenből háromféle kiszerelés található meg: 20, 100 és 920 ml. Én a 100 ml-es kiszerelésből rendeltem aloe vera vajat illetve bio finomítatlan shea vajat is, ugyanis terveim vannak velük.

Sajnos gondolom a meleg miatt az aloe vera vaj kissé megolvadt és ki is folyt picit, de ez nem von le az értékéből egyáltalán.

Aloe vera vaj

Bio finomítatlan shea vaj

Bázisolajok

Mint fentebb is említettem, bázisolajokat is forgalmaz a cég, ebből is rendeltem kétfélét. Jelenleg 20 különböző olaj közül választhatunk 10 vagy 50 ml-es kiszerelésűt, én az utóbbiból rendeltem szőlőmagolajat és neemolajat. 

Szőlőmagolaj

Neemolaj

Illóolajok

A cég fő profilja az illóolajok, és mivel terveim vannak velük, rendeltem is magamnak párat – szám szerint 16 félét. A normál 100%-os tisztaságú olajok mellett van lehetőség gyógyszerkönyvi minősítésű olajok vásárlására is, ezek közül rendeltem meg például a fentebb is látható citrom, narancs és levendula illóolajat.

Citrom illóolaj

Narancs illóolaj

Levendula illóolaj

Szintén gyógyszerkönyvi minősítéssel rendelkeznek a képen látható olajok is, amik erdei fenyő, borsosmenta és eukaliptusz illattal rendelkeznek. Az üvegcsék egyébként 10 ml-esek, de a linkekre kattintva megtekinthetitek őket a webshopban is.

Erdei fenyő illóolaj

Borsosmenta illóolaj

Eukaliptusz  illóolaj

Rendeltem a “normál” – tehát nem gyógyszerkönyvi minősítésű – olajok közül is párat, így került hozzám a vérnarancs, a citromfű és a citronella illatcsoda is.

Vérnarancs illóolaj

Citromfű illóolaj

Citronella illóolaj

Amikor megérkezett a rendelés kissé meglepődtem, ugyanis az egyik illóolaj – konkrétan a szantálfa – kisebb kiszerelésű, mint a társai, 10 ml helyett 5 ml-es. Természetesen én néztem be, ugyanis a honlapon is fel van tüntetve az űrtartalma, úgyhogy ez az én hibám, bár bevallom őszintén, annyira nem is zavar, mert egyelőre még nem igazán barátkoztam meg ezzel az illattal. Emellett található itt cédrus és kámfor illóolaj is, amik szintén 10 ml-es kiszerelésűek.

Cédrus illóolaj

Szantálfa illóolaj

Kámfor illóolaj

Az utolsó négy olaj kissé vegyesre sikerült, ugyanis van itt pacsuli, geranium, borsmenta és fodormenta is – igen, mint láthatjátok, vonzódom a citrusos és a mentás illatokhoz.

Pacsuli illóolaj

Geranium illóolaj

Borsmenta illóolaj

Fodormenta illóolaj

Hát ezek lettek volna azok a termékek, amiket a webshopból rendeltem, ti pedig nem utoljára találkozhattatok velük a blogon, ugyanis nagyon sok tervem van velük kapcsolatban, szóval fogtok még hallani felőlük, az biztos.