Sziasztok!

Nos, ha az időjárás kegyes lesz hozzánk, holnap végre újra kirándulni fogunk. Ez azért nagy szó, mert bár mindketten imádunk kirándulni, az utóbbi másfél évben nem volt rá alkalmunk, hiszen először a házra gyűjtöttük a pénzt, most pedig a házra költjük. Viszont úgy éreztük, hogy ideje lenne már egy egynapos kiruccanásnak, így remélem, holnap ez össze is jön. A mai bejegyzésben pedig szeretném megmutatni nektek, miket is szoktam magammal vinni az ilyen egy napos kirándulásokra.

Az olyan alap dolgokat, mint a telefon, pénztárca, iratok, fényképezőgép nem fotóztam le, mert ezek szerintem annyira nem izgalmasak. Helyette viszont van itt például szúnyogriasztó spray – engem nagyon szeretnek zabálni a kis dögök, így ez minden nyáron kötelező kellék a táskámban -, a Ziaja testpermet, amit az utóbbi időben nagyon megszerettem, illetve a jelenleg használatos, 50 faktoros Sun Ozon naptej (?) szórófejes változatban. Muszáj vagyok 50 faktorosat használni, mert alapjáraton hófehér bőröm van, és pillanatok alatt képes vagyok leégni a napon.

Mivel nálam a kirándulás egyet jelent a fotózással, így relatíve több fotós kiegészítőt viszek magammal, mint az átlag emberek – ezért kerül bele a táskámba a Lens Pen, két lencse, és egy lencsetörlő kendő is – ezeket Aliexpressről rendeltem, és már írtam is róluk-. Ezen felül bizony jól jöhet egy kézfertőtlenítő is, mivel most főleg kastélyokat, kastélyromokat fogunk nézni, és ha utána beülünk valahova enni, nem érzem elégnek a sima szappanos kézmosást.

Szintén elengedhetetlen nálam a hajgumi, ugyanis annál jobban semmit nem utálok, mint amikor fotózás közben fújja a hajamat a szél, és emiatt semmit nem látok; illetve soha nem indulok el fotózni / kirándulni pótakksik nélkül.

A végére maradt két nagyobb dolog, az egyik a fényképezőgép állványom, a másik pedig egy palack: a nyáron én konkrétan a szomszéd utcába sem indulok el víz nélkül, ilyenkor képes vagyok napi szinten 3-4 liter vizet meginni. Ezt a palackot pár napja váltottam ki a Dm-ben az Active Beauty program keretén belül, szóval ő fog velünk utazni. Van gyümölcstartó része is, de én valószínűleg simán fogom használni, és remélem, egy masszív és jól záródó darabról lesz szó.

Ezeken kívül vannak olyan dolgok, amik nem túl izgalmasak, de mindig viszem magammal ilyenkor, például papírzsepi, esernyő, sebtapasz, fájdalomcsillapító. Mivel autóval megyünk, így ezek bőven elférnek a kocsiban, plusz helyet nem foglalnak, de mégis kéznél lesznek, ha szükség lenne rájuk.

Ha tényleg sikerül eljutnunk kirándulni holnap, szeretnétek majd róla képes beszámolót? 🙂