Sziasztok!

A mai bejegyzésben egy magyar, főleg füzeteket gyártó céget szeretnék nektek bemutatni, illetve a bejegyzés végén a márkával közös együttműködés során egy nyereményjáték is vár rátok. Ismerjétek meg tehát a legszuperebb füzeteket forgalmazó márkát, a Kikut. 

Nézzük is, mit ír a weboldal magáról a cégről:

“A Kiku csapata imádja a szép papírokat, és a személyre szóló apróságokat. Így jött az ötlet, hogy készítsünk egy oldalt, ahol kedves, vidám, színes grafikákból meghívókat, üdvözlőlapokat, matricákat, és egyéb ötletes termékeket kínálunk a magyar vásárlóknak. Többek között, 5 magyar grafikus, külön erre a célra gyártott grafikái találhatóak a weboldalunkon, hogy a felhasználók tényleg egyedi nyomtatványokkal tegyék felejthetetlenné az ünnepeket.Ügyelünk a minőségre, és környezetünkre is, így a felhasznált papírjaink környezetbarát alapanyagok felhasználásával készülnek.(FSC minősítéssel rendelkeznek)

Honlapunkon folyamatosan dolgoznak a programozók, hogy a felhasználóink, kényelmesen, online, személyre szabhassák a kiválasztott termékeket, melyeket megvásárlás után néhány munkanapon belül házhoz szállítunk.”

Ha ti is annyira imádjátok a szép, dekoratív, különleges füzeteket, mindenféleképpen lessetek be a weboldalra – http://www.kiku.hu/ – , ugyanis meseszép termékekkel találkozhattok. 

Pár napja kaptam tőlük egy kisebb csomagot, ami többek között a fentebb látható, imádnivaló bálnás füzetet is rejtette, melybe már el is kezdtem írni a blogos dolgaimat. Egyébként csíkos füzetről van szó – és meglepően szuper minőségű papírlapokról -, viszont minden oldal tetején szerepel egy kis fejléc-szerűség, ami tökéletes nekem arra, hogy rendszerezni is tudjam a dolgokat – havi bejegyzések, posztötletek, statisztikák, stb.

Azonban a cég nem csak “normál” füzeteket árusít, hanem tematikusakat is, mint például edzésnapló, receptnapló, kismama és kisbaba napló, vagy éppen diéta napló, amit most akár Te is megnyerhetsz.

 

Tehát a cég rátok gondolva küldött hozzám egy diéta naplót is, melyet szeretnék kisorsolni köztetek. Na de hogyan is jelentkezhettek?

A játék Instagramon zajlik, ahol @niki_blogger néven találhattok meg. Ott le is vannak írva a feltételek – az én és a Kiku Insta accountjának követése -, illetve a plusz esély lehetősége is – írjatok a blogon lévő bármely bejegyzéshez egy kommentet, majd az Instagram kép alatt írjátok meg, melyik alá kommenteltetek. 

Azonban oda nem került ki az alább látható kép, tehát ha érdekel titeket, hogyan is néz ki belülről a diéta napló, görgessetek lejjebb. 🙂

A játék egészen augusztus 25. éjfélig tart, másnap pedig a kép alatt fogom kihirdetni a játék nyertesét. 

Illetve így a végére egy kis közlemény a blogról: az utóbbi időben azt vettem észre, hogy mindenbe belekaptam, mindenről akartam nektek írni, ami éppen aktuálisan érdekelt, és ez így nem jó. A mai naptól kezdve kitűztem magam elé két fő kategóriát, amiről fog szólni a blog – háztartás/takarítás, és illatok ( parfümök, lakásillatosítók, stb. ) -, illetve néha lehet, hogy becsúszik egy-két, más jellegű poszt is. Erre azért van szükség, hogy kicsit egységesítsem a blogot, szóval ne lepődjetek meg, ha csak hasonló bejegyzésekkel fogtok mostantól találkozni.