Sziasztok!

Az a helyzet, hogy bár imádom a Dm saját márkás Denk Mit  termékeit, mégis szégyentelenül kevés szó esett ezekről a blogon. Azonban a napokban tartottam egy kisebb bevásárlást, amiben csak két olyan termék van, amit már használtam és most újravettem, a többi számomra is újdonság, és úgy döntöttem, megmutatom ezeket nektek. Illetve itt hívnám fel a figyelmeteket arra, hogy szeptember 13-ig minden Denk Mit termék vásárlásakor ötszörös pontjóváírást kaptok az Active Beauty kártyátokra – szerintem érdemes kihasználni. 😉 Na de akkor lássuk is, mik landoltak mostanában a kosaramba – lesz itt illatpárna, wc tartály tabletta, marhaepeszappan, és sok-sok szuper dolog.

Denk Mit textilfrissítő spray ( 599,- )

Ezt a terméket már régóta ki szerettem volna próbálni, azonban akárhányszor jártam az üzletben, soha nem volt belőle. Most is az utolsó darabra csaptam le, tehát vagy keveset kapnak belőle, vagy ennyire szeretik az emberek.

Ezt a textilfrissítőt használhatjuk cipőn, szőnyegen, kárpitozott bútoron vagy függönyön is, én főleg az utóbbi miatt vettem meg. Azóta már ki is próbáltam, és nem csodálom, hogy mindenki ennyire rajong érte – nagyon kellemes frissen mosott ruha illata van, ezt szoktam “tisztaság illatnak” hívni, és ez nekem nagyon bejön.

Denk Mit Sommerwind öblítő ( 349,- )

Bár már relatíve sok Denk Mit terméket próbáltam, valahogy az öblítők, mosószerek eddig kimaradtak nekem – mosószerre nincs is most szükségem, öblítőre viszont volt, szóval úgy döntöttem, teszek egy próbát. Első próbálkozásra nem is a hagyományos, állandó illatok közül választottam, ugyanis amikor megszagoltam a Sommerwind illatot, teljesen beleszerettem – nagyon kellemes, virágos-friss illat, ami bár így ősszel picit furcsának tűnhet, én mégis előszeretettel használom a virágosabb vonalat az év bármely szakában, így ez engem nem akadályozott meg a vásárlásnál. Most már csak abban reménykedem, hogy mosás után is ilyen finom illatot fognak árasztani a ruhák.

Denk Mit wc tisztító gél ( 349,- )

Szintén újdonság volt számomra ez a wc tisztító gél, illetve maga ez a gél formula is, ugyanis a wc tisztításnál valahogy leragadtam a Domestosnál és társainál, és mindig ezekkel takarítottam az illemhelyet. Eddig, ugyanis ezek után nem vagyok hajlandó Domestost használni, ugyanis ez a termék valami álom! Kezdjük ott, hogy friss citrom illatú, amit imádok. Amikor elsőnek próbáltam ki, szinte nemakartam hinni a szememnek, ugyanis kiderült, hogy az addig fehérnek tűnő wc lehet még fehérebb is. 

Ez a termék hangyasavat és citromsavat tartalmaz, ezzel küzd a vízkő ellen, illetve külön kiemelném még, hogy 95%-ban biológiailag lebomlik, ezért még jobban megszerettem őt. Nem vagyok hajlandó ezután lemondani róla.

Denk Mit fertőtlenítő spray ( 549,- (?) )

Bár már másodjára veszem újra ezt a fertőtlenítő sprayt, buta módon egyáltalán nem emlékszem az árára, így csak tippelni tudtam. Ami biztos, hogy nagyon olcsón lehet hozzájutni, és nagyon imádom. Ez a spray elvileg elpusztítja a baktériumok 99,99%-át, és használható a fürdőben, wc-ben, konyhában, szőnyegen, kárpiton, matracon és cipőben is.

Én igazából mindenhol előszeretettel használom, a wc ülőkét ezzel szoktam lefújni, de például a konyhapultot is ezzel fertőtlenítem, illetve minden ágyneműcserénél jó alaposan befújom vele az ágymatracot is.

Denk Mit citrom-grapefruit nedves törlőkendő ( 449,- )

Azt hiszem, ezeket a nedves törlőkendőket nem kell bemutatnom senkinek, ugyanis nem csak az áruk verhetetlen, hanem a hatásuk is. Nagyon sok csomaggal elfogyasztottam már, ám valamiért az esetek többségében az almavirág illatút emeltem le a polcról – azonban a minap úgy döntöttem, hogy kipróbálok mást is, ezért a citrom-grapefruit páros jött velem haza.

Igazából sok mindent nem tudok elmondani róla, a hatása szuper, a lakás bármely pontján előszeretettel használom, illetve ez a citrusos illat nekem nagyon bejön. Ebben a termékben a tenzidek növényi alapúak, míg a fólia újrahasznosított.

Denk Mit illatpárna ( 479,- )

Erről a termékről ezelőtt még soha nem hallottam – pedig nem hiszem, hogy annyira új dolog lenne a polcokon -, viszont a legutóbbi Dm magazinban rábukkantam, és úgy döntöttem, teszek vele egy próbát.

Nagyon sokszor küzdök azzal, hogy bár mindig frissen mosva, tisztán kerülnek be a ruhák a szekrénybe, egy idő után olyan dohos szagot vesznek fel, amit csak egy újabb mosással tudok eltüntetni, úgyhogy reménykedem, hogy ez az illatpárna segít ezen. A doboz egyébként 4 kis tasakot, párnát tartalmaz, illetve jár hozzá 4 kis szalag is, amivel beakaszthatjuk a szekrénybe, de simán csak be is tehetjük a ruhák közé – és nagyon kellemes virág illata van, ami elvileg hat hétig őrzi meg ezt a frissességet, utána ki kell cserélni.

Denk Mit marhaepe szappan ( 179,- )

Szinte hallom, hogy sokan fújjolni kezdenek a marhaepe szó láttán, de higgyétek el, nem kell, hiszen egy csodaszerről van szó. Bár még egyáltalán nem próbáltam semmilyen folttisztító szappant – eddig szerencsére nem  volt rá szükség -, azonban ideje volt beszereznem egyet, ugyanis mióta kutya van a háznál, néha bizony nagyon jól jönne.

Ez a szappan a leírás szerint eltünteti a zsír-, olaj-, rúzs-, tinta- és vérfoltokat, és a neten olvasott vélemények szerint egy nagyon olcsó, de annál szuperebb termék. Kíváncsian várom, mit is tud a kicsike.

Denk Mit wc tartály tabletta ( 299,- )

Na ilyen termékről a múlthétig egyáltalán nem hallottam. Oké, hogy wc illatosítók, tisztítók vannak, de hogy valamit a tartályba kelljen helyezni… Aztán Temes Anikó egyik videójában megemlítette ezt, és annyira elültette a bogarat a fülemben, hogy reménykedtem, hogy lesz belőle még, és ki tudom próbálni.

2 fázisú tablettáról van szó, a kék része akadályozza meg a szennyeződések lerakódását, míg a fehér közepe felel a vízkőtlenítésért, és mint azt a neve is mutatja, a wc tartályba kell belehelyezni használatkor. Egyelőre még nem próbáltam, de nagy reményeket fűzök hozzá, és ha titeket is érdekel az, hogy beválik-e, szóljatok.

Denk Mit légfrissítő ( 499,- )

Bár elsőre talán kicsit kilóg a sorból, azért gondoltam, mégis megmutatom nektek, hiszen ez is Denk Mit márkájú. Nem terveztem légfrissítőt vásárolni azonban mikor elolvastam, hogy zöld tea és alma illattal rendelkezik, valamit közelről megszagoltam a fóliát, sokat nem is kellett gondolkodnom rajta, és landolt is a kosárban.

Ez az illatkombináció mesés, engem abszolút a zöld almás savanyú cukorkára emlékeztet, amit imádok. Külön tetszik benne, hogy szabályozható az illatintenzitás – minél jobban kitekerjük a kupakot, annál erősebben ontja majd az illatot -, és bár maga a folyadék műanyag tárolóban van, azonban a rajta lévő fólia egy az egyben eltávolítható, így egy egészen diszkrét külsőt kap.  

Ezeket vásároltam a legutóbb a Dm-ben, és az ötszörös pontjóváírási akciónak köszönhetően egészen meggyarapodtak a pontok is az Active Beauty kártyámon – dupla haszon. 🙂

Ti szeretitek a Denk Mit termékeket, vagy egyáltalán próbáltatok már bármit ettől a márkától? Mi a kedvencetek?