Sziasztok!

A mai bejegyzésben ismét egy parfümről lesz szó, méghozzá egy régi nagy kedvencemről, amit ősszel szinte minden nap használok, ugyanis ez AZ az illat, ami nekem abszolút bejön a hűvösebb időben – Katy Perry Killer Queen illatáról lesz ma szó.

Katy Perry Killer Queen

Bevallom őszintén, nem követem figyelemmel Katy Perry munkásságát, sőt, soha nem voltak a kedvenceim a celeb-illatok. Azonban tavaly szeptember környékén a kezembe került egy illatminta ebből a parfümből, és azonnal beleszerettem. Aztán egy kis időre el is felejtődött a dolog, de egyszer egy parfümériában járva újra kipróbáltam, végül pedig megkaptam páromtól karácsonyra, és nagyon örültem neki – azóta is előszeretettel használom, és ez az az illat, amiben biztos vagyok, hogy ha egyszer elfogy, újra fogom vásárolni.

Az üvege meseszép, de baromira nem praktikus. Míg a parfümériákban kis állványra vannak állítva, addig a vásárló ezt nem teheti meg – vagyis de, ugyanis egy fekete műanyag állványba van ültetve a dobozon belül, de egyrészt nagyon vékony az anyaga, másrészt hihetetlenül ronda – így az ember vagy fektetve tárolja, vagy dobozban. 

És bár a csomagolásba bele tudok kötni, az illatba nem – édes, gyümölcsös, kissé fás, abszolút őszi illat. A nyitány abszolút a gyümölcsös vonalat képviseli: erdei gyümölcsök, bergamott és szilva elegye bűvöli el az embert. Ehhez kapcsolódik be a frangipáni és jázmin édes illata, hogy végül az alapillat előbukkanásakor – ami főleg pacsulit és édes pralinét tartalmaz – egy isteni, kellemes keveréket alkossanak.

Rajtam abszolút a szilva kellemes, mégis kissé fanyar illata érződik, amit a háttérből főleg a pacsuli és a jázmin támogat, így egy kissé fűszeres, fás felhangú, mégis édeskés vonalat vonultat fel a bőrömön.

A tartósságára sem panaszkodhatom, ugyanis a leszáradást követően is érződik még órákon keresztül, és talán ilyen 7-8 óra elteltével kezd átalakulni bőrközelivé. A ruháim is előszeretettel isszák be ezt az illatkeveréket, így ha az adott ruhadarabot másnap is viselni akarom, csak épp nem ezzel a parfümmel, muszáj kimosnom használat előtt, mert különben ez a parfüm megváltoztatná a másik illatát. Bár sok helyen be lehet szerezni, egy kis kutakodás során felfedeztem, hogy a Notino webáruházban van a legkedvezőbb áron.

Típus: edp

Kiszerelés: 30 ml

Ár: 4290,-

Beszerzőhely: Notino webáruház

Értékelés: 10/10

Nektek van abszolút kedvenc illatotok, olyan, amit bármikor szívesen viseltek?

!