Sziasztok!

A napokban beszélgettem az egyik olvasómmal arról, hogy vajon hol lehet a legtöbb különböző márkájú illatos viaszt beszerezni, és abban egyeztünk meg, hogy valószínűleg a Notinon. Ez adta az ötletet a mai bejegyzéshez, melyben azt mutatom meg nektek, hány különböző márka viaszait vásárolhatjátok meg egyetlen webshopon keresztül.

 

Air Wick Life Scents wax melts

Bár jelenleg az Air Wicknek mindössze három különböző illatban jelent meg viasza, mindhármat megtaláljátok a Notinon is, egészen jó áron. Én próbáltam már a forralt borosat, azt nagyon imádom, illetve van egy Nagymama sütije is nekem, bár azt még tartogatom a karácsonyi időszakra.

Country Candle wax melts

Ez a márka még ismeretlen számomra, ugyanis a webshopban összesen három különböző illatban kapható a viasz – Baked Apple, Morello Cherry&Almond, Moroccan Blush Rose -, ezek közül pedig egyik sem annyira szimpatikus nekem. Várok még, hátha még több fajtát fog kínálni a webshop.

THD wax curls

Még egy olyan márka, amitől még nem próbáltam semmit, ez pedig a THD. Magáról a márkáról sem tudtam meg sok mindent, illetve a neveik is olaszul (?) vannak, így sokat nem mondanak nekem, de a lényeg, hogy ettől a márkától jelenleg 9 különböző illatból válogathattok.

Kringle Candle wax melts

Talán a Kringle Candle-t nem is kell bemutatnom senkinek, aki szokta olvasni a blogomat, ugyanis volt már szó pár illatukról itt, és nem meglepő módon sok más blogger is isteníti ezeket a viaszkákat. A Yankee Candle mellett a legnépszerűbbek, jelenleg csakis a Notino webáruházban tudjátok megvásárolni őket, de ott 62 különböző illatban is. 

Yankee Candle tarts

Ó, és az imádott tarts-ok, amikkel lehetetlen betelni, és én is mindig találok egy-egy olyan illatot, amit azonnal meg akarok szerezni. Azt tudni kell, hogy a Notinon kissé késve jelennek meg az új illatok, ennek azonban az az előnye, hogy mire máshonnan elfogy egy-egy népszerű viasz, valószínűleg itt még kapható lesz belőle néhány darab.

Illetve van ám egy különlegessége is az ezen az oldalon található Yankee Candle termékeknek, ugyanis vannak úgynevezett Simply Home családba tartozó illatok, amit Magyarországon csakis ebből a webshopból tudtok megvásárolni.

Minden terméket megtaláltok a Notinon, a lakásillatosító parfümök kategóriában. Ti ezek közül mely márkát próbáltátok már? Van kedvenc illatotok?

!