Sziasztok!

Meglepetééés. 🙂 Az utóbbi időben beálltam arra, hogy heti kétszer, általában hétfőn és csütörtökön hozok nektek új bejegyzést, azonban a mai egy különleges poszt lesz, és mivel ennek most jött el az ideje, nem akartam vele tovább várni – ma egy újabb letölthető extrával érkeztem nektek, ami nem lesz más, mint egy karácsonyi tervező.

KARÁCSONYI TERVEZŐ LETÖLTÉSE

Régóta szerettem volna már készíteni egy ilyen tervezőt, de eddig ez sosem valósult meg, de most végre volt időm, ihletem, lehetőségem megszerkeszteni. Tudhatjátok, hogy mennyire szeretek tervezni, jegyzetelni, és ez adta az alapötletet ehhez a tervezőhöz is. Összesen 16 oldalból áll, szóval “gyorsan” fussunk is át ezeken, lássuk, miket találhattok benne.

Természetesen a legelején megtalálható egy kis logó, majd egy novemberi naptár – azért, hogy időben végezzünk, és ne legyen káosz a karácsonyi időszak, szerintem érdemes már novemberben elkezdeni a készülődést, ezért is hozom nektek már most ezt a bejegyzést.

A decemberi naptár mellett a Karácsonyi pillanatok nevű oldal kapott helyett, ahol választ adhattok arra, hogy mit szerettek a legjobban a karácsonyban, mi a kedvenc gyerekkori karácsonyi emléketek, és mik a karácsonyi hangulat legfőbb elemei nálatok.

Ajándékot vásárolni nem könnyű dolog, és ezt szeretném nektek megkönnyíteni az ajándéklista oldalakkal, ahol felvezethetitek azt, kinek milyen ajándékot szeretnétek vásárolni, honnan szeretnétek beszerezni, mennyibe kerül, illetve ki is pipálhatjátok a tételt, ha megvásároltátok a terméket, illetve ha már be is csomagoltátok azt.

Ahhoz, hogy ne költekezzünk túl a karácsonyi időszakban, érdemes meghatározni egy keretet, amit erre az ünnepre fordítotok, majd vezetni a kiadásokat, hogy lássátok, hol is tartatok a költségvetésben. Ezután áttérünk kicsit a dekorációkra, ahol például leírhatjátok azt, milyen lesz az idei stílusa a karácsonyfának és az adventi koszorúnak, feljegyezhetitek azt, mely helységeket szeretnétek kidekorálni, míg a bevásárlólistába beírhatjátok azokat a termékeket, amiket be kell még szereznetek hozzá.

A karácsonyi szezon bizony a jó étkezésről is szól, ehhez nyújt segítséget a menütervező, ahova felírhatjátok azt, milyen ételt szeretnétek elkészíteni, ez mennyi idő alatt fog megvalósulni, illetve azt, hogy hol találhatjátok a receptet hozzá – és természetesen ennek a lapnak az alján is feltűnik egy hasznos bevásárlólista. A takarítás, rendrakás sem maradhat el ilyenkor, írjátok bele a tervezőbe, melyik nap melyik helyiséget szeretnétek kitakarítani, így nem fogjátok elfelejteni.

Egy újabb takarítós oldal után már el is telt a karácsony, és az “Így telt a karácsonyom 2017-ben” részben részletezhetitek, miket éltetek át ez idő alatt, hogy ne felejtsetek el egyetlen apró pillanatot se.

Jegyzetekből sosem elég, hiszen az ünnepi időszak közeledtével bármi eszünkbe juthat még, ami fontos nekünk, szóval hogy legyen ezeket hova lejegyzetelni, nem csak kettő…

… hanem három jegyzetlapos oldalt is kaptok. A tervező legutolsó oldalán kapott helyet minden olyan cím, ahonnan felhasználtam a készítéséhez a grafikákat, ezeket lejjebb kattintható formában is megtalálhatjátok.

A tervezőt én A4-es méretben terveztem, ami bár kevésbé praktikus, mint az A5-ös verzió, azonban szerintem sokkal jobban illik hozzá, ugyanis így több helyünk marad kitölteni az oldalakat, illetve a tárolásuk sem sokkal macerásabb egy lefűző mappa segítségével. Letölteni a fentebb linkelt címen tudjátok, és tudni kell, hogy csakis saját felhasználásra készült, kereskedelmi forgalomba nem hozható!

Mit szóltok, ti használni fogjátok az idei karácsonyi szezonban? 🙂

 

Grafikák forrásai:

https://www.vecteezy.com/vector-art/133469-free-vector-christmas-design-elements

https://www.vecteezy.com/vector-art/132749-free-vector-christmas-background

https://www.vecteezy.com/vector-art/133467-free-happy-holidays-vector-wreath

https://www.vecteezy.com/vector-art/71782-christmas-pine

https://www.vecteezy.com/vector-art/146305-pine-cones-vector

https://www.vecteezy.com/vector-art/71297-colorful-christmas-graphics

https://www.vecteezy.com/vector-art/69645-christmas-wreath

https://www.vecteezy.com/vector-art/74943-christmas-snowman-vector

https://www.vecteezy.com/vector-art/84686-christmas-season-set

https://www.vecteezy.com/vector-art/83980-christmas-dessert-cupcakes

https://www.vecteezy.com/vector-art/73112-christmas-ribbon-vector