Sziasztok!

Bár még csak november eleje-közepe van, de én hivatalosan is megnyitom a karácsonyi szezont magamnak. 😀 Bár eredetileg a mai napon nem kellene új bejegyzésnek lennie, azonban a tegnapi és mai nap folyamán bevásároltam néhány karácsonyi dekorációt a Pepcoban, és arra gondoltam, gyorsan meg is mutatom őket, hogy ha nektek is megtetszik valamelyik, még legyen lehetőségetek lecsapni rá, mert rohamosan fogynak a boltok polcairól.

Egyébként ez a bejegyzés arra is jó, hogy egy kis betekintést nyerhettek abba, hogy milyen is lesz az idei karácsonyunk színvilága: bár amiket most vásároltam, az mind ezüst és fehér színű, ezek mellett a lila szín fog még szerepelni a palettán idén is, csak sajnos a Pepcoban nincsenek lila díszek. Na de lássuk is a termékeket. 🙂

Ezüst csillámos szarvas nagy méretű – 590,-

Ez volt az a termék, amiért imádkoztam, hogy találjak belőle, és sikerrel is jártam. Körülbelül 30 centi magas lehet – a papírra nincs ráírva -, és szerintem nagyon szépen néz ki. Ő természetesen nem a karácsonyfára fog kerülni, azonban biztosan valami kiemelt helyen fog díszelegni az ünnepek alatt, mert tényleg meseszép.

Ezüst csillámos szarvas kis méretű – 360,-/csomag

Nagy meglepetésemre találtam a szarvasból kisebb verziót is, ami ráadásul akasztós is, tehát ő már a fán fog helyet kapni. Egy csomagban két kis szarvas volt, de nekem annyira tetszik, hogy rögtön két csomagot is vettem belőle. Az ára pedig verhetetlen, hiszen a két darabos szett kerül 360 forintba. 

Fehér csillámos csillag – 230,-

Tavaly és azelőtt is szinte csakis gömbdíszek voltak a fán, ezen idén szeretnék változtatni, ezért vettem meg ezeket a szuper kis csillagokat is, természetesen fehér színben – tavaly üldözni kellett a fehér színű díszeket, idén viszont sokkal könnyebb már őket beszerezni -. Egy csomag hat darab díszt tartalmaz, és mindössze 230 forintba kerül. Mi ez, ha nem a vicc kategória? 🙂

Fehér csillámos csillag csúcsdísz – 360.-

A csúcsdíszekkel mindig hadilábon álltam, valahogy soha nem találtam olyat, ami igazán tetszene, azonban mikor megpillantottam ezt a darabot, rögtön tudtam, hogy ő fog idén a fa tetejére kerülni. Még gondolkodom, hogy vegyek-e még egyet – arról, hogy miért is lenne szükségem kettőre, valószínűleg a jövőhét folyamán olvashattok -, illetve ha veszek, akkor fehéret vagy ezüstöt válasszak-e. 

Ezüst színű kicsi gömbszett – 590,-

Fehér színű kicsi gömbszett – 360,-

Ezüst színű csepp alakú szett – 590,-

Mindenféleképpen szerettem volna vásárolni gömbdíszeket is, azonban azt is szerettem volna, ha nem egyszerűen csillámosak, hanem van bennük valami plusz. Az ezüst színű szettben van néhány mintás darab is, ami igazán megtetszett, míg a fehér gömbökön apró hatszögletű glitterek is helyet kaptak. A csepp alakú szettet eredetileg nem terveztem megvenni, azonban addig-addig forgattam a kezemben, míg rájöttem, hogy tetszik nekem, és beleillik abba a koncepcióba, hogy ne csak gömbök legyenek a fán.

Az áruk pedig tényleg verhetetlen: az ezüst szettben 24 darab gömb található 590 forintért, a fehérben 9 darab mindössze 360 forintért, míg a cseppekből is 12 darabot vehetünk 590 forintos áron.

Fehér színű nagy gömbszett – 750,-

Ezüst színű nagy gömbszett – 750.-

A nagyobb méretű gömbdíszekkel viszonylag jól állok, azonban amikor megpillantottam ezt a két szettet, egyszerűen nem tudtam őket ott hagyni a polcokon. A fehérben az egyszerű glitteres gömbök mellett áttört csipke mintájú darabok vannak, míg az ezüstben a szintén áttört darabok mellett található néhány darab ezüst, de kissé kékes fényű darab, melyeken fehér csipke található – szerintem gyönyörűek. 

Hópelyhes égősor – 590,-

Nem is én lennék, ha ne vásároltam volna égősort is. Imádom ezeket a hangulatfényeket az év bármely szakában használni, azonban karácsonykor van nálam igazán szezonja ezeknek. Rengeteg különböző darab található jelenleg a Pepcoban, én először a csillag alakúakkal szemeztem, azonban mikor megpillantottam ezeket a hópelyhes darabokat, már nem is volt kérdés, melyik landol majd a kosaramban.

 

A termékeket azért nem szedtem ki a dobozukból / zacskójukból a fotózás során, mert szeretnék majd egy karácsonyi fotónaplós bejegyzést készíteni decemberben, akkor pedig majd láthatjátok őket használat közben is. Lényeg a lényeg, ha ti is imádjátok a karácsonyi dolgokat, most érdemes ellátogatni a Pepcoba, hiszen rengeteg dekoráció érkezett minden üzletükbe. A színválaszték sajnos nem a legnagyobb – arany, ezüst, fehér és piros – , azonban még ezt is elnézem nekik, hiszen az áraik verhetetlenek – az összes termékért együtt kicsivel több, mint 5000 forintot fizettem. és mint láthattátok, a legdrágábbak a nagyméretű gömbszettek voltak a maguk 750 forintos áraikkal. 

Ti készültök már a karácsonyra, vagy még korainak tartjátok? 🙂