Sziasztok!

Tudjátok rólam, hogy imádom a különböző lakásillatosítókat, főleg a viaszokkal lehet engem levenni a lábamról, azonban szükségem volt valami olyanra, amit bátran magára is hagyhatok, ha épp el kell szaladnom valahova, illetve automatikusan friss, finom illattal borítja be a lakást. Eredetileg nem elektromos verziót szerettem volna venni, azonban megpillantottam, hogy két téli/karácsonyi illat debütált az Air Wicknél, és nem tudtam ellenállni nekik.

Elektromos légfrissítők

Az Air Wick elektromos légfrissítőinek az a legnagyobb előnyük, hogy magát a készüléket elég egyszer megvásárolni, utána bármilyen utántöltővel működnek – természetesen az ezekhez kifejlesztettekről van szó. Én végül praktikussági okokból két szettet rendeltem, ugyanis így jutott egy készülék az étkezőbe, és egy a folyosóra is – azonban ha csak magát a készüléket szeretnétek megvásárolni, arra is van lehetőség.

Külön kiemelném a szabályozható illatintenzitást, ugyanis a készülék tetején kis csepp alakú kivágások találhatók, mellyel könnyen beállíthatjuk azt, mennyire szeretnénk intenzív illatot elérni – a legnagyobb jel adja a legerősebb illatot.

Utántöltők

Jelenleg elvileg 11 különböző illat közül válogathatunk, de én úgy vettem észre, hogy az Air Wick folyamatosan hoz be Magyarországra is új illatkompozíciókat, így érdemes figyelni az újdonságokat a márkával kapcsolatban.

Téli limitált illatok

Warm apple crumble: ez egy hihetetlenül finom sült almás illat, ami néha fűszeres, néha pedig vaníliás felhangot kap – a Life Scents termékek lényege, hogy folyamatosan változtatják az illatot, így nem lehet őket megunni. Illatintenzitás tekintetében sokkal erősebb, mint a társa, így ezt szinte csakis a legkisebb fokozaton használom.

Fireside cheer: sokkal enyhébb, kissé parfümösebb, mint az almás verzió. A narancs és a fahéj keveréke igazán meghitt, ünnepi hangulatot teremt, míg a füstös felhang ad neki egy kis pluszt, ezáltal igazán különleges hatást érhetünk el vele. Mivel egy enyhébb illatról van szó, én ezt általában a legnagyobb fokozaton használom, de így se lesz túl sok, pont kellemes lesz az intenzitás.

További tudnivalók

A készüléket nem szabad egész nap konnektorba dugva hagyni, én átlag 8-9 órán át használom, éjszakára pedig kihúzom – erre megfelelőbb lenne egy kikapcsoló gomb, de így sem túl macerás az egész. A kis parfümös üvegcsében található folyadék napi 12 órás használat mellett a legalacsonyabb intenzitásra állítva akár 75 napig is elegendőek, tehát igazán gazdaságos beruházás, azonban én azt vettem észre, hogy ennél tovább is tarthatnak – a Fireside cheer illat sajnos gyári hibásan érkezett hozzám, a folyadék fele már a kibontás előtt kifolyt, azonban több, mint egy hónapja használom a fél üvegnyi folyadékot, és szinte semmi nem fogyott még belőle!

A termékeket a Notino webáruháztól kaptam tesztelésre, és ott ti is megvásárolhatjátok őket nagyon kedvező áron.

Nektek van már tapasztalatotok az Air Wick elektromos készülékeivel? 🙂

!