Sziasztok!

Viszonylag ritkán lehet látni nálam kívánságlistás bejegyzést, azonban így az ünnepek előtt arra gondoltam, megmutatom nektek, hogy én miknek örülnék a legjobban. Igazából egészen biztos vagyok benne, hogy a drágább dolgokat majd magamnak fogom megvenni, viszont ezeket is ide soroltam, hiszen ugyanúgy szerepelnek a listámon. Na de lássuk is, mikre vágyom mostanában.

Trekking kerékpár

Forrás

Régóta vágyom már egy új biciklire, eddig azonban nem tudtam megfogalmazni azt, milyet is szeretnék, azonban amikor ehhez a bejegyzéshez kerestem képeket, rábukkantam egy szuper oldalra, és rájöttem, hogy nagy vágyam egy trekking bicikli. Ezeknek a kerékpároknak az a lényegük, hogy nem csak a mindennapok során, városban használhatóak, hanem kiválóak  kerékpártúrákhoz is, ami nekem azért fontos, mert imádom biciklizni, a nyár folyamán is többször voltunk túrázni a párommal. A képen látható darab például nekem nagyon-nagyon tetszik, de valószínűleg ha eljön az ideje, körbe fogok máshol is nézni ez ügyben.  

Telefon

Forrás

A másik olyan termék, amire a legjobban vágyom mostanában az egy új telefon. A régi egyrészt kezd tönkremenni, másrészt úgy érzem, hogy nem megfelelő már számomra, ezért mindenféleképpen olyat szeretnék, amiben sok memória van, illetve a másik fontos szempont az, hogy szuper képeket lehessen vele készíteni. Már meg is van a kinézett darab, ami nem más, mint a képen is látható UMIDIGI Crystal 4G Phablet, és remélem, előbb-utóbb majd a kezemben is tarthatom őt – eredetileg a Huawei P10 Lite telefonját szerettem volna, de nem tudok közel 100.000 forintot kiadni csak egy telefonért, így marad ez az opció. 

BaByliss hajvasaló kefe

Alapjáraton nem szoktam túl sűrűn egyenesíteni a hajamat, de ennek az az egyszerű oka van, hogy nem szeretem egyáltalán a mostani hajvasalómat. Éppen ezért szeretnék beszerezni majd egyet, azonban mióta kijöttek ezek a hajkefés megoldású darabok, mindenféleképpen egy ilyenre vágyom. Nekem nem célom az, hogy szögegyenes legyen a hajam, csak szeretném a nagyobb hullámokat eltüntetni belőle.

A BaByliss darabot a Notino webáruházban szúrtam ki magamnak, és szinte biztos, hogy innen is fogom megrendelni, ugyanis bennük bízom annyira, hogy ha bármi baja lenne a terméknek, találnak megoldást a problémára.

Pirográf

Forrás

Akik kicsit is ismernek engem azok tudják, hogy imádok alkotni, kreatív dolgokat készíteni, épp ezért nagy vágyam egy pirográf – illetve egy lombfűrész is, de arról nem akartam már külön képet beszúrni. 😀 Imádom a fát, mint alapanyagot, és millió meg egy ötletem van, hogy a fa és a pirográf készülék segítségével miket tudnék alkotni.

Kerámia párologtató ( + viaszok )

Forrás

Az alkotás mellett a másik mániám a viaszégetés, így szinte nem is volt kérdés, hogy valamilyen formában, de helyet kap ezen a kívánságlistán is. Arról, hogy milyen waxokra vágyom nem térnék ki külön, ugyanis nem is olyan régen írtam olyan külföldi viaszokról, amiket jó lenne megszerezni – poszt ITT -, azonban vágyom egy kerámia párologtatóra is, ugyanis hiába van kettő is, egyikkel sem vagyok tökéletesen megelégedve.

Kaktuszok

A fentebb említett dolgokon kívül csupán olyan apróságokra vágyom, mint például a kaktuszok. Imádom őket, jelenleg is 11 kaktuszom van, és szeretném még különböző példányokkal gazdagítani a gyűjteményemet – például nagy vágyam egy őszapókaktusz, hiszen olyan édesen néz ki.

 

És hát ennyi is lenne. Mint mondtam, nem vágyom túl sok dologra mostanában, de tény, hogy sokba fog az kerülni nekem, ha ezeket mind megveszem magamnak – hacsak valaki meg nem lep valamelyik darabbal karácsonyra. 😀 Nektek mik szerepelnek mostanában a kívánságlistátokon?