Sziasztok!

A napokban tettem ki Instagramra egy képet az Isana téli kiadású tusfürdőiről, és kommentben, illetve e-mail-ben többen is kértétek, hogy legyen róluk bejegyzés, szóval ezekkel érkeztem ma. Az idei kollekció három darabját, a Warming sugar plum, a Cosydreams és a Lovely winter fantázianevűt próbáltam ki, és lelövöm a poént, imádom őket.

Warming sugar plum

Kezdjük is rögtön azzal a darabbal, ami a legnagyobb szerelem lett. Az utóbbi időben fogalmam sincs, mi van velem, de vágyom a szilvás és almás illatokra, legyen szó akár lakásillatosításról, akár kozmetikumról, így mikor megpillantottam ezt a darabot a polcon, képtelen voltam ott hagyni. A leírás szerint édes szilva és karamell keveredik a csodás lila színű gélben, és ez teljesen így is van. 

A karamell miatt nem túl savanykás az illata, szuperül kompenzálják egymást, és valami mennyei elegyet alkotnak. Összességében nincs túl sok tapasztalatom az Isana tusfürdőkkel, de ez is tipikusan az a fajta, amit zuhanyzás után már nem igazán lehet érezni, és kifejezetten nem is ápolja a bőrt, de legalább nem is szárítja. Ennek a tusfürdőnek is a legnagyobb előnye az illata, de szerintem ezért az árért ( 270 forint ) ez nem rossz vásár.

Cosy dreams

Ennek a tusfürdőnek elsősorban a csomagolása ragadott el, hihetetlenül szépre sikerült ez és a másik két társa is. A boltban nem volt alkalmam megszaglászni, de elolvastam a címkét, ami szerint meleg szantálfa és mandarin keveréke van benne, és úgy döntöttem, teszek vele egy próbát.

Engem ez a darab is teljesen elcsábított, nagyon finom, bár kissé mű mandarin illata van, ami abszolút a gyerekkoromra emlékeztet, így azt sem bánom, hogy nem túl tartós az illata, hiszen ez az élmény ennyit megér. Míg a szilvás géles állagú, ez inkább krémes, ezáltal egy picit táplálja is a bőröm a használat során, bár ettől függetlenül szükséges utána a testápoló használata.

Lovely winter

Véleményem szerint ez sikerült a legmegosztóbbra a három közül, a Krémmánián is elég vegyesek a vélemények róla. A vanília és a dohányvirág kombinációja nem éppen mindennapi, és azt vettem észre, hogy nekem is napról-napra változik róla a véleményem: az egyik nap még tetszik, másnap a zuhanyzás során inkább máshoz nyúlok.

Alapjáraton egy kellemes illatról van szó, és bár nem rajongok a vaníliáért, ezzel a füstösebb felhanggal nem is olyan vészes, azonban nekem picit tömény, hosszabb távon megcsömörlök tőle. Pont emiatt felváltva használom a társaival, így viszont el is fogom tudni használni, de szerintem az, hogy valaki csak ezt használja addig, amíg elfogy, az túl sok. Állagát és ápoló tulajdonságait tekintve ugyanaz, mint a Cosy dreams, krémesebb állagú tusfürdőről van szó.

Mint látjátok, nálam az abszolút kedvenc a szilvás lett, a mandarinos is nagyon bejön, míg a vaníliás-dohányvirágos vegyes érzéseket kelt bennem. Eddig nem igazán volt dolgom Isana termékekkel, lévén az én városomban nincs Rossmann, de ezek után jobban oda fogok figyelni a márkára, hiszen ár-érték arányban olyanok, mint a Balea termékek. Jah, és ha tudtok nagyon finom, szilvás illatú tusfürdőt, ne felejtsétek el megírni nekem kommentben. 🙂