Sziasztok!

Bár még van hátra pár nap a 2017-es évből, nekem idén ez az utolsó bejegyzésem a blogon, és arra gondoltam, mi mással zárhatnám le ezt az időszakot, mint egy évértékelővel, így a mai napon szeretném megosztani veletek 2017 azon pillanatait, amiket a legjobban szeretem – és van belőlük bőven.

 

Otthont kerestünk, otthont találtunk

2017 legnagyobb változása az volt, hogy végre magunk mögött hagyhattuk az albérletes éveket, és immáron már a saját házunkban, otthonunkban élhetünk. Bár maga a házvásárlás még tavaly elkezdődött, idén jött el minden fontosabb dátum: február 18-án hivatalosan is megvettük a házat, február 27-én pedig megkaptuk a kulcsokat is. Minimális felújítás és tisztasági festés után március 31-én végleg beköltöztünk, és azóta is csinosítjuk, szeretjük. A napokban készítettem bejegyzést arról, idén milyen változásokat eszközöltünk a házon – bejegyzés itt -, és nagyon várom az előttünk álló évet, hogy még otthonosabbá tehessük, még jobban a mi ízlésünkre szabhassuk a kuckónkat. 

Az otthon kutya és macska nélkül csak egy ház

 

Az idei nyár volt eddigi életem legeslegjobb nyara! Soha nem szerettem ezt az évszakot, most viszont valami átfordult bennem, és bár imádok a karácsonyt, már most tavaszt és nyarat akarok. Na de ne kanyarodjunk el nagyon a témától: mitől is volt olyan jó ez a nyár? Hát tőlük. Mindig is tudtuk párommal, hogy ha saját házunk lesz, egészen biztosan lesz háziállatunk. Június 10-én került hozzánk Zizi, a kutyánk, június 26-án megérkezett Alba, majd július 17-én Luna is.

Az a tudat, hogy ők itt vannak velünk, hihetetlen örömmel tölt el engem. Lassan 10 éve annak, hogy megfogalmazódott bennem a gondolat, hogy vágyom egy saját cicára, de végre teljesült az álmom, két kis szeretetgombóc rohangál a lábaim körül. Luna érkezése után mind a ketten azt éreztük, hogy egyelőre teljes a családunk, hiszen rajtuk kívül már csak egy jövevény érkezése van még hátra, de annak még nem jött el az ideje. 🙂

Blogos mizériák

Nem lenne teljes az évértékelés, ha nem esne szó a blogról, hiszen ez a hobbi idén is végigkísérte az évemet. Januárban lett egy éves a blogom, és idén a legnagyobb lépés, amit megtettem ezzel kapcsolatban az az, hogy július 19-én nevet, domaint és stílust váltottam, ekkor született meg ugyanis a Clean&Real Life, az Emlékbuborék utódja. Azt kell, hogy mondjam, mióta ez megtörtént, még nagyobb lelkesedéssel írom a bejegyzéseket. Hihetetlenül sok ötletem volt az idei év során, és külön öröm számomra, hogy sikerült tartanom a heti két bejegyzést, ami alkalomtól függően néha heti három is lett, de soha nem kevesebb.

2017-ben igazán szerencsésnek mondhatom magam, hiszen 8 céggel is együttműködtem, ezek közül pedig eggyel még most is fenn áll ez a bloggerprogram. Itt is szeretném nekik megköszönni azt, hogy bíztak a blogomban, illetve köszönök szépen minden terméket, amit tőlük kaptam, hiszen bár apróságnak tűnhetnek, számomra mégis azt jelképezik, hogy valamit jól csinálok. Külön köszönöm az egész éves együttműködést a Notinonak, ugyanis hihetetlenül jól esik, hogy a Lakkjegyzetes idők után immáron az új blogommal, új témában is együtt működnek velem, ezáltal számtalan bejegyzéshez biztosítva nekem terméket, hiszen így ti is megismerkedhettek olyan dolgokkal, amiket egyébként nem valószínű, hogy be tudnék nektek mutatni.

Legvégül pedig nektek szeretném megköszönni azt, hogy velem voltatok 2017-ben is, olvastatok, és még ha nem is túl nagy aktivitással, de kommenteltetek. Ezúton kívánok nektek boldog új évet, és remélem, minden vágyatok teljesülni fog 2018-ban.

Jövőre ugyanitt találkozunk! 🙂