Boldog új évet kívánok nektek! 🙂

Sziasztok!

Bár az utóbbi időben néhány bejegyzést töröltem már a blogról, valamelyikben említettem, hogy nem szoktam fogadalmakat tenni az új évre vonatkozóan, inkább célokat, terveket tűzök ki magam elé. Mivel elseje van, ma arról fogok mesélni nektek, miket szeretnék a 2018-as évben megvalósítani.

( Fotó: pixabay.com )

Normális munkát találni

Az utóbbi évek során ez szinte lehetetlennek tűnik, mégsem adom fel. Idén nagyon szeretnék végre egy hosszú távú, normális munkahelyet találni, ahol megbecsülik a munkámat, és a közösség hasznos tagja lehetek.

Elkezdeni a házfelújítást

Bár decemberben elkezdtük az egyik fürdőszoba felújítását, idén reményeim szerint megkezdődik A nagy project, amiben a ház 80%-a egyrészt szét lesz verve, másrészt fel lesz újítva. Apropó felújítás – szeretnétek látni egy bejegyzést arról, mit milyenre tervezünk? 🙂

Leszokni a dohányzásról

Egyáltalán nem vagyok büszke arra, hogy dohányzom, sőt. Azonban úgy döntöttem, 2018 lesz annak az éve, hogy örökre elhagyom ezt a rossz szokást. Kissé félek tőle, mennyire fog menni, de bízom magamban, hogy sikerülni fog. 🙂

A blogra visszahozni a személyesebb bejegyzéseket

Az utóbbi időben nagyon kevés személyesebb hangvételű bejegyzés került ki a blogra, és mivel nekem ezek hiányoznak, szeretném őket visszahozni. Terveim szerint legalább egy sorozat újra fog futni, egy pedig még ötletelés alatt áll, meglátjuk, mi lesz belőlük.

+200 követőt szerezni Instagramon és Facebookon

Míg az Instagramos elérhetőnek tűnik, addig a Facebookosban nem vagyok olyan biztos, de hogy legyen lehetősége teljesülni, idén jobban odafigyelek erre a social media felületre is. Számokban pedig:

Instagram: 849 ember ( jelenleg 649 követőm van )

Facebook: 275 ember ( jelenleg 75 követőm van )

Minél több pontot kipipálni a 101-1001 kihívásomból

A 101-1001 kihívásomat idén újratöltöttem, és attól függetlenül, hogy októberben kezdtem neki, szerencsére már kihúzhatok néhány pontot róla. 2018-ban szeretném, ha még több számocska zöldre válthatna, így szeretnék tudatosan odafigyelni arra, hogy mit csinálok.

2018-ra nem is írtam össze több célt, úgy látom, ezek reálisak, és mindent megteszek annak érdekében, hogy minden teljesüljön is.

Ti milyen célokat tűztetek ki magatok elé az új évre vonatkozóan? 🙂