Sziasztok!

Bár a karácsonyi szezonnak már vége, mégsem kell lemondanunk a jobbnál jobb illatokról, hiszen ezek a tusfürdők nem csak pár napra készültek, hanem a téli szezon alatt  bátran használhatjuk őket. Éppen ezért azt hiszem, még időben készítem el nektek ezt a bejegyzést erről a két Farmona tusfürdőről, hiszen még itt a tél a nyakunkon, és ki tudja, meddig fog tartani.

Farmona termékeket egyébként a Notino webáruházban tudtok beszerezni hihetetlenül jó áron, ár-érték arány tekintetében szerintem mindenféleképpen megéri kipróbálni néhány terméküket, ugyanis olyan különlegességeket is lehet náluk kapni, mint például testápoló tej spray formában, illetve a Tutti frutti termékcsaládban igazán finom gyümölcsös illatú termékek közül válogathatunk.

Farmona Magic Spa Winter Tales

Ha tusfürdőről van szó, engem két dologgal lehet levenni a lábamról: a csomagolással és az illattal, ennek pedig elvarázsolt a csomagolása. Hát nem édes az a kis mikulássapka a kupakon? Ráadásul a címke mintája is igényes, tehát erre sem lehet panasz. 🙂

Maga a tusfürdő 500 ml-es, ami hihetetlenül sokáig elég, így akár a téli szezon felét is kihúzhatjuk egyetlen flakonnal, ráadásul ez kettő az egyben termék, tehát zuhanyozáshoz és kádfürdőzéshez is használható. A webshopban fürdőolajként emlegetik, és ez észre is vehető az állagán, sokkal folyékonyabb, mint egy átlagos tusfürdő, azonban így is szuperül használható. 

És az illata? Hihetetlenül finom. Körte, karamell és egy kevés fahéj keveréke alkotja ezt az igazán különleges, téli hatású tusfürdőt, amiben főleg a körte és a karamell elegye a domináns, a fahéj éppen annyi pluszt tesz hozzá, hogy kap egy kissé fűszeres felhangot, de nem nyomja el a gyümölcsös-édes illatkavalkádot. Tartósságát tekintve meglepett, ugyanis zuhanyzás közben az egész fürdőszobát illatfelhőbe borítja, és a bőrön is lehet érezni még órák múlva is.

Ha ti télen is inkább a gyümölcsösebb illatokat kedvelitek, mindenféleképpen tegyetek vele egy próbát.

Farmona Tutti frutti Caramel & Cinnamon

Talán említettem már nektek, hogy kissé hadilábon állok a fahéjas illatokkal, így ez alapján nem valószínű, hogy megvettem volna magamnak ezt a tusfürdőt, azonban egy akció során ajándékként került hozzám, és azt kell mondjam, hihetetlenül megszerettem.

Szintén 500 ml-es termékről beszélünk, ami óriási, azonban állagát tekintve teljesen más, mint a fentebb említett darab. Ez inkább sűrűbb, gélesebb, illetve míg az előbbinek csupán élénkpiros színe volt, addig ebben a flakonban a barna folyadékban millió meg egy apró arany csillám úszkál, amik a bőrön – sajnos vagy nem sajnos, kinek mi – abszolút nem látszódnak.

Illat tekintetében a főbb összetevője nem meglepő módon a karamell és a fahéj, azonban nem csupán ennyiről van szó, ugyanis olyan különleges összetevőt is tartalmaz, mint fehér szarvasgomba, ami az egyik legdrágább és legértékesebb afrodiziákum. Maga az illatkavalkád egyébként mennyei, én főleg a karamellt érzem ki belőle egy kis gyümölcsös felhanggal, valamint épp annyi fahéjat, ami számomra sem zavaró. A tartóssága egy leheletnyivel kisebb, mint a Winter Tales darabé, de még így is sokáig lehet érezni a bőrön zuhanyzás után. 

Ezt a tusfürdőt főleg azoknak ajánlanám kipróbálásra, akik szeretik a nem megszokott, különlegesebb illatokat, és inkább az édeskés, fűszeres darabokat részesítik előnyben.

Mindkét terméket megvásárolhatjátok a Notino webáruházban, a nevük alatt megtalálható a link is. Ti milyen típusú tusfürdőket szerettek használni a téli hónapok során? 🙂