Sziasztok!

Sokat gondolkoztam azon, hogyan és milyen formában kellene visszahozni a haul bejegyzéseket a blogra, mert bár ritkán, de vannak tematikus zsákmányos posztok, én szeretem más blogokon is olvasni a havi, vegyes felhozatalt, szóval úgy döntöttem, mostantól kezdve lesznek havi haul-ok is. Mivel azonban nagyon vegyesek a vásárlási szokásaim így előfordulhat, hogy néha két hónap össze lesz vonva, azonban most a decemberi külön bejegyzést kap. 

A decemberi hónap vásárlás szempontjából igen gazdag volt, ugyanis magamhoz képest sok újdonsággal lettem gazdagabb. Főleg lakásillatosítás terén sikerült beszereznem néhány dolgot, úgyhogy kezdeném is rögtön azokkal, illetve a bejegyzés végén a legnagyobb beruházást is megmutatom nektek.

F&F Home viaszok

Ezen viaszok létezése meglepetésként ért engem, ugyanis vagy nem is olvastam még róluk, vagy csak teljesen kiment a fejemből. Mindenesetre nemrégiben fedeztem fel őket, és rögtön landolt is hat illat a kosaramban – ezeken kívül ha jól emlékszem, még 3-4 változat kapható. Egyelőre még nem használtam őket, de nagyon kíváncsi vagyok rájuk, ugyanis az utóbbi időben kicsit besokalltam a téli, illetve a nagyon összetett illatoktól, ezek pedig pont azért tetszenek, mert egyszerűek, egy-összetevősek. 

Ár: 229,-/db, a málnás akciósan 160,-

Apple & elderflower | Peony | Peach & passion fruit | Raspberry | Lilac | Lime

Bolsius votive gyertyák

Nemrég lehetőségem volt kipróbálni néhány Bolsius terméket, köztük 9 votive gyertyát is – egy nem szerepel a képen, mert már használatba vettem, az egy vaníliás változat. A Bolsius márkától eddig még csak egy fajta illatviaszt próbáltam, úgyhogy hihetetlenül hálás vagyok azért, hogy lesz lehetőségem több illatot is letesztelni – természetesen érkezik róluk bejegyzés, terveim szerint még január első felében.

Mivel ez a bejegyzés még december végén készült, így azóta már olvasható a teszt róluk ITT.

Juicy orange | Lilac blossom | Magnolia | Lily of the valley | Green apple | Sugar & spice | Velvet rose | French lavender | Vanilla

Pepco lakásillatosítók

A pepcoban decemberben elég sokszor megfordultam, és bár egyszerre mindig csak egy-két dolgot vettem, azért így a hónap végére elég szép adag összegyűlt ezekből a termékekből. Egyrészt beszereztem egy 30 darabos illatmentes mécsest, ugyanis ez kell a párologtatóm használatához, illetve vettem két üveges gyertyát is kipróbálás céljából. Ezekről elég vegyesek az érzelmeim, a bogyós gyümölcsösnek isteni illata van, míg a vaníliásból égetés során semmi nem érződik, ebben csalódtam.

Ár: üveges gyertyák 430,-/db; 30 darabos mécses 290,-

Vegyes

A következő képen ismét lakásillatosítók, illetve ezekhez szükséges kiegészítők szerepelnek. Itt van például az Air Wick almás illatú elektromos légfrissítője, amiről már olvashattatok a blogon (link), illetve a Bolsiustól kapott csomag még egy darabja, ami egy narancs illatú diffúzer. A szív mintájú üveg gyertyatartót mintagyertyák égetéséhez vettem az Obiban, azonban a Bolsius votive gyertyák alakjukból kifolyólag nem férnek bele, így ezek használatához egy nagyon egyszerű F&F Home-os gyertyaalátétet szereztem be.

Ár: szívecskés gyertyatartó 350,-; gyertyaalátét 225,-

Fém dobozszett

Tavaly decemberben végre eljutottam odáig, hogy volt lehetőségem és időm is mézeskalácsot sütni, ezek tárolására vettem a képen látható fém dobozszettet a Pepcoban. Volt többféle is, én azonban mindenféleképpen olyat szerettem volna, amit az év bármely időszakában tudok használni, tehát nem tematikus a rajta lévő minta, és ez a fehér alapon ezüst csillag kivitelezés elrabolta a szívemet.

Ár: 1090,-/szett

Karácsonyi apróságok

November elején rengeteg karácsonyi dekorációt vásároltam a Pepcoban – ezekről született is bejegyzés, melyet ITT találhattok -, és bár akkor azt hittem, már nem lesz több ilyen vásárlásom, tévedtem. A hónap végén újra betévedtem az üzletbe, és amikor megpillantottam, hogy minden karácsonyi termék 30%-kal le van akciózva, úgy döntöttem, hogy körbenézek, és végül a képen látható dolgokkal távoztam. A kis szarvas dísz alapjáraton is hihetetlenül olcsó áron volt kapható, de így nagyon megérte, míg a fa dekorációs táblát eredetileg 750 forintért árulták, ezt leakciózták 504 forintra, a kasszánál azonban csak 364 forintot kértek érte, így azt hiszem, hihetetlenül jó vásárt csináltam velük. 

Ár: szarvas dísz 161,-; fa tábla 364,-

Párnahuzatok

Én nem tudom, mi van velem, de amíg mindenki párnahuzat-lázban égett, engem teljesen hidegen hagytak ezek a dolgok… Eddig, ugyanis most elkezdtem beleszeretni a különböző mintás darabokba, és azt hiszem, egy új mánia van feltörőben nálam. Ez a két darab szintén Pepco-s szerzemény, és szintén akciósak voltak, úgyhogy hihetetlenül jó áron csaptam le rájuk. Nem is tudok dönteni, melyik tetszik jobban, mindkettőt imádom.

Ár: ezüst mintás 504,-; autós-fenyőfás 360,-

Farmona kozmetikumok

A legutolsó Notinos rendelésem igazán Farmona-központúra sikeredett, hiszen ettől a márkától öt termék is landolt a kosaramban. Amikor én leadtam a rendelést volt egy olyan akciójuk, hogy x-ezer forint fölött jár a vásárláshoz egy tusfürdő, ezt pedig mindenféleképpen ki szerettem volna használni, így került hozzám a Winter tales nevű tusfürdő, amely körtés-karamellás-fahéjas illatú, illetve egy kozmetikai szett is, amely körtés-áfonyás illatvilágú, és egy tusfürdőt, egy testradírt és egy testvajat tartalmaz. Ez után már kitalálhatjátok, hogy az ajándék tusfürdő a meseszép barnás színű, karamellás-fahéjas darab volt.

Framona Magic Spa Winter tales | Farmona Tutti-frutti Caramel & cinnamon | Farmona Tutti-frutti Pear & cranberry

Még több tusfürdő…

Ha nem lenne elég a fentebb látható három Farmona tusfürdő, még három került hozzám, mégpedig az Isana téli, limitált kollekciós termékei közül, melyekről már szintén olvashattatok a blogon – link -. A Dm-ben is várásolgattam picit, így került hozzám a Balea vaníliás samponja, illetve a szintén Baleás Urea kézkrém, ami mára már alapdarab lett nálam a téli szezonban.

Balea vaníliás-mandulaolajos sampon | Isana Lovely winter | Isana Warming sugar plum | Isana Cosy dreams | Balea Urea kézkrém

A legszebb karácsonyi ajándék

Bár nem konkrétan karácsonykor került átadásra, azonban számomra a legszebb karácsonyi ajándék mindenféleképpen az új műfenyőnk lett. Nagyon sokat gondolkodtunk azon, hogy műfenyőt vagy élő fenyőt vásároljunk-e, végül az előbbi mellett tettük le a voksunkat, és december elején meg is vásároltuk a képen látható darabot. Ez egy 150 cm-es Nordmann műfenyő, melyet az Obiban szereztünk be, és bár nem 3D-s tűlevelekkel rendelkezik, mégis imádom. A fán látható díszek 90%-a Pepcos szerzemény, míg maga a fa az egyik folyosón kapott helyet, ugyanis így, a felújítás előtt máshol nem fért volna el.

Ár: 5700,-

Girland-mánia

A képen látható dolgok közül végül is a girland a lényeg, de azért látszódik valamennyi abból a állkandallóból is, amit párommal együtt készítettünk . Szóval a girlandot is az Obiban vettük, 270 cm hosszú, tehát a képen csak egy része látható, ugyanis kettévágtuk, és a másik fele jelenleg a bejárati ajtónk fölött díszeleg.

Ár: 900,-

Nos hát ennyi lenne ez a bejegyzés, rengeteg dolgot szereztem be decemberben, így vissza kellene fognom magam ebben a hónapban – de majd meglátjuk, mi lesz ebből. 😀