Sziasztok!

A mai bejegyzésben ismét egy havi haul-t hoztam nektek, mégpedig – természetesen – a januárra vonatkozóan. Most nem lesz annyi termék, mint a decemberiben, azonban most is van pár érdekesség közte, ami nem rég került hozzám, úgyhogy szerintem megéri velem tartani.

A felhozatal nagyon vegyes lesz, lesz itt néhány tisztítószer, jópár Pepcos termék, illetve egy parfüm is.

Tisztítószerek

A hónap elején muszáj voltam megejteni egy kisebb bevásárlást a Dm-ben, ugyanis elfogyott néhány termék itthon. Kipróbáltam a Denk Mit mosószerét, most egy lótuszvirágos-aloés verzióra esett a választásom, és mint az a képen is látszik, elég sokszor használtam már. Egyébként nekem maga az illat nagyon tetszik, illetve magával a tisztítással is meg vagyok elégedve, így biztosan ki fogok próbálni más illatverziót is belőle.

Öblítőből ezúttal is egy Silan mellett tettem le a voksom, ami a Morning sun névre hallgat, és nagyon finom, igazán nyarat idéző illata van, illetve újravásároltam a Denk Mit wc tisztító géljét is, amit azóta is előszeretettel használok.

Ár: Denk Mit mosószer 999,- ; Silan öblítő 599,- ; Denk Mit wc gél 320,-

Kiegészítők a takarításhoz

Még két olyan termék landolt a hónapban a kosaramban, amit a takarítás során szoktam használni. Elsőként is itt van a Denk Mit nedves törlőkendője nagyon finom gránátalmás illatban, amiből már decemberben is vásároltam, csak az akkori haul bejegyzésből valamiért kimaradt. A tekercses törlőkendőt a Pepcoban szereztem be, ha jól emlékszem 45 lapot tartalmaz – ebben nem vagyok teljesen biztos -, és nagyon jó árban volt.

Ár: Denk Mit nedves törlőkendő 449,- ; Pepco törlőkendő 360,-

Tavaszra várva

Aki követ Instagramon az tudja, hogy én már abszolút rá vagyok kattanva a tavaszra, éppen ezért nem meglepő módon vásároltam pár ehhez köthető dolgot a Pepcoban. A bal oldali kerámia kaspóból összesen három darabot vettem, jelenleg mindháromban egy-egy jácint lakik, akik már elkezdtek virágba borulni, míg a jobb oldali műanyag virágcserépből négy landolt a kosaramban, ebből háromba a meglévő kaktuszaimat fogom átültetni, egybe pedig valamilyen pozsgás fog kerülni.

A zöld váza története igen kacifántos, ugyanis az egyik Pepcos csoportban bukkantam rá, azonban a városomban lévő üzletben nem lehet kapni, így átautókáztunk érte Békéscsabára. Első látásra beleszerettem, nekem ez a halvány, kissé pasztelles zöld szín nagyon tetszik, ráadásul magamban én mindig kaktuszvázának hívtam, és miután Pinteresten belefutottam egy hasonló bögrébe, amit szintén kaktuszosnak neveztek el, rá kellett jönnöm,  hogy talán nem is tévedtem nagyot. Szerintetek is hasonlít egy kaktuszra – vagy aloe verára -, vagy csak szerintem? 🙂

Ár: fehér kerámia kaspó 360,- ; kaktuszos váza 750,- ; műanyag virágcserép 110,-

Dekorációk a lakásba

Az már megszokott a Pepconál, hogy folyamatosan újabbnál újabb termékeket vezetnek be az üzleteikbe, azonban az már kevésbé, hogy ezek közül több is elnyerje a tetszésemet. Ezeknek az apró műnövényeknek nem tudtam ellenállni, hiszen ilyeneket használok kiegészítőként a fotózáshoz, míg a fehér kerámia kaktusz eredetileg mécsestartó lenne, azonban én mécses nélkül, szimplán dekornak használom.

Ár: műnövények 290,- / db; kaktusz mécsestartó 360,-

Illatokban úszva

Januárban két olyan termékkel is gazdagabb lettem, amelyekre már hónapok óta vágytam. Ilyen például a Yankee Candle Petal bowl aromalámpája, melyről már bejegyzés is készült, illetve a Moschino Fresh Couture parfümje, melyet a parfum.hu webáruháztól kaptam, és nemsokára érkezik is róla egy külön bejegyzés. 

Viaszmánia

Nem is lenne teljes a vásárlós bejegyzés viaszok nélkül, ugye? Januárban négy darabbal bővült a kollekcióm, a Kringle Candle Pink grapefruit és a Yankee Candle Black plum blossom darabja a Notinoról van, míg a két F&F home viaszt a Tescoban vettem.

Ár: F&F Home viaszok 229,- / db

Nos meséljetek, ti miket vásároltatok mostanában? 🙂