Sziasztok!

Ti ünneplitek a Valentin napot? Be kell vallanom, hogy mi nem igazán szoktuk, a 8 év alatt körülbelül kétszer kaptam jelképes ajándékot, de ezt nem is bánom, hiszen számunkra az évforduló a nagy ünnep. Azonban nem tudok elmenni szó nélkül a Notino idei Valentin-napi akciói mellett, ráadásként pedig a bejegyzés végén egy olyan nyereményjátékra hívnám fel a figyelmeteket, aminek a főnyereménye egy 366.000 forint értékű kozmetikai csomag.

Ajándékötletek nőknek

Nőknek ajándékot venni a legkönnyebb, főleg akkor, ha az illető szereti a kozmetikumokat. Egy-egy finom illatú parfümmel nem lőhetünk mellé – természetesen ha tudjuk a megajándékozott személy kedvenc illatjegyeit -, azonban számtalan egyéb termékkel is meglephetjük őket. Külön kiemelném a Foreo arctisztító készülékét, aminek szerintem mindenki igazán örülne, viszont ha szeret a hölgy sminkelni, bátran lepjük meg a Pupa nagyon édes baglyos sminkszettjével, illetve ha szeret kádfürdőzni, nincs is romantikusabb ajándék ezeknél a rózsa alakú szappanoknál.

Ajándékötletek férfiaknak

Bár a Valentin napon főleg inkább a férfiak lepik meg néhány aprósággal a barátnőjüket, azonban ne felejtsük el lányok, hogy ez a nap kettőtökről szól, nem csak rólatok, így biztatlak titeket, hogy ti is adjatok valamit a párotoknak. A Notino kínálatában rengetek férfi parfüm közül válogathattok, csak győzzetek dönteni a nagy kínálatban.

Nyereményjáték a Notinonál

Személyre szabott, 366.000 forint értékű kozmetikai csomag – jól hangzik, ugye? A Notinonál most lehetőségetek van megnyerni egy évre elegendő kozmetikumot. Nem kell mást tennetek, mint a fentebb található linken keresztül szavazni a számotokra legvonzóbb parfümre, és bár bele is kerül a nevetek a kalapba. Azonban nem csak egy nyertes lesz, hanem három, a második helyezett egy egy hónapra elegendő kozmetikai csomagot, míg a harmadik helyezett egy 12.000 forint értékű vouchert nyer. Február 9-ig tudtok játszani.

Ti ünneplitek a Valentin napot? 🙂