Sziasztok!

Előfordult már veletek olyan, hogy első látásra beleszerettetek egy termékbe csupán a csomagolása, kinézete, külseje alapján? Nos, velem éppen ez történt, amikor megpillantottam néhány képet a Moschino Fresh Couture parfümjéről, ráadásul a parfum.hu webáruház volt olyan kedves, hogy meglepett vele, így ma erről olvashatjátok a véleményemet.

Moschino Fresh Couture

Bár hallottam már korábban is erről a márkáról, azonban valamiért egyetlen parfümjük sem ragadt meg a fejemben – pedig hihetetlenül polgárpukkasztó csomagolásokat is képesek létrehozni -, azonban ez az üvegcse egyből elrabolta a szívemet. Tény, hogy nagyon megosztó ez a tisztítószeres flakon alakú üveg, ugyanis sokan csak rossz viccnek titulálják. Manapság már rengeteg szebbnél szebb üveg között válogathatunk, azonban szerintem néha belefér egy kis játékosság, éppen ezért számomra ez az üveg egyáltalán nem túlzás – jó, mondjuk én alapból furcsán vonzódom a tisztítószeres flakonokhoz, mint tudjátok. 😀 Azt az egyet sajnálom csupán, hogy nem a fújókából lehet adagolni a parfümöt, mint azt egy tisztítószeres üvegnél várná az ember, hanem le kell venni a kupakot.

Az illata… Sokan kifogásolják ezt is, hiszen egyáltalán nem egyedi illatról van szó. A fejjegyben bergamot, mandarin és ylang-ylang keveréke található, amihez a szívjegyben csatlakozik a bazsarózsa, a málna és az osmanthus, míg az alapjegyben a fás jegyek mellett ambroxant és és pacsulit találhatunk. Ezek összessége alkot egy hihetetlenül friss, citrusos-virágos elegyet, melyet sokan az ablaktisztító folyadékok illatához hasonlítják. Nagyon-nagyon megoszlanak róla a vélemények, azonban nekem bejön. Nyáron előszeretettel keresek hasonló, citrusos-fanyar illatokat, ez pedig megadja ezt nekem, így nekem nagy kedvenc lesz a forró hónapok során.

A tartósságára sem panaszkodhatom, hiszen az én bőrömön a kifújást követően még 8 órával később is érezhető – bár az én bőrömön szerencsére minden tartós. Erős, de mégsem tolakodó parfüm, ami lágyan lengi körbe a viselőjét, és ad neki egy kis huncutságot, játékosságot. A társa – Fresh Couture Pink – már inkább a virágos -gyümölcsös kategóriájú parfümöket erősíti, így aki jobban szereti a gyöngyvirágos-fekete ribizlis aromákat, az azzal tegyen egy próbát. 

Típus: edt

Kiszerelés: 30 ml

Ár: 9170,-

Beszerzőhely: Parfüm.hu

Értékelés: 9/10

Ti mit gondoltok erről a parfümről? Ha még nem szagoltátok meg, a csomagolása alapján ti leemelnétek a boltok polcairól? 🙂

*Szponzorált tartalom*