Sziasztok!

Viszonylag régen volt már kozmetikummal kapcsolatos bejegyzés a blogon, azonban még december környékén rendeltem a Notinoról egy Farmona körtés-áfonyás szettet, amiről mindenféleképpen szerettem volna nektek beszámolni. Sajnos a szett jelenleg nem kapható a webáruházban, sőt a három termékből csupán egy elérhető, azonban megéri gyakran nézni a kínálatot, mert vissza szoktak jönni ezek a termékek.

Farmona körtés-áfonyás tusfürdő

Először is nem tudok elmenni a tusfürdő színe mellett szó nélkül, hiszen ez a hihetetlenül szép, élénk zöld szín engem abszolút a tavaszra-nyárra emlékeztet, aminek kifejezetten örülök így február elején. Az illata ennek – és a másik három terméknek is – isteni finom, főleg a körte édessége dominál benne, amihez egy csipetnyi fanyarságot hint az áfonya. A textúrája géles állagú, ezáltal nem csupán jól habzik, hanem tényleg ápolja is a bőrt – ráadásul a nagy kiszerelés előnye, hogy jó sokáig elég lesz ez a termék.

Farmona körtés-áfonyás testradír

Az utóbbi időben sajnos leszoktam a testradírok használatáról, pedig igenis igényli a bőröm ezt a plusz lépést a testápolásban, így nagyon örültem annak, amikor megláttam, hogy a szett részét képezi egy testradír is. Ha pedig ki kellene választanom a három közül egy terméket annak alapján, hogy melyiket szerettem a legjobban használni, akkor erre esne a választásom. A termék illata itt is hihetetlenül kellemes, a radírozó szemcsék mérete pont tökéletes ahhoz, hogy megfelelően eltávolítsa az elhalt hámsejteket, de ne okozzon sérülést a bőrön, ráadásul ezek a szemcsék egy gélesebb alapban vannak, így radírozás közben ápolja is a bőrt. Hihetetlenül megszerettem, úgyhogy egészen biztos vagyok abban, hogy ki fogok próbálni más illatú testradírt is a márkától.

Farmona körtés-áfonyás testvaj

Ez a termék jelenleg is kapható a webáruházban, ezen a linken keresztül meg is vásárolhatjátok. Próbálom nem ismételni önmagam, de hát ennek sem tudok mást mondani az illatáról, csak azt, amit az előző kettőnél is elmondtam: különleges, nekem nagyon-nagyon tetszik. Ettől a terméktől féltem a leginkább, ugyanis én tipikusan az a lány vagyok, aki utál testápolót, testvajat használni, mert nem szeretem, hogy nehezen szívódnak be a bőrbe, sokáig kell várni azzal, hogy felöltözhessek. Nos, mióta ezt a terméket megkaptam, hetente legalább kétszer szoktam is használni.

A testvaj állaga sűrű, mégis könnyen kenhető, a bőröm melegétől egyből olvasni kezd, és szinte másodperceken belül úgy beszívódik, hogy már öltözhetek is föl. Eddig soha nem tapasztaltam ezt más testápoló terméknél, úgyhogy nagyon meglepődtem először, és nagyon meg is szerettem. A hidratáló hatását én közepesnek mondanám, talán ebben a téli időszakban néha kissé kevés, de tavasszal-ősszel biztosan nem fog csalódni benne senki.

Ne feledjétek, a termékeket megvásárolhatjátok a Notino webáruházban – érdemes szétnézni a Farmona háza táján, hihetetlenül szuper termékeik vannak nagyon olcsón. Ti próbáltatok már bármit ettől a márkától?

!