Sziasztok!

Számomra igazán különleges lesz ez a mai bejegyzés, ugyanis egy újabb Dm kedvencek doboz került hozzám, aminek hihetetlenül örülök. Szám szerint ez a negyedik alkalom, hogy bármelyikhez is hozzá juthattam, tavaly nyáron sikerült egy másikat is megszereznem, amiről itt írtam. Ez a mai igazán a szívem csücske lett, ugyanis tisztítószerek lapultak benne – ha érdekel konkrétabban, hogy mik, olvass tovább, azonban ha te is megnyerted a dobozt, és meglepetést szeretnél magadnak, akkor zárd be az ablakot. 🙂

Először is pár szóban a Dm kedvencek alakulásáról: a legutóbb, amikor jelentkeztem egy dobozért, akkor még konkrétan boxokat nyerhettünk, és tudtuk, mik lapulnak benne. Azóta az egész újabb változásokon ment át, így most már havonta van esélyünk jelentkezni értük, minden hónapban 500 dobozt sorsolnak – ami most már nem igazán doboz, hiszen a klasszikus boxok helyett neszesszerben, hátizsákban, sporttáskában, vagy esetemben például átlátszó tárolódobozban kaptak helyet a termékek, így magát a csomagolást is hasznosítani tudjuk.

Mint láthatjátok, a februári Dm kedvencek már a tavaszi nagytakarítás jegyében készült el, összesen 9 termék lapult a nagyon hasznos, átlátszó Ikeás Samla dobozban, aminek a mérete pont tökéletes ahhoz, hogy akár a tisztítószereinket is tárolhassuk benne. Na de akkor lássuk is a termékeket.

Lanza mosógéptisztító

Azt már így az első terméknél elmondhatom, hogy ez a doboz főleg a mosásra fókuszált, aminek én hihetetlenül örülök, hiszen imádok új termékeket kipróbálni ezen a téren. Erről a termékről, sőt erről a márkáról sem hallottam még, de kíváncsian várom, mit tud.

“A Lanza mosógéptisztító tisztítja és eltávolítja a szennyeződéseket és lerakódásokat a mosógép belső részeiről. Emellett tisztán tartja a mosógéped belső részeit, hogy optimálisan működhessen, és kellemes illatot varázsol otthonodba.”

Sanytol fertőtlenítő mosószeradalék

Ettől a márkától eddig csak egy felülettisztító-fertőtlenítő sprayt próbáltam, azzal pedig teljesen meg vagyok elégedve, úgyhogy kíváncsi vagyok rá, hogy ez mennyire fog bejönni. Mindenesetre számomra nagyon szimpatikus a termék, első körben szerintem a konyharuhák mosásakor fogom tesztelni.

“A Sanytol fertőtlenítő mosószeradalék elpusztítja a textíliákban a kellemetlen szagokat okozó baktériumokat. Alacsony hőmérsékleten, már 20°C-on fertőtlenít minden típusú textíliát klór nélkül. Hármas hatású: elpusztítja a baktériumok, vírusok és gombák 99,9%-át, kellemes illatot hagyva maga után.”

Domestos Power 5 wc-frissítő rúd

Wc frissítők terén már évek óta csakis vagy a Duck, vagy a Penny saját márkás géles-korongos megoldású darabjait használom, úgyhogy furcsa lesz újra ilyen beakasztósat kipróbálni, ráadásul ha jól rémlik, ilyen terméket még nem is használtam a Domestostól, azonban tuti, hogy ki fogom próbálni, mert magnólia illatú, azt pedig imádom. 🙂

“A Domestos Power 5 wc-frissítő rúd teljes körű védelmet nyújt: óvja a wc-csészét a vízkő lerakódásoktól, hosszantartó illatot és tisztító habot hagy maga után, valamint csillogó felületet és higiénikus tisztaságot biztosít. A hagyományos illatok mellett már elérhetőek a frissességet hozó, virágos illatú variánsok is, mint a Pink Magnolia.”

Jar Platinum lemon mosogatógép kapszula

A dobozban lévő termékek közül ez az egy olyan van, amit sajnos egyáltalán nem tudok használni, hiszen nincs mosogatógépem – éppen emiatt úgy vélem, talán célszerűbb lett volna kézi mosogatószert bele tenni, hiszen többen mosogatnak kézzel, mint géppel. Ettől függetlenül nem bánom, hogy benne volt, valószínűleg az egyik ismerősömnek fogom ajándékozni, mert neki van gépe.

“A Jar Platinum All in One folyékony mosogatógép kapszula a Jar tisztítóerejét már elsőre kifejti, valamint formulája a legmakacsabb szennyeződéseket is eltávolítja, és ragyogó edényeket hagy maga után. A Jar Platinum még a mosogatógép zsíros szűrőjét is megtisztítja, hogy mind edényei, mind pedig a mosogatógépe ragyogó tisztaságnak örvendjenek.”

Lenor Deep Sea Minerals öblítő

Az utóbbi időben elkezdtem kicsit márkásabb öblítőkkel kísérletezgetni, így kifejezetten örültem ennek a terméknek, miután megpillantottam a dobozban. Ahogy megérkezett meg is szagolgattam, és így elsőre nagyon tetszik az illat, kíváncsi vagyok rá, hogy a ruhákon mennyire fog érződni.

“Lépjünk ki a mindennapok egyhangúságából és frissüljön fel a Lenor új, a mélytengeri ásványok illatát viselő aromájától. Letisztult, vizes illatjegyei megidézik a békés tengert, hullámai pedig elringatnak a nehéz nap végén.”

Denkmit Duo-Aktív mosókapszula színes textíliákhoz

Már egy ideje főleg folyékony mosószereket használtam, azonban mindig tartok itthon pár darab kapszulát vészhelyzet esetére. A Denkmit verziót még nem próbáltam, azonban annak örülök, hogy a színes ruhákra való szerepelt a dobozban, és alig várom, hogy alkalmam legyen kipróbálni.

“Ragyogó színek és tökéletes tisztaság. Előre adagolt mosószer vízben oldódó fóliában. A hatékony duókapszulás rendszer tökéletes tisztaságról és ragyogó színekről gondoskodik, már 20°C-on.”

Profissimo nedvszívó és polírozó kendő

Talán nem olyan meglepő tény rólam, hogy imádom a mikroszálas kendőket, hiszen hihetetlenül egyszerűvé teszik a takarítás folyamatát. A Profissimotól van már két-három darabom, azonban ezt a fajtát még nem próbáltam, bár van egy olyan érzésem, hogy nem fogok benne csalódni. 🙂

“Ideális konyhába, fürdőbe és autóba. Extrém nedvszívó képességű, a saját súlyának 8-szorosát képes felszívni anélkül, hogy csöpögne. Csík- és szöszmentes tisztaság. Króm, nemesacél és magasfényű felületekhez, valamint autólakkhoz is alkalmas.”

Profissimo mosogató szivacs

Pár hónapja már kiszúrtam magamnak a Dm-ben ezeket a hihetetlenül édes, szörnyecskés mosogatószivacsokat, azonban valamiért soha nem jutottam el odáig, hogy meg is vegyem őket. A csomagban két rózsaszín és két zöld szivacs lapul, és azt hiszem, ezek használatával még a mosogatás is élmény lesz.

“Alkalmas edények, üveg, kerámia bevonatú-, és tapadásmentes felületek, illetve egyéb érzékeny felületek alapos tisztítására.”

Dr. M mosódiólabdacs

Az elmúlt egy év során beszereztem már pár mosódiós terméket, azonban soha nem jutottam el odáig, hogy le is teszteljem őket, most viszont hogy ez is benne volt a csomagban, igyekszem megírni ezekről a tesztet.

“A természetes, környezetkímélő labdacs a mosódió erejével vegyszermentes, kényelmes mosást biztosít minden hőmérsékleten. 100%-ban lebomló termék és csomagolás. A komposztálható labdacs mosódiót tartalmaz valódi gyapjúval kipárnázva, biopolimer hálóban – használata egyszerű, bármely textíliához alkalmazható.”

Mint láttátok, hihetetlenül sok szuper termék volt a dobozban, és ezért szinte nevetséges, mindösszesen 3000 forintos áron juthatunk hozzá, ha nekünk kedvez a szerencse – én a dobozt a Dm Magyarországtól kaptam. Azonban ha titeket nem hoznak úgy lázba a tisztítószerek, mint engem, akkor is érdemes követni a dmkedvencek.hu weboldalt, ugyanis számtalanszor szerepelnek olyan összeállítások, melyekben sminktermékek, tisztálkodási szerek vannak.

Mi a véleményetek erről a dobozról? 🙂

*Szponzorált tartalom*