Sziasztok!

Az utóbbi pár hónapban volt már párszor szó Denk Mit termékekről a blogon, azonban főleg csak haul bejegyzésekben szerepeltek. Éppen ezért arra gondoltam, hogy ma azt az 5+1 olyan terméket mutatnám meg nektek, amik az abszolút kedvenceimmé váltak a takarítás során.

Amit tudni kell, hogy nem állítottam fel rangsort a termékek között, ugyanis mindegyiket imádom a takarítás során használni, így abszolút random sorrendben fogok róluk beszélni.

1. Denk Mit textilfrissítő spray

Ezt a spray-t konkrétan imádom fújkálni. Főleg a függönyök felfrissítésére szoktam használni, de ősszel például átfújtam vele az ágymatracot is. Szeretem, mert nem hagy nyomot a textília szálain, semlegesíti a kellemetlen szagokat, és helyette friss, virágos illattal vonja be a lakást.

2. Denk Mit Nature fürdőszobai tisztító

Nagyon sokáig csak ecetet használtam a vízkőoldásra, azonban rátaláltam erre a szerre, ami ugyanolyan hatékony, mint az ecet, azonban sokkal elviselhetőbb az illata. Ez a tisztítószer természetes tenzideket tartalmaz, és fél perc alatt még a legmakacsabb vízkövet is eltávolítja.

3. Denk Mit wc tisztító gél

A tavalyi év egyik kedvenc felfedezettje lett ez a wc tisztító gél, amit egyszer már újra is vásároltam, annyira megszerettem. Ez a termék vegán, 95 %-ban biológiailag lebomlik, és isteni az illata. Mióta ezt a terméket használom a wc-ben, azóta a vízkőlerakódások nagy része megszűnt, és sokkal egyszerűbb tisztán tartani vele a csészét.

4. Denk Mit nedves törlőkendő

A Dm saját márkás termékcsaládjának szerintem ez a legnépszerűbb tagja. Én is imádom, ugyanis bármit le lehet vele takarítani, én például turbótörlésre ezt használom a mosdókagylónál, mosogatónál, de szoktam vele konyhapultot, bútort is tisztítani – a felhasználási területe végtelen. Jelenleg ez a gránátalmás nagy szerelem nálam, azonban éppen ennyire imádom az almavirág illatút is – ritkán, de szoktam a citrusos változatot is venni, azonban a klasszikus kék csomagolásút még nem próbáltam -.

5. Denk Mit Hygiene fertőtlenítő spray

Ez a – weboldal szerint – vegán fertőtlenítő spray a kezdetek óta mindig megtalálható a háztartásomban. Nem vagyok fertőtlenítés-mániás, azonban azért én is szeretem a dolgokat tisztává tenni, így például ezzel szoktam lefertőtleníteni a kilincseket, villanykapcsolókat, különböző elektronikai berendezések fogantyút, gombjait, illetve a wc ülőkét is. Kapható belőle törlőkendő-változat is, de számomra ez ebben a formában a legpraktikusabb.

+1 Denk Mit wc-tartály tabletta

Ezt a terméket csak ilyen formában tudom megmutatni nektek, mert jelenleg nincs itthon belőle bontatlan csomagolású darabom. A tablettát még csak pár hónapja fedeztem fel magamnak, azonban azóta is előszeretettel használom, és nem vagyok hajlandó lemondani róla. A világ legegyszerűbben alkalmazható tisztítószeréről van szó, ugyanis csak bele kell dobni a wc tartályba, ott feloldódik, és minden egyes öblítés során kifejti a hatását. Mindenféleképpen tegyetek vele egy próbát, megéri!

Ti szoktatok Denk Mit termékeket használni? Ha igen, melyik a kedvencetek? 🙂