Sziasztok!

Március első bejegyzéseként meg is hoztam nektek a szokásos havi vásárlós posztomat, ami most tényleg elég vegyesre sikeredett – van benne szépségápolási termék, néhány rendszerezéssel kapcsolatos dolog, az OfficeMarket webáruháztól is kaptam pár terméket, illetve beszereztem életem első Yankee Candle üveggyertyáját is, szóval ha érdekel titeket ez a téma, olvassatok tovább.

Így a bejegyzés elején rögtön meg is említeném a Dm kedvencek – A szebb otthonért tisztítószer-csomagját, amiről mivel már készült külön bejegyzés – itt megtekintheted -, itt nem térnék ki külön rájuk, így sem a csoportképen, sem külön nem szerepelnek a bejegyzésben – lesz még itt olyan termék, konkrétan 3 is, ami nem szerepel a fentebb lévő képen. Azóta már ki is próbáltam néhány terméket, azonban ha titeket érdekel valamelyik konkrétan közülük, akkor írjátok meg kommentben, és készítek róla külön bejegyzést.

Szépségápolási termékek

Kezdjük is rögtön a szépségápolással, kozmetikumokkal, ugyanis magamhoz képest sok új dolgot szereztem be februárban a Dm-ben. Megvettem a Balea legújabb tusfürdőjét, aminek bogyós gyümölcsös – smoothie illata van, illetve beszereztem életem legelső (!) szárazsamponját is: ebből szintén Baleásat vettem, mégpedig az édes dinnye illatút, és egyelőre annyira meg vagyok vele elégedve, hogy rögtön két flakonnal is betáraztam magamnak.

Nagyon ráfért már a hajamra egy festés, azonban be kell vallanom, az utóbbi időben annyi dolog történt velem, hogy mindig elfelejtettem ezt megtenni. Azonban a minap a Dm-ben járva rábukkantam egy akcióra, miszerint ha két L’oreal Casting Creme Gloss hajfestéket vásárolunk, akkor darabja mindössze 999 forintba kerül. Én alapjáraton is ezt a hajfestéket szeretem a legjobban, úgyhogy vettem rögtön kettőt is a 316-os Vadszilva árnyalatból, amiből már egyet el is használtam.

Ár: Balea tusfürdő 449,- ; L’oreal hajfesték 999,-; Balea szárazsampon 599,-

Maradva a kozmetikumoknál megvásároltam a Balea érzékeny fejbőrre való zabtejes samponját és balzsamját, illetve beszereztem a kedvenc dezodoromból is egy darabot – ebből mondjuk a sima Active Shield változatot szoktam venni, ez pedig az Active Shield Fresh, azonban ennek még jobb az illata, úgyhogy nem bántam meg, hogy végül ezt emeltem le a polcról.

Ár: Balea sampon és balzsam 499,- / db; Rexona dezodor 699,-

Takarítás

Mivel a már említett Dm kedvencek dobozban számtalan tisztítószer lapult, így ebben a hónapban szinte nem is kellett vennem semmit takarítás terén. A Doussy öblítőt a Lidben találtam meg, és mivel mandarinos illatú öblítővel még sehol nem találkoztam, ezért kíváncsiságból elhoztam magammal kipróbálni. Szintén a kíváncsiság hajtott, amikor megvásároltam a Pepcoban ezt a négy darabos mikroszálas törlőkendő-szettet, amikkel egyelőre meg vagyok elégedve, remélem, nem fognak egyhamar tönkre menni.

Ár: Doussy öblítő 499,- ; Pepco mikroszálas kendő 430,-

Yankee Candle termékek

A legutóbbi Notino rendelésem nem sikerült túl izgalmasra márkafronton, mert csakis Yankee Candle termékek érkeztek hozzám, azonban csupa olyan darabról van szó, amit régóta szerettem volna már kipróbálni. Tartból kettő landolt most nálam, mindkettő ( Garden sweet pea, Flowers in the sun ) már inkább tavaszias hangulatú, ugyanis virágos illatcsodák, illetve beszereztem életem legelső üveggyertyáját is. Sokat hezitáltam azon, hogy üveggyertya formában melyik illatot rendeljem, azonban eszembe jutott Stílus és egyéb Rami egyik videója, amiben a Turquoise Sky illatot tisztaságillatként írja le, ezért ezt választottam – és nem csalódtam, valóban nagyon kellemes, tényleg tisztaságillatú darabról van szó.

Vegyes termékek

Sikerült pár olyan terméket is beszereznem, amit nem tudnék konkrét kategóriába sorolni. Elsőként is itt van ez a művirág, ami nagy szerelem mostanában nekem. A Kikben szereztem be, ahol almavirágként árulják, de engem sokkal jobban emlékeztet a barackfa virágjára – sebaj, ezen nem akadunk fenn. 🙂 Egyébként egy nagyon hosszú művirágról van szó, ugyanis eredetileg 88 cm magas volt, azonban én levágtam a szárából egy darabot, mert csak így illik abba a vázába, amibe vettem. Nem volt olcsó, de megérte, hiszen nagyon szépen kivitelezett darabról van szó – a szára, ágai hasonlítanak a valódi ágakra, a virágok között van olyan, ami teljesen kinyílt és olyan is, ami csak félig, sőt, apró bimbók is vannak rajta elrejtve.

A Pepcoban járva beszereztem négy nagyon egyszerű, minta nélküli szürke párnahuzatot, illetve egy gyönyörű spirálfüzetet is, amiben én a bejegyzés-ötleteimet, blogos terveimet, dolgaimat vezetem.

Ár: művirág 870,- ; jegyzetfüzet 360,- ; párnahuzat 230,-

Apróságok

Van itt néhány olyan apróság is, amik hihetetlenül hasznosak számomra a mindennapokban. Ha valaki sokszor gyújt mécsest, gyertyát, annak nagyon hasznos lehet a gázgyújtó – én ezt a Dm-ben szereztem be nagyon olcsón, és mit ne mondjak, imádom mind a színét, mind azt, hogy így már nem kell folyton gyufákkal bajlódnom.

Ha már a zöld színnél tartunk, valamelyik nap tönkrement a tojásszeletelőm, úgyhogy pótolnom kellett, és talán nem túl meglepő módon a Pepcoban tettem ezt meg. A képen látható három másik dolgot – kis tárolódoboz, sárga szövegkiemelő, kék alkoholos filc – az OfficeMarket webáruháztól kaptam, de róluk most nem mesélnék túl sok mindent, ugyanis a következő bejegyzésben szerepelni fognak.

Ár: gázgyújtó 399,- ; tojásszeletelő 290,-

Office Market

A fenti apróságok csupán meglepetések voltak számomra, ugyanis az OfficeMarket meglepett néhány olyan termékkel, amikre régóta vágytam – ezekről már olvashattatok is a blogon szerdán.

Tárolás, rendszerezés

Rendszerezés témakörben nincs túl könnyű dolgom, ugyanis amíg nincs készen a ház – idén tavasszal fogjuk valószínűleg szétbombázni az egészet -, addig nincs fix helyük a cuccainknak, addig pedig rendszerezni sem tudom őket. Sikerült viszont ettől függetlenül két nagyon hasznos dologra lelnem a Pepcoban – vettem négy fiókrendszerezőt, amiben a fehérneműket, zoknikat tárolom, illetve egy szintén szürke textil dobozkát, amiben a mikroszálas kendőim kaptak helyet. A fiókrendszerező 30x30x9 cm, míg a doboz 20x20x20-as.

Ár: fiókrendszerező 590,- ; textildoboz 360,-

Spriccelős felmosó

A végére hagytam azt a terméket, amit egyrészt a legjobb vételnek tartok ebben a hónapban, másrészt nem tudtam lefotózni egyben, mert nem fért bele a képbe: ez egy spriccelős felmosó, amit szintén a Pepcoban vásároltam. Számomra nagyon praktikus termékről van szó, bár tény, hogy egy egész lakás felmosására nem teljesen alkalmas, viszont kisebb területeket előszeretettel mosok fel ezzel. A tartályba lehet beletölteni a vizet és a felmosó folyadékot, majd a tetején lévő karral lehet szabályozni a vízspriccelést. Maga a mop mikroszálas anyag, sajnos pótrongy nem kapható hozzá a Pepcoban, azonban én már rendeltem hozzá pluszba egyet Aliexpressről, ha megérkezik, szerepelni fog valamelyik haul bejegyzésben.

Ár: 2190,-

Azt hiszem, ezzel a végére is értünk ennek a bejegyzésnek. Ti miket vettetek mostanában? Meséljetek. 🙂