Sziasztok!

Nos, hol is kezdjem. A héten kimaradt a szerdai bejegyzés, ugyanis múlthét vasárnap ledöntött a lábamról az influenza, és egészen idáig még élni sem volt kedvem. Azonban a mai bejegyzést semmiképp nem szerettem volna kihagyni, ráadásul szuper termékekről lesz benne szó. Tudom, hogy nem túl szerencsés egymás után két haul bejegyzést posztolni, de tekintsünk el tőle, és lássuk, mik is kerültek hozzám a héten.

Nem is olyan régen segítettem az OfficeMarket webáruháznak pár dologban, amiért cserébe kaptam egy nagyobb értékű kupont, amit le is vásároltam a webshopban. Az iratrendszerezős bejegyzésben említettem is, hogy nem csak irodai termékeket forgalmaznak, úgyhogy jól be is vásároltam magamnak olyan termékeket, amikre régóta vágyom.

Sencor Smoothie Maker

Kezdjük is rögtön azzal a termékkel, amire már hónapok óta vágytam, és végre a magaménak tudhatom. Imádom a gyümölcsöket, zöldségeket, szóval igazán örülök annak, hogy végre lesz lehetőségem turmixokat, smoothie-kat inni. A dobozban a motoros egységen kívül két mixelő edény található ( BPA mentesek ), melyből az egyik 600 ml-es, a másik kisebb, 300 ml-es, és ivópohárként is használhatók, éppen ezért két csavaros, ivócsőrrel ellátott fedelet is kapunk hozzájuk. Sok mindent még ugyebár nem tudok elmondani róla, de a nyári szezonban, ha kitapasztaltam, mit is tud valójában, valószínűleg majd olvashattok róla külön bejegyzést is.

Momert 2060 kenyérpirító

Be kell vallanom, 25 év alatt ez életem első saját kenyérpirítója. 😀 Ezelőtt évekig azt a darabot használtuk, amit a párom nagymamája adott nekünk, azonban arra gondoltam, ideje lenne lecserélni végre valami szebb darabra, úgyhogy erre esett a választásom. Egy kenyérpirítótól én nem várok sokat azon kívül, hogy megfelelően működjön, azonban ezen olyan funkciók is vannak – kiolvasztás, újramelegítés -, ami a régin nem volt, úgyhogy kíváncsian várom, hogyan is fog teljesíteni.

Momert 2011 szendvicssütő

A Momert márkáról a rendelés pillanatáig nem tudtam szinte semmit, mégis kockáztattam, és tőlük rendeltem egy melegszendvics sütőt is. Ez már muszáj vásárlás volt, ugyanis az előző szendvicssütőnknek letört a nyitófüle, és mi imádjuk a melegszendvicseket, úgyhogy sürgősen pótolni kellett eme hiányosságot. Ez is egy annyira alap gép, mint az előzőnk is volt, de remélem, években is hasonlóakat fog bírni, és akkor máris elégedett leszek vele.

TP-Link router

Na erről a termékről aztán nem sok mindent tudok nektek mondani, nézzétek el nekem. 😀 Számítástechnikai dolgokban párom a járatosabb, ő rendelte ezt magának, és elmondása szerint szuper termékről van szó – én ebből annyit vettem észre, hogy kicsit gyorsabb lett az internet a laptopon, úgyhogy nálam már ez is jó pont, ár-érték arányban pedig szerintem kiváló termékről van szó.

Fellowes szürke egéralátét | Rivacase hordozható akkumulátor | Staedtler triplus tűfilcszett

Kezdjük talán a leguncsibb, mégis hasznos termékkel, ami egy normál szürke egéralátét, ami a színéből adódóan talán még unalmasabbnak néz ki, azonban erre is szükségem volt már, és az OfficeMarketnél jó áron találtam meg, szóval ezt is hozzácsaptam a rendeléshez. Ugyanígy tettem a Staedtler Triplus hat darabos tűfilc szettjével is, amik sima fekete színűek, ugyanis én ezzel a színnel szeretek a legjobban írni. Ezekkel a tűfilcekkel még nem volt dolgom korábban, viszont a márkával meg vagyok elégedve, így azt hiszem, nem fogok bennük csalódni.

Nem csak saját kenyérpirítóm nem volt eddig a pillanatig, hanem hordozható akkumulátorom sem. Mivel én jelenleg itthonról dolgozom, így nincs is feltétlen rá most szükségem, azonban arra gondoltam, hogy közösen fogjuk használni a párommal, ezért vásároltam csak egyet belőle. A Rivacase márkáról ezelőtt még nem hallottam, de kisebb olvasás után meg mertem rendelni, ugyanis semmi rosszat nem találtam róla az interneten. Ez egy 4000 mAh-s darab, ami nekünk pont tökéletes lesz, azonban ennél nagyobb teljesítményű darabokat is találtok a webáruházban.

Apli átlátszó, magasfényű etikett csomag

Ezen a terméken én annyira meglepődtem, hogy muszáj volt rögtön rendelni is belőle. 😀 A lényeg, hogy az utóbbi időben sokat gondolkoztam azon, hogy ha majd egyszer eljön annak az ideje, hogy rendszerezzem a dolgaimat, hogyan is címkézzem fel őket. Adott volt a sima, fehér etikett papír, illetve az Aliexpressről rendelt krétával írható matricáim, azonban én mindenféleképpen átlátszó hátteret szerettem volna. Mivel nekem tintapatronos nyomtatóm van, nem jöhetett szóba olyan, amihez lézernyomtató szükséges, de már nem is kell, hiszem az Apli márkánál van olyan etikett, ami átlátszó, magasfényű, és konkrétan tintás nyomtatóhoz használható. Alig várom már, hogy ott tartsunk a házzal, hogy tudjam őket használni.

Really Useful átlátszó dobozok

Az iratrendszerezős bejegyzésemben már mutattam nektek egy ilyen kis dobozkát, azonban az OfficeMarket csapata a mostani csomagomba újabb hat darabot rakott bele meglepetésként. Párom hihetetlenül örült neki, hiszen ezekkel együtt immáron 7 doboz áll a rendelkezésére arra, hogy rendszerezze a műhelyben használatos dolgait. 

Pilot alkoholos marker | Schneider szövegkiemelő | Schneider alkoholos marker | Staedtler Noris ECO grafitceruza

A Pilot alkoholos markere és a Schneider szövegkiemelője szintén olyan darab, amikből már kaptam egyet-egyet az előző csomagban, azonban most lapult benne két másik termék is, amik meglepetésként érkeztek, és nem volt még velük dolgom. A szintén Schneider márkájú fekete alkoholos marker egy olyan termék, ami minden háztartásban jó, ha van, míg a Staedtler grafitceruza megkapta a PEFC tanúsítványt, miszerint megfelel a fenntartható erdőgazdálkodás követelményeinek, ami hatalmas plusz pontot érdemel.

Nyereményjáték – Stabilo Mini Pastellove kollekció

A rendelés során gondoltam rátok is, úgyhogy beszereztem a Stabilo Mini Pastellove kollekció mind a 6 színét, amit valaki közületek meg is nyerhet. Részletekért és a jelentkezés leadásáért látogassatok el a blog Instagram oldalára, ahol mostantól a könnyebb beazonosítás végett szintén @cleanreallife néven találhattok meg. A játékhoz tartozó szabályzat ezen a linken elérhető.

Van olyan termék esetleg a most bemutatottak között, amiről szívesen olvasnátok külön bejegyzést is? 🙂