Sziasztok!

A mai bejegyzéssel szeretnék a blogon elindítani egy új sorozatot, ami a Tiszta otthon nevet kapta – ebben a sorozatban különböző tisztítószereket, takarító eszközöket szeretnék megmutatni, bemutatni nektek, hiszen így könnyebben el tudjátok dönteni majd azt, hogy szeretnétek-e az adott terméket megvenni. Arra gondoltam, hogy egy-egy ilyen bejegyzés mindig egy adott tematika köré épülne, azonban nem biztos, hogy ezt mindig tartani tudom majd. Lényeg a lényeg, hogy a mai posztban három nedves törlőkendőt mutatnék be nektek, amelyből kettő ugyanazt a funkciót látja el, míg az egyik speciálisabb.

W5 nedves törlőkendő – alma illatú

Kezdjük a sort rögtön egy olyan darabbal, amit csak nemrég próbáltam ki először, és bár elég vegyesek az érzéseim vele kapcsolatban, szinte biztos vagyok abban, hogy fogom még belőle vásárolni. A W5 márkát a Lidl üzletekben tudjátok megvásárolni – azt nem tudom, hogy ez konkrétan a Lidl saját márkája-e -, és ha jól tudom, elég sűrűn kapható különböző akciós árakon is.

Illat tekintetében én az almásat vásároltam meg, és egyáltalán nem bánom, hiszen hihetetlenül finom, igazi zöldalma illata van, ami halványan ugyan, de megmarad a letakarított felületen is. A zöldalmán kívül citromos és klasszik kék színben is elérhető, tehát a választék nem túl nagy, de ez az almás verzió szerintem sokak kedvence lehet. Maga a kendő egyébként kellően nagy, és elég nedves is, tehát könnyedén és egyszerűen lehet vele takarítani, ráadásul szépen leszedett minden koszt különösebb erőfeszítés nélkül. Ennek a nedves törlőkendőnek mindenféleképpen az ára a legnagyobb előnye, hiszen 499 forintért vehetjük meg a 80 darab kendőt tartalmazó csomagot, ha pedig sikerül akciót kifognunk, akkor hihetetlenül jó, 349 forintért juthatunk hozzá.

Beszerzési hely: Lidl

Illatvariációk: citrom, alma, klasszik

Kendők száma: 80 db

Ár: 499,-

Denkmit nedves törlőkendő – limitált kiadás

A Dm saját márkás Denkmit törlőkendőit talán senkinek sem kell bemutatnom, hiszen a Magyarországon fellelhető darabok közül ez a legnépszerűbb. Nem hiába, hiszen szuper áron hihetetlenül jó terméket vásárolhatunk meg, amivel sokkal gyorsabban és könnyebben fog menni a takarítás – ráadásul néha limitált illatokban is elérhetőek ezek a kendők.

Most a képen a legújabb, limitált kiadású darab látható, ami a csomagolás alapján fagyi illatú lehet, ugyanis a csomagolás hátulján sincs rajta magyarul az illatleírás. Azt tudni kell, hogy ez a verzió szettben érhető el a Dm-ekben, ami két csomag ilyen törlőkendőt és egy ezekhez tartozó műanyag tárolódobozt tartalmaz, de a többi illatvariáns már egyesével is megvásárolható – a citrusos, az almavirágos és a klasszik verzió állandó termék, míg a gránátalmás általában télen kapható. Azon viszont szerintem nem fogtok meglepődni, hogy számomra, ha nedves törlőkendőről van szó, akkor még mindig ez az igazi szerelem. A mérete tökéletes, pont annyira nedves, hogy kellemes legyen vele a takarítás, bármilyen koszt könnyedén eltüntet, az illata pedig mennyei – ennek a fagyis verziónak a többihez képest édeskésebb illata van, de semmiképp nem hasonlítanám a fagyihoz. Az ára kissé drágább a W5-ös termékhez képest, hiszen 449 forintért 50 darab kendőt kapunk, de ahhoz képest, hogy mennyire praktikus dologról van szó, szerintem ez egyáltalán nem drága.

Beszerzési hely: Dm

Illatvariációk: citrus, almavirág, klasszik, és különböző limitált kiadások ( gránátalma, fagyis, stb )

Kendők száma: 50 db

Ár: 449,-

Denkmit nedves hűtőtisztító kendő

Ez a termék kicsit specifikusabb, mint az előző kettő, ugyanis azokat általános célra lehet használni, míg ezek a kendők kifejezetten a hűtőkre lettek tervezve. Sosem gondoltam volna, hogy valaha ilyen terméket fogok vásárolni, most viszont már azt nem tudom elképzelni, hogy ne legyen belőle itthon mindig egy csomaggal.

Ennek a kendőnek az a különlegessége, hogy bio alkoholt tartalmaz, tehát nem fog kárt tenni semmilyen élelmiszerben, illetve szagsemlegesítő hatással is rendelkezik. Ez persze nem helyettesíti a hűtő nagytakarítását, én is általában két teljes takarítás között szoktam használni, amikor éppen csak le kellene törölni a polcokat. Az árára sajnos nem emlékszem, talán 449 és 499 forint között lehetett, és a csomag 25 darab kendőt rejt magában.

Beszerzési hely: Dm

Illatvariációk: egyféle típus kapható csak

Kendők száma: 25 db

Ár: 449-499,- között

Így a bejegyzés végére viszont eszembe jutott, hogy megkérdezzem tőletek, van-e igényetek egy nagyobb, átfogóbb általános nedves törlőkendő-tesztre, amiben több márka ilyen termékét hasonlítom össze? Ha igen, mindenféleképpen írjatok egy kommentet, és akkor tudni fogom, hogy álljak rá az ügyre. 🙂 

Ti ezen termékek közül használtátok már bármelyiket?