Sziasztok!

Tavaly nyáron teljesen beleszerettem a testpermetekbe, ugyanis egyrészt hihetetlenül kellemes volt a hűtőből kivett permetet magamra fújni, másrészt anélkül lettem kellemes illatú, hogy tömény, nehéz parfümöt használtam volna. Az idei szezonra is tervezek beszerezni párat, és bár még addig van pár hét hátra, én már nekiálltam nézegetni őket, és ezekből hoztam most nektek egy kis ajánlót.

( Fotó: pixabay.com )

Avon termékek

Szerintem senkinek nem kell bemutatnom az Avont, mint márkát, ugyanis nők ezrei használják a termékeiket, a testpermeteik pedig kifejezetten híresek. A Blushing permet cseresznyevirág-illattal kényeztet, ami bár elsőre inkább tavasziasnak tűnhet, azonban én például nagyon szeretek nyáron is könnyedebb típusú virágillatokat hordani. Az Indulgence szeder-vanília kombót tartalmaz, a Dazzling grapefruittal és mentával hűsíti a bőrt, míg az Elegance magnólia illattal borítja be a viselőjét. Ha pedig inkább a gyümölcsös illatok híve vagy, akkor sem kell aggódnod, ugyanis a Juicy permet gránátalma-mangó kombinációja olyan, mint egy valódi gyümölcssaláta.

Farmona termékek

Áradoztam már a blogon néhányszor Farmona termékekről, ugyanis mióta a Notino által sikerült megismernem őket, azóta teljes a szerelem. Csöppet bánt, hogy összesen három illatban kapható csak a testpermetük, de egyrészt ezek szuper gyümölcsös illatok, másrészt reménykedem, hátha a szezon beköszöntével lesznek új illatkombinációk is. Mindenesetre a Papaja&Tamarillo, a Pear&Cranberry és a Peach&Mango verzió elérhető most is a webáruházban, szerintem tegyetek velük bátran egy próbát, nem hiszem, hogy csalódni fogtok bennük.

Naturalium termékek

Be kell valljam, a Naturalium márkáról nem tudok sokat, azonban én tipikusan az a fajta nő vagyok, akit a gyengébb pillanatokban simán el lehet csábítani a csomagolással is – és ezek a termékek szuperül néznek ki. Ez a márka is inkább a gyümölcsösebb vonalat erősíti, így található náluk Green Apple, Raspberry, Melon, Peach és Mango testpermet is. Ami különlegesebb még az a kókuszos permet, amit bár ebbe a válogatásba nem raktam bele – ugyanis én nem szeretem a kókusz illatát -, azonban szerintem sokan fogtok örülni ennek a hírnek. 🙂

Ti használtatok már valaha testpermetet? Ha igen, milyet? 🙂