Sziasztok!

Bár kirándulás, nyaralás szempontjából értelemszerűen a nyári időszak a főszezon, mégis sokan vannak, akik már tavasszal belevetik magukat a környező városok, országok felfedezésébe. Ilyenkor – főleg akkor, ha repülővel utazunk – érdemes a praktikusságra törekedni, ebben pedig segítséget nyújt a Notino webáruház is. Nem is gondoltátok volna, hogy a több ezer kozmetikum között megbújva előfordulnak olyan termékek, kiegészítők is, amik ilyenkor a segítségetekre lehetnek. Ezekből szemezgettem ma nektek. 

( Fotó: pixabay.com )

Mivel egyrészt a folyadékok mennyiségére külön szabályok vonatkoznak a repülőkön, érdemes ezekre figyelni. Ráadásul miért is cipeljünk magunkkal egy 300 ml-es tusfürdőt, ha csak pár napig fogjuk kint használni? Érdemes ilyen célra külön utazó méretű termékeket vinni magunkkal. 

Rengeteg utazó méretű termékből válogathattok a webáruházban. Példának okáért itt van a Clinique kozmetikai szettje, mely 3 kis kiszerelésű terméket tartalmaz, és ezek segítségével könnyen tisztává varázsolhatjátok az arcbőrötöket. Vagy ha nem csupán arcra való termékekből vinnétek utazó méretű termékeket, akkor ajánlom nektek a Nivea Travel with care szettjét, amiben olyan szuper és praktikus termékek lapulnak, mint a nedves törlőkendő, krémes tusfürdő, vagy éppaz 50 ml-es sampon. Pár napos nyaralás esetén szerintem fölösleges gyantát, epilátort magunkkal cipelni, érdemesebb inkább borotvát vinni, ráadásul ebből is van már kis méretű darab, ilyen például a Gilette Venus Snap utazó borotva készlete.

Vannak olyan termékek is, amik hihetetlenül praktikusak, ezáltal megkönnyítik mind az utazást, mind a bőröndbe pakolást. A Travalo parfümszóróiról már biztosan hallottatok, ugyanis egy méltán híres termékről van szó. Az utántöltőt feltölthetjük a kedvenc parfümünkkel, így egyrészt megelőzhetjük azt, hogy az utazás során eltörjön a kedvenc illatunk üvegcséje, másrészt nem kell fölöslegesen cipelnünk az 50-100 ml-es üveget sem. Mivel senki nem szeret elrakni vizes fogkefét, ezért érdemes lehet beszerezni egy védőtokot is, a Notinon például szuper csajos színben megtalálható a Vitis utazó tokja. És hogy mibe érdemes belepakolni ezeket a termékeket? Természetesen neszesszerbe. Ráadásul épp a minap fedeztem fel, hogy a webshopban már kapható saját márkás – tehát Notinos – neszesszer is, ami hihetetlenül szép – itt találjátok őket -. Ezt biztosan én is ki fogom próbálni, szerintem nemsokára rendelek is belőle egyet.

Nektek vannak ehhez hasonló praktikáitok, amiket be szoktatok vetni egy-egy utazás, kirándulás során? 🙂