Sziasztok!

A mai bejegyzésben megint nedves törlőkendőkről lesz szó, hiszen tudhatjátok már, hogy mennyire szeretem őket használni. Most volt lehetőségem letesztelni mindhárom Cif kendőt, így ezekről szeretnék mesélni nektek kicsit. Elöljáróban annyit elmondanék, hogy ezeket a kendőket a Dm üzleteiben tudjátok megvásárolni, az áruk pedig egységesen 939 forint, és 60 darab kendőt tartalmaznak a kis csomagok. 

Cif Power&Shine fürdőszobai törlőkendő

Kezdjük is rögtön azzal a darabbal, amelyik az abszolút kedvencem lett. Én általában turbótakarításra ilyen kendőket használok a fürdőszobában, természetesen a heti nagytakarításon túl. Ez a kendő nagyon nedves, szinte csöpög belőle a tisztítószer, és én pont ezért szerettem meg, mert rengeteg dolgot át tudok vele törölni, és még akkor is elég nedves marad, nem szárad ki fél perc alatt.

Különösebb illata nincs, én az ilyet csak tisztaság-illatnak hívom, de épp ez a jó benne, hiszen így teljes mértékben felfrissíti a fürdőszobát. A leírás szerint olyan a formulája, amely által víz- és kosztaszító hatást fejt ki, és megelőzi a víz-, vízkő- és szappanfoltok lerakódását, és króm, kerámia, valamint zománc felületen is használható. Amit észrevettem, hogy valamelyest tényleg segít ezen, hiszen nem csak tényleg megbirkózott a vízkővel, hanem mintha utána lassabban alakult volna ki, főleg a csaptelepeken. Nekem ez a termék annyira bevált, hogy ha elfogy, akkor valószínűleg fogok még venni belőle, mert így elég egy kendőt kiszednem a turbótörlés során, és máris ragyog az egész fürdőszoba.

Cif Power&Shine konyhai törlőkendő

Az erős kezdés után egy kis visszaesés, ugyanis nekem ez  konyhai verzió nagyon nem jött be – ez természetesen nem azt jelenti, hogy másnak sem fog tetszeni, ez az egyéni véleményem. Kapásból ott megbukott az egész, hogy olyan, mintha ki lenne száradva minden egyes kendő, éppen csak nedves a felületük, azonban amint kiveszem a csomagolásból, fél perc múlva az is elillan róla, így nem igazán tudom használni. Ez a kendő narancs- és mandarinolajat tartalmaz, és használat közben engem leginkább a cefrére emlékeztet – miután a felületről elpárolog a nedvesség, utána már kellemes citrusos illata lesz, de addig szerintem inkább büdös.

Ez a kendő eltávolítja a konyhában keletkező zsírfoltokat és szennyeződéseket, amit egyébként el is végezne, ha nem száradna ki menet közben. Sajnos gyanús nekem, hogy csak az én csomagommal van gond, mert ismerősöm is használja ezt, és neki kellemesen nedvesek a kis kendők, így ha valamire sikerül elhasználnom, utána lehet, hogy veszek egy csomaggal még, hogy lássam, tényleg ez volt-e selejtes.

Cif Power&Shine Pink Lily törlőkendő

A Cifnek a két spéci kendőjén kívül van egy általános felhasználású darabja is, ami nagyon-nagyon kellemes virág illatú. Ez a verzió használható csap, tűzhely, zuhanyzó, hűtőszekrény, szemetes, wc és konyha takarítására is, de természetesen ennél sokkal több helyen felhasználható. A kendők kellően nedvesek, az illata isteni, és a dolgát rendben elvégzi, szuperül lehet vele takarítani, és nekem ennyi elég is. 

Azt még hadd jegyezzem meg, mennyire imádom ezeknek a kendőknek az adagolását, ugyanis itt nem úgy van megoldva, mint például a Denkmit-esnél, hogy ha kihúzol egy kendőt, jön utána a következő, hanem szépen egyesével lehet kiszedegetni a csomagból, ami által nem kell a következő kendőt visszadugdosni a csomagolásba. A zárómatrica is jól teljesít, többször használtam már őket, mégis tökéletesen ragad, így biztosan nem fognak a csomagban található darabok kiszáradni.

Ti próbáltátok már a Cif kendőt? Van esetleg olyan márka, amire esküsztök nedves törlőkendők tekintetében?: )

*Szponzorált tartalom*