Sziasztok!

Már régóta tervezek írni egy “mi van a táskámban?” típusú, táskarendszerezős bejegyzést, azonban csak most jutottam el idáig. Sebaj, a lényeg, hogy végre elkészítettem – én imádom másoknál ezt a típusú bejegyzést / videót, szóval ha te is így vagy vele, akkor olvass tovább.

A táskámat Aliexpressről rendeltem körülbelül 5000 forintért, és imádom. Kellően nagy, két külön rekesszel rendelkezik, ráadásul két kisebb, szintén cipzáros rész is van rajta, így egyszerűen tudom benne rendszerezni a dolgaimat, és mindent megtalálok benne azonnal. Én vállon átvette hordom, járt hozzá pánt is, azonban már kicsit megcsonkítottam őt, ugyanis levágtam róla a kézi hordáshoz való fület – nekem nem volt rá szükségem, és csak folyamatosan útban volt. Nagyon masszívnak néz ki, ha a pánt nem adja meg magát idő előtt, akkor évekig tudom majd használni.

Na de haladjunk szépen sorban. Itt van például a pénztárcám, ami annyira új darab – egyébként szintén Aliexpressről van -, hogy még ti sem láthattátok, róla majd bővebben írok a következő haul bejegyzésben. Az ezüst színű neszesszerrel sem találkozhattatok még a blogon, ő egy Notinos neszesszer, amit imádok, hiszen jó néhány dolgot bele tudok rejteni, az anyaga isteni, a színe pedig álomszép.

Természetesen soha nem hagyom el a lakást powerbank nélkül, ehhez kapcsolódóan pedig mindig nálam van a telefonom – ami egyébként egy Sony Xperia XA1, ráadásul csak pár hete van nálam-. A táskámban mindig található kézkrém és kézfertőtlenítő gél is, ezek most épp Baleásak, de ez változni szokott.

A vizes palack szintén Aliexpress szerzemény, és soha nem hagyom el a lakást úgy, hogy ne lenne nálam, rengeteg vizet fogyasztok napközben. A hulladékcsökkentés miatt folyamatosan van nálam egy bevásárlószatyor és függönyanyagból varrt bevásárlózacskó is, ha véletlenül otthon felejtem valamelyiket, akkor kézben viszem a vásárolt holmikat, az utóbbi időben egyáltalán nem vettem semmilyen nejlon dolgot. 

Az esernyőn, kulcscsomón, papírzsepin szerintem nincs mit magyarázni, és talán a hajkefe sem túl érdekes dolgok – ő szintén Notinos szerzemény -, míg a fekete tokban a fülhallgatóm lapul. 

Az ezüst színű neszesszerben lapul meg a sebtapasz, rágógumi, ajakápoló trió is, illetve itt kapott helyet néhány gyógyszer, egy hajgumi, és egy szemüvegtörlő kendő is. Folyamatosan van nálam két-három darab parfümminta is, ugyanis az utóbbi időben a Notinonak hála rengeteg minta landolt nálam, és próbálom őket folyamatosan lehasználni. Ezeken kívül természetesen van a táskámban mindig egy-két női higiéniai termék is, valamint nedves toalettpapírt is szoktam magammal hordani, ha hosszabb útra megyek. 

Mint láthatjátok, a táskám tartalma nem túl izgalmas, de számomra elegendő ennyi mindent magammal hordani nap mint nap. Nektek mik lapulnak a táskában? 🙂