Sziasztok!

Az utóbbi időben a képzeletbeli kívánságlistám hossza egyre csak nő, már ami a gyertyákat, viaszokat illeti. Számos olyan márka vagy illat akad, amit nagyon szeretnék a közeljövőben kipróbálni, és ezeket gyűjtöttem ma egy csokorba nektek.

Woodwick

Már egy ideje kaphatóak Woodwick termékek a Notinon, és én is kinéztem magamnak pár viaszt, amivel szívesen tennék egy kísérletet. Az abszolút kedvencem a leírások alapján a Sea salt magnolia, a Linen és az Ebony woods kreáció, de több olyan is akad, amit előbb-utóbb szeretnék beszerezni.

SpiriTime

Soha nem találkoztam még ezzel a márkával, azonban pár hónappal ezelőtt volt szerencsém kipróbálni a gyümölcsös változatú kézkrémet, és beleszerettem az illatába. Ezek után nagyon kíváncsi vagyok rá, hogy vajon a gyertyák milyen élményt nyújtanak – jelenleg három illatban kapható összesen,Fruity Time, Flower Time és Gourmet Time.

Kringle Candle

Maga a márka nem ismeretlen számomra, hiszen rengeteg viaszt próbáltam már tőlük, azonban vannak olyan illatok, amik vagy annyira megtetszettek, hogy jó lenne beszerezni üveggyertyaként is, vagy éppen csak üveges kiszerelésben kapható a Notinon. Az egyik legnagyobb favoritom a Watercolors és az Eucalyptus mint, melyből mindenféleképpen szeretnék birtokolni üveggyertyát is, a Fresh mint pedig nagyon birizgálja a fantáziámat csak úgy, mint a Pumpkin sage és az Apple pumpkin.

DW Home

Erről a márkáról konkrétan semmit nem tudok, csupán az interneten talált infókra alapozva vagyok rá ennyire kíváncsi. A Notinon rengeteg különböző illatvariáció elérhető a márkától, a különleges Zen-től kezdve az egzotikus Palm leaf+nectar-on keresztül a nyugtató Calmimg waves-ig bezárólag. Sok-sok, nagyon különlegesen hangzó illat vár még itt felfedezésre.

Bath&Body Works

Bár a márkát a legtöbb ember a kézfertőtlenítő gélek miatt ismeri, engem mégis a gyertyarészlegük nyűgözött le a leginkább. Rengeteg illatkombináció, több különböző típus, igényes, szép csomagolások. A Wild sage&aloe, a Lemon mint leaf és az Eucalyptus rain már a leírások alapján megdobogtatta a szívemet, de ugyanígy elvarázsolt a Sweet cherry pie, a Watermelon lemonade és a White mint latte is.

Nektek mik szerepelnek mostanában a kívánságlistátokon? 🙂