Sziasztok!

Nem tudom, hogy ti miként vélekedtek róla, de én a nyári hónapok során is szeretek különböző illatokkal kísérletezgetni, bár tény, hogy ilyenkor főleg a citrusosabb, lágyabb aromákat kedvelem jobban. A Yankee Candle kínálatában számos olyan viasz van, amit én is előszeretettel használtam / használok idén nyáron, szóval ma ezeket mutatnám meg nektek.

Wild mint

Ez jelenleg az abszolút kedvencem, annyira, hogy el is fogyott belőle a tartom, úgyhogy illő lenne majd pótolnom. Friss, hűvös, ropogós menta illata van, semmi extra, de így tökéletes.

Turquoise sky

Bár ebből nem viaszom, hanem kisméretű üveggyertyám van, ettől függetlenül imádom, bár kevesebbszer égetem, hogy minél tovább tartson. Számomra ez A takarítás utáni illat, előszeretettel égetem akkor, ha kitakarítottam az egész házat, és minden csillog-villog – ráadásul a páromnak is tetszik, így extra öröm.

Sicilian lemon

Ez az a tökéletes citrom illat, ami nincs túlbonyolítva, egyszerű, és egyáltalán nem hasonlít a wc illatosítók szagára. Kissé édeskés, de abszolút fanyar, friss citrom illat, így aki szereti a citrusosabb aromákat, azoknak bátran ajánlom.

Sweet nothing

Bár igazából ez – és a következő illat – a tavaszi limitált kiadásban volt elérhető, én mégis előszeretettel égettem nyáron is, ugyanis egy nagyon kellemes, friss, virágos illatról van szó, ami lágy, abszolút nem tolakodó, így beleillik a melegebb időjárásba is.

A calm&quiet place

Friss, virágos, otthonos illat, ám a mandarinlevél ad hozzá egy csipetnyi plusz citrusosságot, ezáltal megállja a helyét nyáron is. Kellemes, igazán otthonos érzete lesz tőle az embernek.

Clean cotton

Imádom a tipikus öblítő illatokat, ez pedig teljesen az, ráadásul annyival tud többet, hogy egy csipetnyi citrom is van benne, amitől különlegesebb lesz. Ez az illat nálam nem évszakfüggő, télen is képes vagyok égetni, mert nincs alkalomhoz kötve az aromák miatt, így bármikor bevethető.

Sea air

A tavalyi nyár legnagyobb dobása volt a Yankee Candle Coastal Living kollekciója, mely négy különböző illatot tartalmazott, ezekből pedig három az, amit bármikor újravennék, mert annyira szeretem. A Sea air egy sós, tengeri levegős aromájú darab, ami abszolút kötelező a nyári szezonban.

Garden by the sea

A Sea air-rel szemben ez az illat inkább a nyár virágos oldalát fogja meg, ami által egy friss, könnyed, édes illategyveleget kapunk.

Driftwood

Az abszolút kedvencem a három ( négy ) illat közül. Sós, párás, fás illatkombináció, ami tökéletesen visszaadja a vízparti hangulatot egy naplemente alatt.

Ezeket a termékeket mind a Notinoról szereztem be, ahol rengeteg különböző viasz között válogathattok. Ti szoktatok égetni viaszt, gyertyát a nyár folyamán, vagy ilyenkor hanyagoljátok őket?