Sziasztok!

Nem szeretnék elkezdeni kliséket írni, de tény, hogy ez a hónap olyan hihetetlenül gyorsan repült el, hogy még csak most jutott el a tudatomig az, hogy már lassan vége is van. Rengeteg izgalmas project kezdődött júliusban, ezáltal alig pihentünk valamit, de most nem is ez a lényeg, hanem az, hogy miket is vásároltam ebben a hónapban.

Ebben a hónapban volt egy rendelésem az OfficeMarketnál is, azonban rengeteg olyan terméket is rendeltem, amiket nem tartok túl izgalmasnak ahhoz, hogy külön kiemeljem őket ( mint például golyós tollak, irattartó tasak, tűzőgép ), így ezek nem is fognak képeken szerepelni, de minden más, amit ebben a hónapban vásároltam, az igen.

Kezdjük is rögtön a tárolás, rendszerezés témakörrel, ugyanis júliusban több tárolót is beszereztem, és imádom mindegyiket – terveim szerint a legtöbb fog más bejegyzésben is szerepelni, de Insta képen biztosan látni fogjátok majd a termékeket -. A fentebb is látható rendszerezőt a Pepcoban szereztem be, és két szettet is vásároltam belőle – a képen egy szett látható -. Eredetileg evőeszköz tárolónak gondolták, de sima fiók-rendszerezőként is megállja a helyét. Egy szett 3 kicsi, 3 hosszúkás és 2 nagyobb ( körülbelül A5-ös méretű ) fakkból áll, és ezeket úgy pattintja össze az ember, ahogy csak akarja. Én fehéret vásároltam belőle, de kapható sötétszürke színben is, az ára pedig zseniális.

Fiókrendszerező: 750,-

Bertók Fruzsi egyik videójában láttam egy bizonyos hűtőrendszerezőt, amelyet a KIK-ben vásárolt, azonban nagy bánatomra a hozzám közeli üzletben azt a fajtát ( teljesen átlátszó, akril darab ) nem lehetett kapni, azonban végül találtam mást, ami elnyerte a tetszésemet. Ez a fehér kis kosár csupán pár száz forintba került, azonban tökéletes arra, hogy végre a hűtőmben is rend uralkodjon, úgyhogy vettem is belőle rögtön hat darabot – de azért fáj a szívem az akril változatért 😀 -. Ezt a fehér, elválasztókkal rendelkező tárolót már hónapok óta üldöztem, mire végre sikerült belőle vásárolnom az egyik Pepcoban. Ez a kisebbik változat, volt egy nagyobb, ami sokkal magasabb volt, de az én terveimhez inkább ez volt a megfelelő választás.

Hűtőrendszerező kosár: 520,-

Fakkos tároló: 590,- 

Mint említettem, leadtam egy OfficeMarket rendelést is, aminek a fő terméke a képen látható Curver kosár volt. Ezekkel – ugyanis ebből négyet is vettem – terveim vannak, azonban amíg az a bizonyos polc nem készül el, addig nem tudom megmutatni őket használat során. Egyébként ez az L méret és 18 literes, tehát szép nagy kosárról van szó, amit picit bánok, hogy nem hófehér, hanem inkább törtfehér színű, de inkább ez, mint egy színes verzió. 🙂

Curver kosár: 1764,-

Kozmetikumok terén két újdonság landolt a kosaramban, illetve két újravásárolt termék. A Balea málna-lime tusfürdőjét már számtalanszor újravásároltam, ez az egyik kedvenc nyári illatom, azonban a Lildben járva elcsábultam a Cien kivis tusfürdőjére is – soha nem próbáltam még Cien terméket, itt az ideje. Samponból még mindig keresem az igazit, de addig is őjravásároltam a Baba organikus zöld tea kivonatos darabját, míg az Alverde Bach virágkivonatokkal gazdagított arcradírjához ezelőtt nem volt szerencsém, egyelőre tesztelgetem, aztán majd látjuk, újravevős lesz-e.

Balea tusfürdő: 269,-

Baba sampon: 499,-

Cien tusfürdő: 529,-

Alverde arcradír:   699,-

A takarítás terén ebben a hónapban nem volt túl sok dologra szükségem, azonban amire igen, azt megvettem. Például elfogyott a mosószerem, szóval úgy döntöttem, teszek egy próbát a Denkmit színes ruhákhoz való géljével, illetve újravásároltam az egyik legnagyobb kedvencemet is, a Denkmit nature fürdőszobai tisztítószert. Mivel a felújított fürdőszobánkba üveg zuhanykabin került be, ezért szükségem volt valamire, amivel lehúzhatom róla a zuhanyzás után a vizet, szóval beszaladtam a pepcoba, levettem a polcról a legolcsóbb ablaklehúzót, és abszolút meg vagyok vele elégedve.

Denkmit mosószer: 999.-

Denkmit fürdőszobai tisztítószer: 499.-

Szilikon ablaklehúzó:  230,-

Az új fürdőszobával az a célom, hogy egyszerű, letisztult, mégis otthonos érzést keltsen, éppen ezért nem szeretném túlzásba vinni a dekorálását – végül is fürdőszobáról van szó -, azonban vettem bele két apróságot. Ilyen például a fehér kerámia virágkaspó, amihez akciós áron jutottam hozzá a Pepcoban – a bele való növény még beszerzés alatt áll -, illetve ez a nagyon egyszerű, ezüst színű képkeret, melyben a nem is olyan régen készített mosási útmutató nyomtatott változata kapott helyet.

Virágkaspó: 364,-

Képkeret: 520,-

Az utóbbi időben egyáltalán nem volt időm kreatív dolgokkal foglalkozni, pedig számtalan ötletem van, szóval azért ,hogy motiváljam magam, beszereztem néhány kreatív terméket is. Fimo gyurmákkal még soha nem dolgoztam, azonban nagyon megjött hizzá a kedvem, így beszereztem három csomaggal is belőle – van egy teljesen egyszerű, fehér gyurma, van egy sötétben világítós effect gyurma, és egy csillámos fehér változat is. Ezekhez vettem egy selyemfényű lakkot is, amivel a végén fixálni szeretném a kész termékeket, illetve random bekerült a virtuális kosaramba egy matt fehér akrilfesték is, ami bármikor jól jöhet.

Fimo gyurmák: 605,- / db

Fimo lakk: 1244,-

Hobbyművész akrilfesték: 501,-

Több, mint egy hónapja rendeltem pár, varrással kapcsolatos terméket Aliexpressről, úgyhogy ezeket is megmutatnám nektek. Szaténszalagból két méretet is rendeltem, a vékonyabb, 6 mm-es változatból vettem feketét, ezüstöt és fehéret is, míg a vastagabb, 20 mm-es darabból is rendeltem fehéret. Vettem fehér organza szalagot is, illetve egy doboznyi gombostűt is. Amit a legjobban vártam az a cikkcakk olló, és hihetetlenül meg vagyok elégedve vele, tökéletesen vágja az anyagot, és nagyon masszív, erős részekből áll – az ára pedig verhetetlen.

20 mm-es szalag: 0,93 €

6 mm-es szalag: 0,43 € / db

organza szalag: 0,43 €

gombostű: 0,63 €

cikkcakk olló: 5,23 €

Így a bejegyzés végére csupán pár üveg termék maradt, amiket szintén a Pepcoban szereztem be. Régóta szerettem volna kifejezetten fagyis kelyhet vásárolni, mert eddig össze-vissza tálkákból ettük a jégkrémet, de ennek most már vége. Amikor pedig megpillantottam, hogy ez a kis tálka is csupán 150 forint, rögtön landolt is egy a kosaramban, tökéletes ketchup, majonéz tárolására az étkezés idejére.

Fagyis kehely: 150,- / db

Szószos tál: 150,-

Mivel így is hosszú lett a bejegyzés, ti jöttök: miket vásároltatok júliusban? 🙂