Sziasztok!

Mivel nem igazán találtam ehhez hasonló TAg-et arra gondoltam, hogy elkészítem a saját változatomat. Ebben a kérdéssorban olyan kedvencekről mesélek nektek, amik főleg a szépségápoláshoz kapcsolódnak.

Kedvenc…

hajápolási termék

Nagyon változó, még nem találtam meg a számomra olyan tökéletes darabot, amit mindenféleképpen újravásárolnék. Anno próbáltam a Farmona Herbal Care Nettle családból a sampont és a spray kiszerelésű balzsamot, azokkal nagyon meg voltam elégedve, így talán őket mondanám az eddigi legnagyobb kedvenceimnek ilyen téren.

testápolási termék

Szintén nagyon változó, lévén hogy állandóan új illatokkal rendelkező tusfürdőket, testápolási termékeket használok. Innen tényleg nem tudok kiemelni egy kedvencet, talán ha terméktípust akarnék mondani, akkor a testradírokat emelném ki, hiszen imádom őket használni.

arcápolási termék

Még az őszi/téli szezonra nem sikerült beszereznem arcápoló terméket, de kiemelném a Farmona Sun arckrémjét, amit imádtam a nyáron. Imádtam a textúráját, könnyen beszívódott, egyáltalán nem ragadt utána az arcbőröm, és 50-es fényvédőfaktorral rendelkezik, ami számomra a legfontosabb a nyári hónapok során.

parfüm

Két kedvenc parfümöm is van, az abszolút kedvenc és örök favorit Katy Perry Killer Queen-je, míg a másik, amit nagyon szeretek használni főleg ősszel-télen, az az Avon Mesmerize black parfümje – először úgy álltam ehhez a parfümhöz, hogy biztosan tucat Avon-illat lesz, de nem lett igazam szerencsére, nekem nagyon bejön.

Nektek mik a kedvenceitek ezekben a kategóriákban? 🙂