Sziasztok!

Bizony, újra itt vagyok. 🙂 4 hónap telt el úgy, hogy nem volt bejegyzés, 4 hónapja azt hittem, végleg magam mögött hagyom a bloggeréletet – mégsem így lett. Hogy mi történt ez idő alatt és hogyan tovább? Máris kifejtem nektek.

Mi történt a 4 hónap alatt?

Röviden: rengeteg minden. Az egyik legfontosabb változás az életemben az új munkahelyem volt, ahol végre azt érzem, hogy magamra találtam, azt csinálhatom, amit szeretek, és reggelente nem rossz kedvvel indulok dolgozni, hanem mosolyogva, tudván, hogy minden nap új kihívásokat tartogat számomra. Nem volt egyszerű beletanulni, hiszen ezelőtt még nem dolgoztam ilyen munkakörben, de végre kijelenthetem, hogy állom a sarat, jól teljesítek, a cég pedig egyre nagyobb sikereket ér el – nem szeretnék túl sok mindent elárulni a munkahelyemről, legyen elég annyi, hogy egy nagyon pici, csupán két fős cégről van szó, ahol egyelőre csak én és a főnök dolgozunk, és maga a cég is friss, tavaly júniusban alakult -. 

Rá kellett jönnöm, hogy nem tudom megúszni, minden évben küzdök a téli depresszióval – és ez az idei szezonban tényleg szörnyű volt. Elvesztettem minden motivációmat, állandó rossz kedvvel és fáradtsággal küzdöttem, az életkedvem pedig a nullán volt – szerencsére most már kezdek kilábalni belőle, hiszen jön a tavasz, az újrakezdés időszaka – tudom, még csak február van, de na. 😀

Miért térek vissza?

Be kell valljam, hogy egy ideig élveztem az Insta-blogger életet: akkor posztoltam képet, amikor jól esett, és ha nem volt kedvem, nem írtam hozzá hosszú leírást. Viszont az utóbbi néhány hétben elkezdtem azt érezni, hogy nekem ez nem elég: rengeteg mondanivalóm lenne, amihez nem elég az Instagram kép alatti leírása, sokkal hosszabban, bővebben szeretném kifejteni a véleményemet egy adott témáról. Akkor jöttem rá, hogy hiányzik a blog. Az írás a lételemem, 9 éve vezetek különböző blogokat, és nekem ez már nem csupán egy hobbi, hanem egy életforma is. Napokig töprengtem azon, hogy mi legyen, végül úgy döntöttem, hogy visszatérek, de kisebb változtatásokat eszközölök.

Hogyan tovább?

Mint említettem, lesz pár változás a blog életében – szükségem van ezekre ahhoz, hogy újra élvezni tudjam a blogolást. Az egyik az, hogy nem fogom stresszelni magam akkor, ha kissé rendszertelenül posztolok. Ezelőtt fixen heti két bejegyzés volt, de a végén szinte már csak nyűgnek éreztem ezt a fix, kötött beosztást, éppen ezért ezt meg is szüntetem. Szeretném, hogy újra ki tudjak kapcsolódni blogolás közben, így előfordulhat, hogy heti két bejegyzés lesz, de lesz olyan is, amikor csak egy, vagy épp egy sem. Nem fogok rágörcsölni az egészre, nem szeretnék túl önfejű, makacs, hajthatatlan lenni, megpróbálom lazábbra venni a dolgokat.

A másik nagyobb változás a témaköröket illetően lesz. Eddig próbáltam kisebb-nagyobb kilengésekkel, de tartani a témaköröket a blogbejegyzésekben, de ennek mától vége. Arról fogok írni, amiről jól esik, és ha ez csöppet sem tartozik az eddig megszokott témákba, nem  érdekel. 🙂 Valószínűleg sűrűbben lesznek szépségápolással és divattal kapcsolatos cikkek is, de lesznek random témák is – és így lesz szép színes a blog. 🙂

Remélem van köztetek olyan, aki ezután is velem fog tartani, és üdv újra a blogon! 🙂