Sziasztok!

A Balea barna cukros és chia magos arcápolási termékei nem számítanak már nagyon új dolognak, hiszen például én magam is lassan két hónapja használom őket, azonban annyira megszerettem mindkét terméket, hogy arra gondoltam, mesélnék nektek róluk egy kicsit.

Ha jól tudom, csak ez a két változat kapható belőlük, én azonban reménykedem, hogy egyszer valamikor más típusú termékben is behozzák a barna cukrot és a chia magot, mert ez a két termék szerintem fenomenálisra sikeredett.

Sugar scrub – arcradír

“A Balea arcradír olajos formulája finom barna cukorszemcsékkel és chiamag-kivonattal gyengéden eltávolítja az elhalt hámsejteket, selymes, puha bőrérzetet és egyenletesebb megjelenésű, üde bőrfelszínt eredményezve. Gazdag textúrája napraforgó olajjal hidratálja és ápolja a bőrt. “

Számomra ez a termék annyira bevált, hogy már a harmadik kis tasakot használom belőle. Tudni kell a bőrömről, hogy vízhiányos, száraz típusú, így az olajos utóérzetet, amit ez a termék hagy maga után meghálálja. Egyúttal elég érzékeny is a bőröm, és ez a fizikai radír kifejezetten erős, szóval óvatosan érdemes használni, így nem hagy mikrosérüléseket a bőrön. Az illata nagyon finom, és bár általában azt szokták mondani, hogy egy ilyen tasak két alkalomra elegendő, és négy részben szoktam felhasználni, természetesen a tasakot jól lezárva tartom.

Cleansing balm – arclemosó balzsam

“A krémesen lágy arctisztító Balea arctisztító balzsam gyengéden, mégis alaposan tisztítja meg a bőrt a sminkmaradványoktól, szennyeződésektől és faggyútól. Különösen gyengéd az érzékeny és irritációra hajlamos bőrhöz. Allantoin tartalma hozzájárul a stresszes bőr megnyugtatásához. A hidratáló hatású barna cukor, B5 provitamin és glicerin összetevői gátolják a bőr kiszáradását. Chiamag-kivonattal és napraforgó olajjal gazdagított.”

Míg az arcradírt általában hetente kétszer használom, addig az arclemosó balzsam a napi rutinom részévé vált. Csupán illatában egyezik meg az arcradírral, az állaga teljesen más, krémes, kellemes, nincsenek benne radírozó szemcsék sem. Nagyon szeretem használni, tökéletesen megtisztítja a bőrt, használat után nem érzem azt a feszülő, viszkető érzést a homlokomon, amitől állandóan szenvedek. Mivel én szökőévente egyszer sminkelek, így arról, hogy azt mennyire távolítja el hatékonyan nem tudok nyilatkozni, de a Krémmániás vélemények alapján ezzel sincs gond.

Azt tudni kell róluk, hogy elég sok parfümöt tartalmaznak, szóval aki erre érzékeny, az fontolja meg a vásárlást, ám nekem szerencsére ezzel semmi gondom nincs, így bátran merem használni.

Ti találkoztatok már ezzel a termékcsaláddal a Dm üzletek polcain? 🙂