Sziasztok!

Az utóbbi időben kissé elhanyagoltam a szépségápolás témakörét itt a blogon, azonban ez nem azt jelenti, hogy el is felejtettem volna. Szeretném tovább vinni az arcmaszkos vonalat – már egy újabb rész meg is van írva -, ráadásul az utóbbi pár hétben rengeteg új arcmaszkot sikerült beszereznem, úgyhogy arra a döntésre jutottam, hogy készítek nektek egy hatalmas arcmaszk haul bejegyzést – viszont a címmel ellentétben nem csak arcra való maszkok lesznek itt, hanem orr-, száj- és szemmaszkok is.

Azt tudni kell, hogy – nyilván – ezeket nem egyszerre szereztem be, sőt van olyan is, ami bár újdonság volt, de már elhasználtam, úgyhogy végül az nem is került bele ebbe a válogatásba.

A minap a helyi 100 forintos üzletben jártam, és akkor pillantottam meg ezeket a maszkokat. Az áruk nem kicsit lepett meg, hiszen nagyon olcsók voltak, mégis úgy döntöttem, hogy teszek velük egy próbát – itthon rákerestem, és kiderült, hogy a Lora márka forgalmazza őket. Jött velem haza egy levendulás és egy cseresznyés textilmaszk 250 forint / darab áron, egy csigás fátyolmaszk szintén 250 forintért, egy kollagénes szemmaszk 175 forintért, illetve fekete lehúzható orrmaszk, mindössze 145 forintért. Azt hiszem, hogy velük fogom kezdeni a tesztelést, mert nagyon kíváncsi vagyok rájuk.

Talán nem túl meglepő, de – eddig – a Balea maszkokat szeretem a legjobban, szóval nem is volt kérdés, hogy több is lesz belőle ebben a bejegyzésben. Az avokádós-mézes szövetmaszk az egyik újdonsága a Dmnek, normál és száraz bőrre ajánlják, szóval abszolút az én bőrtípusomhoz illik. Bár a Vital fátyolmaszk érett bőrre való, mégis úgy döntöttem, hogy kipróbálom, hiszen ártani nem fog, hiszen argánolaj, hialuronsav és B5 provitamin van benne. A Teint perfektion bio-cellulóz ajakmaszkkal szerintem hetekig szemeztem, mire végre leemeltem a polcról, de csak beadtam a derekam, mert érdekel, hogy mit tud ez a termék. 

Kisebb ugrás a konkurenciához, ugyanis a minap végre eljutottam egy Rossmannba is, és mivel még soha nem használtam az Isana saját márkás maszkjaikat, ezért be is szereztem négyet. Elsőre kiszúrtam az Isana uborkás-aloe verás arcpakoló lapocskáit, melyből 12 db található a csomagban, és mivel akciós is volt, nem tudtam nemet mondani neki. Mivel alapjáraton száraz bőröm van, ezért úgy döntöttem, hogy kipróbálom ennek a márkának is a Hydro booster maszkját, amely a leírás szerint akár 48%-kal is növeli a bőr nedvességét, illetve elcsábultam a szem-és ajakpakolásra is. A Golden glamour lehúzható maszk egyik felét már elajándékoztam édesanyámnak, ezért látható a képen csak egy fél tasak – mindenesetre kíváncsian várom, hogy mit fog produkálni ez az arany színű, vanília kivonatos pakolás.

És így utolsóként vissza a Balea márkához. Többet is vásároltam a két tasakos, “kenegetős” maszkjukból: itt van például a Hautrein pattanás elleni lehúzható arcmaszk, ami története igen vicces, ugyanis eredetileg nem ezt szerettem volna megvenni, azonban végül ez landolt a kosaramban, és már csak itthon vettem észre a hibámat. Limitált kiadású újdonság a Berry smoothie névre hallgató maszk, ami áfonya kivonatot tartalmaz, és persze muszáj voltam venni még egy tasakot a Sugar scrub barna cukros – chia magos arcradírból is, nehogy véletlenül elfogyjon itthon. Amit még vettem az egy 3 perces pórusfinomító maszk matcsával, kaolinnal és lime-kivonattal, illetve még mielőtt teljesen eltűnt volna a polcokról, vettem még egy Balea MEN Active care hidratáló krémgélt, ami az egyik kedvenc bőrpuhító arcpakolásom lett mostanában.

Melyik termékről szeretnétek leghamarabb véleményt olvasni? 🙂